Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co czuje kobieta która kocha dwóch facetow

Polecane posty

Gość gość

to możliwe w ogóle??

Gość gość
Możliwe

Gość gość
Nie da się kochać 2 osób , można jedynie czuć pociąg do 2 osób , miłość nie zna słowa egoizm a obracanie 2 w jednym czasie to egoizm

Gość gość
Można kochać nawet 4. Miłość nie zna limitów. Ty masz na myśli monogamie jedynie.

miłość nie zna słowa egoizm x Przecież miłość sama w sobie zawsze jest egoistyczna... choćby względem biologicznym.

Gość gość
Nie jest nigdy egoistyczna. Znowu jakieś teorie biologiczne wpieprzasz?

Gość gość
Można kochać wiele osób, ale kochać jak kocha się partnera, to tylko jednego, ta miłość jest niepodzielna, to nie miłość chrześcijańska czy macierzyńska.

Gość gość
Jak można kochać 4 osoby ? Chyba twoim mikro fiutem, można kochać wiele osób ale rodzinę

Gość gość
Jestem kobietą więc nawet mikrofiuta nie mam. Można. Miłość to miłość. Żadnym śmiesznym teoriom wymyślonym przez ludzi pt. można kochać tylko jedna osobę nie podlega choćby skały sraly.

gość dziś Tylko człowiek nieświadomy może twierdzić, że miłość nie ma pobudek egoistycznych, niestety, istnieją, bez sensu kreować się na idealne bezinteresowne stworzenia. Wiadomo, że nawet Twoja potrzeba bliskości z 'tą właśnie wybraną osobą' jest egoistyczna - w końcu jest wprost dla Twojego komfortu, a nie jej dobra ;)

Gość gość
Ale gadajcie na temat

Gość gość
Jakie ciekawe teorie można przeczytać na temat miłości to nawet naukowcy by się powstydzili. Brawo

Gość gość
Widać że nie rozumiesz tematu. Ta miłość o której ty piszesz czyli ta z pobudek egoistycznych to tylko atrapa tej prawdziwej która sama w sobie jest całkowicie pozbawiona egoizmu. Taka jest jest istota. Widocznie jeszcze nie dojrzałas do tego żeby ją pojąć.

Gość gość
19.06 To jaka to miłość, bliskości ciał?

Gość gość
Taka kobieta czuję świąd i pieczenie pochwiska oraz ma niedorypanie mózgowe z braku zajęcia , dziękuję

gość dziś Współczuję niewiedzy i poddaniu się kulturowej ułudzie, nic więcej do dodania.

Gość gość
Jak czytam takie tematy to mnie zastanawia co aby mają we łbie oprócz wymyślania głupot , od nierobstwa się we łbie piertoli

Gość gość
19:24 Jestes zabawna. Kulturowej uludzie z pewnością uległas ty skoro twierdzisz że prawdziwa miłość jest egoistyczna w jakikolwiek sposób. Albo nie rozumiesz istoty tego uczucia albo.. no właśnie nie wiem co. Sama sobie przeczysz wciąż i nawet tego nie widzisz :D to ludzie wprowadzili jakieś ograniczenia dotyczące tego ile osób mozna i wypada kochać a ilu nie.

Gość gość
Ta kobieta czuje w sobie dwa penisy

''Jestes zabawna. Kulturowej uludzie z pewnością uległas ty skoro twierdzisz że prawdziwa miłość jest egoistyczna w jakikolwiek sposób.'' x Jesteś niewykształcona. Nieco nauki, biologii, psychologii, a mniej kulturowych wymysłów z seriali, i wtedy będziemy mogły porozmawiać. x '' to ludzie wprowadzili jakieś ograniczenia dotyczące tego ile osób mozna i wypada kochać a ilu nie.'' x Na ten temat się nie wypowiedziałam. Reszta Twej wypowiedzi jest manipulacją.

Gość gość
19:28 mówiąc takie rzeczy sama sobie zaprzeczasz bo kochając jedną osobę i drugą ,zawsze któraś z nich będzie skrzywdzona a to egoizm , masz problem z logicznym myśleniem czy tylko udajesz ?

