Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Haha chciałabym się zemścić na byłym marzę o tym, żeby cierpiał ;)

Polecane posty

Gość gość

Na początku 2017 r. byłam z takim, który niby kochał starał się, a zmył się nagle. Mój mózg i zakochane serce nie byli w stanie tego przetworzyć. Nie skontaktował się i nigdy nie otrzymałam żadnych wyjaśnień, które mi się należą. Nadal sądzę, że powinien wziąć odpowiedzialność. Myślałam nawet nad tym, by wprowadzić się do jego miejscowości tylko po to, aby uraczyć go swoim widokiem, ale mi to nie pasuje zawodowo... W kryminale też siedzieć nie chcę z powodu jakiegoś śmiecia, więc tak sobie tylko wyobrażam :classic_cool:

Gość gość
Nie bądź głupia skoro odszedł to wiele wart nie był , pewnie robię pisany jest inny lepszy ale ty jeszcze tego nie wiesz

Gość gość
Autorko, ty brodziku umyslowy. Jestes nic nie warta szmata, dlatego cie zostawil. Zaakceptuj to a poczujesz sie lepiej. Serdecznie pozdrawiam.

Gość gość
Jak facet zostawia to znaczy że ktoś lepszy przyjdzie po nim , to tak po prostu działa

Gość gość
Najlepszą zemstą jest wyglądać korzystniej niż jak z nim byłaś i pokazywanie szczęścia z nowym facetem

Gość gość
inny, lepszy? dla osoby z takimi marzeniami?

Gość gość
Śmieć i tak zapłaci za całe zło, jakie wyrządził innym, wszystko ma swój czas.

Gość gość
17:38 ludzie mówią różne rzeczy po rozstaniach szczególnie jeśli się tego nie spoedziealo , najpierw jest zaprzeczenie później nienawiść a na koniec obojętność i się poznaje nowego lepszego :)

Gość gość
Widze ze jest tutaj jest wiecej brodzikow umyslowych. Przeciez skoro on ja zostawil, to ona nie ma zadnej mozliwosci zemsty . Jest mu obojetna, olal ja, zostawil, odszedl szukac tej wlasciwej, tej ktora jest warta/godna tego by byc u jego boku i ssac jego pauke ;) Buziaczki :D

Gość gość
Jedno nie wyklucza drugiego, poznaje się kogoś lepszego, ale śmieć dostaje rachunek za całe zło jakie wyrządził, od drobiazgów po grube sprawy.

Gość gość
Jak to on autorkè olał to żadna zemsta (oczywiście w zakresie czynów niekaralnych) nie zrobi na nim wrażenia.

Gość gość
17:44 zawsze może nie znaleźć nikogo albo znaleźć dużo gorsza , która go wykonczy , zauważyłam że na rozstaniach lepiej wychodzą ci porzuceni

Gość gość
Godna? Jego tylko prostaczka warta.

Gość gość
To, że życzy się śmieciowi dobrze nie znaczy, że Los nie przedstawi mu rachunku za wyrządzone zło.

Gość gość
Zemsta to oznaka ludzi słabych.

Gość gośćAutorkaBrodzikUmysłowy
gość dziś Autorko, ty brodziku umyslowy. Jestes nic nie warta szmata, dlatego cie zostawil. Zaakceptuj to a poczujesz sie lepiej. Serdecznie pozdrawiam. x https://media.giphy.com/media/aDNuHfeRujZCM/giphy.gif gość dziś Widze ze jest tutaj jest wiecej brodzikow umyslowych. Przeciez skoro on ja zostawil, to ona nie ma zadnej mozliwosci zemsty . Jest mu obojetna, olal ja, zostawil, odszedl szukac tej wlasciwej, tej ktora jest warta/godna tego by byc u jego boku i ssac jego pauke oczko.gif Buziaczki smiech.gif x To ty mu possij PS rozśmieszyło mnie to, chociaż pewnie nie powinno

Gość gość
17.58 dlatego on zawsze się mści, jak na twardziela sikającego po nogach na widok odwaznej kobiety, ja zostawiam to Losowi.

Gość gość
dziś ale cie boli haha ;-) cmok :-P 🖐️

Gość zemsta na tobie
będzie straszliwa

Gość gośćAutorkaBrodzikUmysłowy
Tylko wyobrażam sobie czasem różne rzeczy, ale niczego nie wcieliłam w życie. Mimo wszytsko staram się wierzyć w karmę, i to mnie troche podbudowywuje. Gadanina, że poznam kogoś lepszego jest pocieszająca, nieskromnie wstrącę, że mi się to zwyczajnie należy. Tylko okoliczności nie sprzyjają. Mało jest porządnych facetów. I nie piszcie mi, że jestem mu obojętna, jakbym nie była, to i nie byłoby tego tematu

Gość gość
18:41 Na jakiej podstawie uważasz że nie jesteś mu obojętna? Jak zmył się tak nagle to raczej chciał szybko i definitywnie zakończyć związek.

Gość i wyprowadzić to się
będzie musiała ale z innych powodów

Gość gość
gość dziś 18:41 Na jakiej podstawie uważasz że nie jesteś mu obojętna? Jak zmył się tak nagle to raczej chciał szybko i definitywnie zakończyć związek. x Naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość gość
jak ma cie d***e to na nic twoje żalosne pomysły

Gość gość
gość dziś jak ma cie d***e to na nic twoje żalosne pomysły x No właśnie ma mnie w d***e, a nie powinien za to co dla niego zrobiłam. Więc nie życzę mu dobrze, a frajerką w życiu nie jestem by się dobrowolnie godzić na coś takiego. Nikt mu nie kazał chcieć czegoś ode mnie, to nie tak miało być ;)

Gość gość
Jesteś żałosną frajerką właśnie która się nie może pogodzić że teraz kto inny ssie pałke twojemu byłem ;-)

Gość gość
To niech ssie ona znajdzie kogoś dużo bardziej wartościowego , czemu ma jej zależeć na jakimś odrzucie bez klasy i honoru ? Boshe

Gość gość
Zemstwa należy do słabych ludzi , ty bądź silna i poczekaj na swoją miłość i jego upadek , bo cwaniak sobie kiedyś przecwaniakuje

Gość gość
Wróć do niego. To najlepsza zemsta dla tego faceta.

Gość gość
"Boshe" Gimbaza StyLe ;-) No comments :-P