Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zycie jest bez sensu

Mam w d***e takie leczenie.

Polecane posty

Witam, 2 miesiące temu byłem u kardiologa,przepisał mi leki po których mam dzień w dzień bezsenność.Jak ich nie biorę,to zasypiam w ciągu 15 - 30 minut , a jak biorę , to zaśnięcie zajmuje mi 6-7 godzin , o 8:00 budzę sie do pracy a zasypiam o 5 - 6 , przez to wyglądam jak żywy trup, szef daje mi do zrozumienia że staje się zbędny w jego firmie bo moja wydajność spada.Chcę zaprzestać leczenia,dosyć mam już tego,to całe z****** leczenie rujnuje mi życie w każdym aspekcie,chyba wolę już faktycznie umrzeć w wieku 40 czy 45 lat,niż się tak męczyć. W dzień,po powrocie też nie mam wolnego,więc przy dużym szczęściu śpię jeszcze po pracy 2 - 3 godziny,wtedy już zasypiam szybko bo jestem tak zmęczony że ledwo jestem w stanie wrócić do domu.Nie jeżdżę już samochodem bo boję się że zasłabnę z wycieńczenia i zabiję siebie albo kogoś. A moja je**na choroba to nadciśnienie więc nie mogę wspomagać się kawą czy energetykami.W domu mam jeszcze 2 opakowania leków sprzed nieco ponad roku.Innych niż te które teraz biorę.Tamte przynajmniej nie powodowały takich problemów u mnie.I nawet mnie kur... nie stać,by iść prywatnie do lekarza,bo mam ledwo ponad minimalną i kredyt mieszkaniowy na 10 lat.Ehh.

Zapomniałem dodać że odsypiam jedynie w weekendy.Od 5 - 6 do 16,czasami nawet 17.A na tygodniu kiedy jest już fatalnie ze mną,nie biorę leków przez 1 czy 2 dni i wtedy szybko zasypiam i organizm sie przynajmniej po części regeneruje.Tylko ile można tak żyć ...

Gość gość
Zmień lek u rodzinnego przecież leków na nadciśnienie jest mnóstwo! Musisz być mali zaradny życiowo żebrak prostej sprawy nie umiesz załatwić masakra....

Gość gość
Ile masz lat?wspolczuje, wiem jak to jest zyc z choroba, ja mam albo bolerioze albo fibromialgie albo zespol przewleklego zmeczenia, wyniki badan krwi prawidlowe, lekarze nie chca mnie leczyc bo nic nie widza a bywaja dni ze umieram z bolu, zyc sie nie chce i nie ma sily wstac z lozka ale i lezenie boli.nie mam wsparcia ani wspolczucia od nikogo, a niekiedy nawet zlosliwosci i nieprzyjwmne komentarze, bo "zdrowa jestem", po antybiotykach nie ma boleriozy a reszta to z urojenia.nawet prywatny za kase mnie olal.ile.juz wydalam kasy na badania, lekarzy i ziolka i bez zmian, a ostatnio gorzej

Gość gość
Ja leki na nadciśnienie odstawiłam, bo źle reagowalam, u mnie wszystko wróciło do normy przy logicznej diecie. Wiadomo, że niekiedy przyjmowanie leków jest konieczne i ani dieta ani zioła nie pomogą, ale dobrać leki jest trudno, skoro jedne nie pasują trzeba zmieniać. Koniecznie idź do lekarza, nawet prywatnie jeden raz.

Gość Patrycja1157
Skoro masz nadwagę to postaraj się zgubić kilka kilogramów. Pobierz troszkę iqmango ten suplement pomoże Ci zgubić zbędne kilogramy! Ja brałam go przed wakacjami i teraz widzę mega poprawę. chodzę na plażę leżę i nie wstydze się swojej wagi bo schudłam