Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sasiad mowi czesc tylko mojej ladnej siostrze...

Polecane posty

Gość gość
większość facetów taka jest

Gość gość
Kobiety najbardziej patrzą na wygląd. Każdy kto zadbał o siebie na siłowni wie jak wtedy kobiety są inne niż wcześniej. Szkoda słów na te k***y.

Gość gość
Szkoda słów na te pasztety

Gość gość
Ja ci bede mowilmcześć a nawet ci minete zrobie chcesz?;-) :-P

Gość gość
zdarza sie no - w moich filmikach o moim zyciu w USA sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
jak on mowi czesc twojej siostrze to niech ona go ignoruje sukinsyn kopniaka mu w dupe dac siostra powinna byc po twojej stronie - w moich filmikach o moim zyciu w USA sa polskie napisy trzeba uruchomic na dole w prawym rogu www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
20:53 Ładniejsze lub bardziej zrobione się tym napawają i ci pokazują , ze jesteś zerem bo nie masz tylu adoratow :O

Gość gość
hahaha ładniejsze

Gość gość
toksyczne żdziry bez żadnych oporów i zahamowań na każdym kroku się panoszą i napinają

Gość gość
:O

Gość gość
zjeb

Gość gość
Ech...znam to, przez takie traktowanie czuje się gorsza. Jeden sąsiad jak jesteśmy sami i np niema nikogo w pobliżu to powie mi czesc. Ale jak już jakiś znajomy jest koło niego to udaje, że mnie nie zna. Generalnie ludzi odpycham swoim wyglądem. Niby ładnie się ubieram ale mężczyźni zawsze znajdą coś we mnie, zeim się nie podoba. Przykro miasta tego powodu.

Gość gość
To ja autorka. Dziekuje wam za odpowiedzi :) Jestem zadbana. Nosze mini czy spodenki, cwicze i jestem dosc zgrabna. Robie ile moge. Zrobilam test. Jak jestem ubrana na sportowo to rzadziej puszczaja na pasach niz w sukience. Jak wyszlam w sukience z mezem i dzieckiem to faceci zatrzymali sie z impetem w polowie pasow zeby zrobic na miejsce :D schodza mi zazwyczaj z drogi w sklepie pieknie ustepuja miejsca. Zwykle ciuchy juz tak raczej nie ma. Taki jest kazdy. Dzentelmeni swedzacego.... Wiecie ze przez ta brzydote chorobe spuchnieta twarz nie mam juz do nich szacunku? Smiesza mnie jak dobrze traktuja ladne. A zloszcza jak zle brzydkie.

Gość gość
Autorka - ale twarz mam brzydka. Spuchnieta tradzik zmarszczki meskie rysy. Wiem ze kobiety sie z tego ciesza chca mnie na kolezanke. Sa tez takie zblizone do mnie wygladem i po prostu sie rozumiemy. Np ogolnie calkiem ladna ale ma np wasik i nie jest zbyt kobieca, choruje na pcos jak ja. Ona nawet jak sie podoba to czuje sie gorsza. Faceci robia nam ogromna krzywde segregujac za wyglad. Nawet te piekne maja ich za nic bo takich idiotow latajacych maja na peczki i widza jak traktuja te brzydsze tez maja za nic takich facetow. Bezwolne pieski tracace rozum za ladna buzie.

Gość gość
Mialam ogromny zal do ladnych kobiet. Za to niesprawiedliwe traktowanie. Po prostu nic im nie robilam nie obrabialam ale unikalam bo czulam sie dobita tym traktowaniem. A juz przy siostrze to juz calkiem. Czulam sie jak kupa. Ale brak kultury zalezy od facetow. Juz nie mowie ze maja brzydkie podrywac. Ale lepiej traktowac, powiedziec czesc, puscic na pasach brzydsza by mozna. Korona by z glowy nie spadla. Wtedy ladne przestalyby sie panoszyc i cieszyc ze sa az tak wywyzszane za wyglad przy gorszych kobietach.bo tak o nas niestety mysla. Znam taka mezatke co chodzi po ulicy stoi oglada sie za samochodami czy na nia patrza i wrzuca fotki z brzydszymi kobietami od siebie. Oglada sie na kazda czy nie jest lepsza. Czy to jest w porzadku? Faceci ja wielbia. Sa slepi na jej wady.