Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćparassolka

Ludzie faktycznie powinni dobierać się wg grupy krwi

Polecane posty

Gość gośćparassolka
19.12 dokładnie tak,i nie chodzi tu o samo przebywanie z antagonistą ale o wymianę płynów które niszczą nas realnie..po prostu ,,anty''to dotyczy stosunku i wymiany śliny. Jeśli krew matki może wytwarzać przeciwciała to tak samo jest z innymi płynami w organizmie..tylko nikt o tym nie myśli..a potem stany zapalne i inne odpowiedzi systemu immunologicznego.

Gość gośćparassolka
A co powiecie na teorie pt.,,feromony''hmmm? to jest dokładnie to samo;-)

Gość gość
Najlepszymi osobami do "robienia dzieci" są 0 rh - ta grupa to około 6% ludnosci w polsce bo znowu 0 rh+ jest duzo bardziej popularna

Gość gość
Czyli ja się nie nadaje :D

Gość marawstala
https://youtu.be/hy5MHiiDn6ss Ale juz samo przebywanie w pomieszczeniu gdzie nie ma przeprowadzonej selekcji źle na nas wpływa, możemy mieć gorsze samopoczucie, mniejsza wydolność czujemy ze cos jest nie tak : ) To trzeba by obejrzeć ten wywiad bo juz nie pamiętam, ale ten ktoś opowiadał, ze w jakimś kraju zrobiono w miejscu pracy selekcje zatrudniając ludzi o danej grupie krwi i ponoć była znaczna różnica porównując z innymi gdzie tego nie zrobiono

Gość marawstala
Może głupoty pisze, ale tak cos kojarze, z resztą sami sie przekonajcie... Ciekawy program : )

Gość gośćparassolka
19.24 hmm czyli ja;-)to by świadczyło dlaczego wszystkich odrzucam i nigdy nie jestem odrzucana;-)wszystkich z małym wyjątkiem '' odbieram jako ,,antagonistów'';-)

Gość marawstala
Ale dzielenie ludzi na obozy to nierealne nie da sie ludzi podzielic i odseparowac... wiec ok. Jak ktoś chce niech sie kieruje grupa krwi,jednostka ma wybór : ) ale społecznie to nie do przeskoczenia

Gość gośćparassolka
no bo jeśli matka z ORh-wytwarza przeciwciała to tym samym jest dominantem a jak dominuje to odrzuca ..hi hi no podświadomie wiem z kim chce gadać a z kim nie ,ja tu rządzę''hi hi..no ko tak sobie żartuję tylko;-)kocham moje mapetszowki małe;-)

Gość marawstala
Nie wiem czy tak faktycznie jest, ze ludzie to wyczuwają ponoć gdyby świadomie dobieramy sie w pary pytając juz na wstępie jaka ta druga osoba ma krew,normalne pytanie jak inne .) to byłoby dużo prościej... Tak pod katem posiadania przyszłego potomstwa a to jakoś średnio mnie interesowało : )

Gość gośćparassolka
19.32 wcale nie taki był mój zamysł jestem bardzo tolerancyjną osoba;-),chodzi mi tylko o to by zastanowić się nieco nad tym ponieważ niejednokrotnie to ujawnia się w relacjach międzyludzkich .W polityce też mamy lewicę i prawice ,elektrony też dzielimy na dodatnie i ujemne ,przykłady można mnożyć.Coraz bardziej przemawia do mnie teoria ,,chemii'' między ludźmi ale ..chemii'' w kontekście antygenów tj,swój swego rozpozna.Organizm rozpoznaje kto ,,obcy'';-)

Gość gośćparassolka
19.27 no właśnie .Czujemy się dziwnie coś nam nie pasuje w otoczeniu danych osób a nie wiemy co;-) piszę głupoty? nie wydaje mi się.

Gość gośćparassolka
19.41 no nie tylko ,bo wiele konfliktów tez uniknęlibyśmy .Dlaczego pewne pary non stop z sobą koty drą a inne są zgodne?warto się nad tym pochylić bo ma to sens .Ciało jest całością nie tylko na poziomie komórkowym.