Gość gość
"ograniczenia" dobre :) co to ludzie nie wymyslą by poprawić sobie nastój i wybielić każdy który zdradza w zwiazku wymyśla brednie w stylu stało się zakochałem sie lub zapomniałem sie , chwila słabości po czasie dochodzi do wniosku ze to nie miłośc , A tak naprawdę to świadczy o nie wiedzy czy nawet nie dorosłości (nie mylić z wiekiem) a nie raz i o chorobie jak sie twierdzi że kocha sie kilka osób i z nimi sypia . Śmiem twierdzić że dziś wieksza połowa dorosłych ludzi w ogóle nie wie co to miłość i myli popęd sexualny wygodę lans czy zauroczenie z miłością to są dorosłe dzieci , a jak słysze że zakochałam sie na zabój czy to wielka miłość a po miesiacu czy roku rozstanie to mam bekę i polewkę ze szok takim osobą powinni nakładac obroże i tatuaż na czole UWAGA dopiero spadłem-łam z drzewa i mimo wygladu nadal jestem małpa

Gość gość
19:31 Dochodze do wniosku że jednak jesteś niekumata mimo płaszczyku dość logicznych wypowiedzi. Wróć do podstawówki czyli tam gdzie uczą czytania ze zrozumieniem... 19:31 o czym ty piszesz? Chyba też nie ogarniasz mojego toku myślenia. Taka miłość p której pisze rzeczywiście dla prawie wszystkich ludzi jest niezrozumiała ale taka jest jej istota. To że trzecia osoba będzie pokrzywdzona to jest właśnie wpływ kultury i norm. I po trochu naszego ego ale to nie zmienia faktu że w miłości nie ma ograniczeń. Kończę swoje wywody bo nie będę się wysilać dla ludzi niezbyt kumatych. Sorry taka prawda. Manipulacje jeszcze gdzieś widzą :D ja p*****le...

Gość gość
19:52 wypowiedzi takich ograniczonych umysłowo osób jak ty nie powinny być nawet brane pod uwagę , ktoś kto przeczy sam sobie jest ograniczony intelektualnie , pozostaje współczuć

Gość gość
19.52 NIE MOŻNA kochać kilku osób jednocześnie, być zauroczonym, porządać tak, ale nie kochać. Nigdy nie kochałeś, więc mylisz miłość z pożądaniem zapewne i zauroczenie.

gość dziś 19:31 ''Dochodze do wniosku że jednak jesteś niekumata mimo płaszczyku dość logicznych wypowiedzi. Wróć do podstawówki czyli tam gdzie uczą czytania ze zrozumieniem... '' x A masz coś wartościowego i konkretnego do powiedzenia, czy po prostu zamierzasz dalej uchybiać kulturze dyskusji i na siłę wmawiać swoje racje? Moja opinia ma potwierdzenie w nauce (jesteś ambitna, to się dokształcisz), a Twoja? Proszę bardzo, masz okazję poprawić swój wizerunek w tej dyskusji. xx ''Manipulacje jeszcze gdzieś widzą'' x Jeśli Ty nie dostrzegasz, że ją zastosowałaś... cóż, trudno.

Gość gość
No popatrz a są tacy którzy się ze mną zgadzają i bynajmniej to biedy umysłowej nie należą. Dobra chüj ci w d**e. W ramach miłości :classic_cool:

Gość gość
Oho widzę że jesteś zwolenniczką szkiełka i tylko to na co ma się dowody naukowe zasługuje na twoją znamienita uwagę. W takim razie już zupełnie nie mamy o czym dyskutować bo nigdy nie uwierzysz w rzeczy które spotykają pewnych ludzi i że nie wszystko choć tak uparcie twierdzisz da się zmierzyć i udowodnić naukowo. Adios. Tobie także chüj w d**e.

Gość gość
Po twoim języku można wywnioskować że jesteś biedą umysłową , a teraz wracaj do swojej nory w kamienicy poligamiczna karyno z logiką kury zagrodowej

gość dziś Pokazałaś brak kultury osobistej i oczywiście uciekasz :) Twoje prawo. Pozdrawiam.