Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przerwanie ciąży a l4 na ciążę.

Polecane posty

Gość gość
Lekarz nie będzie widział pewnie czemu nie ma dziecka, tylko przy poronieniu samoistnym chyba zawsze jest krwawienie wtedy najlepiej jak do lekarza pójdziesz krótko po zabiegu i powiesz że było krwawienie i chcesz sprawdzić czy wszystko było oki z dzieckiem , chyba że powiesz.jak było naprawdę

Gość gość
Ty szmato, trzeba bylo uwazac gdzie pchasz brudna c**e a nie teraz chodzic i usuwac i jeszcze zwolnienie , wez sie p*****lnij glowa w mur bedziezz miala dluzsze zwolnienie , zabijasz dziecko k*********e , ale karma wraca , pewnie twoja cala rodzina zdechnie w wypadku lub na raka

Gość gość
Lekarz nie będzie widział pewnie czemu nie ma dziecka, tylko przy poronieniu samoistnym chyba zawsze jest krwawienie wtedy najlepiej jak do lekarza pójdziesz krótko po zabiegu i powiesz że było krwawienie i chcesz sprawdzić czy wszystko było oki z dzieckiem , chyba że powiesz.jak było naprawdę X 7-8 tydz embrion tak samoistnie nie znika, na usg bedzie widac że ścianki macicy są skrobane, to bedzie rana, blizna... musiałaby odczekać z miesiac, do nast miesiaczki, wtedy jest szansa że wszystko ładnie samoistnie sie wyczyści. Endometrium sie złuszczy jednolicie i wroci do normy. To nie tak hop siup

Gość gość
Katolickie milosierdzie sie odezwalo, hehehe. Do Autorki - nie Ty jedna przez to przechodzilas. Bedzie dobrze. Mimo straszenia za aborcje lub brak udania sie do szpitala w trakcie poronienia nic prawnie nie grozi kobiecie. Moja przyjaciolka w trakcie poronienia weszla do wanny z ciepla woda, bo nie chciala ciazy. Zamiast na pogotowie, do mnie zadzwonila. Ona to lepiej zniosla niz ja, ktora udzielilam jej pomocy, a minelo juz sporo lat. Oczywiscie skonczylo sie szpitalem, ale udalo jej sie poronic.

Gość gość
Ty szmato, trzeba bylo uwazac gdzie pchasz brudna c**e a nie teraz chodzic i usuwac i jeszcze zwolnienie , wez sie p*****lnij glowa w mur bedziezz miala dluzsze zwolnienie , zabijasz dziecko k*********e , ale karma wraca , pewnie twoja cala rodzina zdechnie w wypadku lub na raka X Szmata to była twoja matka jak nią twój ojciec podłogi wycierał.. sama zdechniesz na raka

Gość gość
A nie mozesz po prostu tego 8 isc do lekarza ogólnego symulować jakies sraczki czy wymiotów niech ci przedłuży ze2- 3 dni/ do weekendu? Zabieg w 8 tyg ciazy to jak miesiączka. Boli 1 dzien plamisz dwa.. gdzie pracujesz? Siedzieć w biurze na pyralginie dasz radę (Mialam łyżeczkowanie 12 tyg ciąży, po zatrzymaniu akcji serca płodu) X Zle przeczytałam te daty. Teraz widze ze juz jestes po i zwolnienie masz jeszcze miesiac. Spoko, ciąg to i pozniej normalnie wrócisz do pracy, ja bym wykorzystała nast miesiączkę jako „poronienie” Powinnas juz dostać do końca zwolnienia. Tak jak pisałam wczesniej złuszczy sie endometrium i nie będzie śladu.

Gość gość
Dziękuję za rady.

Gość gość
karma wraca niestety moja ciotka miała 2 aborcje i pochowała w zeszlym roku swoją jedyna córkę, długo patrzyła jak umierała

Gość gość
karma wraca niestety moja ciotka miała 2 aborcje i pochowała w zeszlym roku swoją jedyna córkę, długo patrzyła jak umierała X Twoja tez zdechnie za głupie komentarze