Gość marawstala
W sumie ciekawe czy z ludźmi posiadającymi nasza grupę krwi byłoby łatwiej sie dogadać : )

Gość gośćparassolka
19.52 a jaką masz grupę?

Gość gość
Co ma do tego grupa krwi o czy ktoś z kimś dre koty?Bo to raczej kwestia charakteru j temperamentu..:( Temat nijaki bardziej pod kategorie Zdrowie :)

Gość marawstala
Brh+ : )

Gość marawstala
Tak raczej o zdrowie chodzi : ) ale w sumie może te nasze wydzieliny też w jakimś stopniu działają drażniąco i przez nie na siebie warczymy nie wiedząc nawet dlaczego .)

Gość gośćparassolka
chyba od dziś zacznę badać te korelacje ;-)a póki co autobiografia .,,Parasolka''-osobnik z gatunku rzadkich odznaczający się grupą ,,O Rh -'',należy do 6% całej populacji ludzkości,wykazuje zdolności twórczo -analityczne oraz przeciwdeszczowe ,zaliczana do drapieżników polujących na kafeterian ,widziana na kafeterii dziś godzina 20.02 ,jest pod ochroną ,nie deptać:-)

Gość marawstala
Znam parę z grupa krwi zero, on jest kierowca tira... Prawie w domu nie bywa, a ona dom ogarnia, ich dzieci dobrze sie uczą ale czy nie chorują (?)

Gość gośćparassolka
19.58 niech zgadnę masz czarne włosy jak moja mama ona też ma B -Zapomniałam odczynnik.. a ja mam ciemny blond jak mój tata .Ojciec spokojny mama wulkan.Inne temperamenty ,ja się z ojcem dogaduję z mama ciągle odmienne zdania.Nie dyskryminuję ludzi mówię jedynie o odmienności.

Gość marawstala
* dom i cala resztę ogarnia : ) Strasznie duszno dzisiaj jest : )

Gość gośćparassolka
20.09 padać będzie spoko nie bój żaby mam parasol ochronię Cię;-) jestem przyjazna do ludzi do póki ktoś mnie chamsko nie naskoczy albo nie obrazi .

Gość marawstala
Teraz farbuje, z natury jestem szatynka : ) grupę krwi mam chyba po tacie, a on ma ciemne włosy i piwne oczy... Swoje mam po mamie : ) Dzieki, teraz Wołyń ogladam : ) niedawno była burza... chyba nie padało (?) ale mogłoby bo powietrze zrobiło sie tropikalne. Miłego wieczoru : )

Gość gośćparassolka
19.15 no tez jesteś dawcą;-)

Gość gośćparassolka
20.18 a to ciekawe bo ja obserwuje ze najbardziej neurotyczni i z największą ekspresja seksualną i nie tylko są posiadacze czarnych włosów żeby nie było bez obrazy niektóre osobniki nawet mnie kręcą ale nie o tym teraz ,po prostu inne temperamenty mają ludzie o południowym typie urody tak wynika z moich obserwacji.Posiadacze ciemnych włosów to jedna wielka ekspresja wiem po mamie ,bratowej i po kuzynkach;-)oraz po pseudo koleżankach posiadaczkach niezwykle ciętych języków.

Gość marawstala
Moja babcia do późnej starości miała dosc ciemne włosy, a była spokojna osobą : ) z tata bywało różnie... No ale czarnych włosów to oni nie mieli...

Gość marawstala
Co najwyżej ciemny brąz

Gość gośćparassolka
moja babcia ma czarne ,mój dziadek miał czarne-miał bo nie żyje -babcia go wykończyła biedny zmarł po 4 tym zawale;-( babcia była straszna osa -była bo na starość spuściła z tonu ,mama ma charakter po babci.Wszystko musi być tak jak one chcą.Jedna jest tego zaleta u mamy nie istnieje sowo ,,nie da się'' u niej wszystko się da.