Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakby drugi palec u stopy był dłuższy niż kciuk tobym nie pokazywała gir a Wy?

Polecane posty

Gość gość
Mówiąc w mieście miałam na myśli wyjścia do pubów, kina, spacery. Nie i już. Mogę sobie chodzić z takimi stópskami tam, gdzie nikogo to nie obrzydzi. Czyli obok domu, na własnej działce.

Gość gość
Ja też mam drugi dłuższy palec po tacie, do tego długie (roz.39) i chude stopy i chude kostki że mam ciężko nawet sandały dobrać bo często są za szerokie i noga mi leci do przodu a jak trafię na w miarę wąskie to zapięcie zamiast z boku kostki mam prawie z przodu..To dopiero mordega. Nie lubią swoich stóp wydają mi się męskie więc preferuję zakryte buty ale sandały też czasem zakładam. Dodam tylko nikt nigdy nie zwracał mi uwagi ani nie komentowal moich stop

Gość gość
gość dziś Za to kultury osobistej za grosz nie masz. A to dużo gorsze niż krzywy nos czy za długie uszy :)

Gość gość
Z drugiej strony nikt nie będzie latem się pocil w zakrytych butach bo twoje poczucie estetyki jest zanurzone. Czym innym jest świńska otyłość od obzarstwa brak higieny czy odrosty na pół łba a czym innym palce na które jako tako wpływu się nie ma żadnego.

Gość gość
22:58 na swinski, brzydki nos czy usta też nie mamy wpływu. Chyba że stać cię na operację, więc żaden argument. Moim zdaniem jak się ma na ciele coś brzydkiego to się tego nie pokazuje, chyba że tak jak mówię, to jest twarz, tej już nie schowasz. Uważam że same w sobie te palce są nieladne a jeszcze jak nałożona na nie hybryda to już wieś tańczy i śpiewa. A nie wiedzieć czemu, to właścicielki ohydnych stóp najczęściej kraszą je lakierami do paznokci.

Gość gość
Jednak jesteś p******a. Mnie się też nie podobają takie palce ale to jeszcze nie powód by ktoś nie nosił sandalow i malował paznokci. Skoro palce dla ciebie ma zakryć to może i na ryj worek nałożyć? Idiotyczne jest już to co piszesz.

Gość gość
Też kiedyś widziałam panią, która między paluchem a drugim palcem miała kilka cm odstępu. Dużo gorzej to według mnie wygląda niż długi palec... No ale palce palcami, a o pięty też trzeba dbać, bo brudne i zrogowaciałe są ohydne!

Gość gość
ja też się nad tym zastanawiałam i napisze ci autorko że nawet dzisiaj widzialam kilka takich osób i też za cholere nie rozumiem jak można się nie wstydzić nosić sandały w tej sytuacji. Ja bym nie założyła. Są inne buty np.odkryte pięty ale z noskami.

Gość gość
Ale jak wy widzicie te pięty? Ja nie widzę jak ktoś ma zrobione pięty. Nie widać tego w sandale bo jak widzę kogoś stojącego to pięta przylega do buta i skąd wiadomo jaka jest? A paznokcie owszem widać. Pięty mnie nie odstraszają chyba że ktoś ma bardzo kwadratowe, ohyda, nigdy ich nie traktują pumeksami czy jak

Gość gość
23:05 Nikt nie będzie dostosowywal obuwia do twojego widzimisię. Mnie się robi niedobrze od grubych bab ubranych w obcisłe stroje latem. Idzie taka z bebechem albo z tłustym łbem.

Gość gość
23:07 wystarczy że kobieta siądzie noga na nogę(but się wtedy odsuwa) albo leży niedaleko ciebie na plaży i jeśli ma pięty w złym stanie, to się okrutnie rzucają w oczy. Mówię to ja, osoba, która niezbyt się przypatruje ludziom.

Gość gość
Z długim palcem nie miałabym problemu, żeby chodzić w sandałach. Z brudnymi nogami albo suchymi piętami już tak. Paznokci u nóg nie lubię malować.

Gość gość
"O Jezu chodziło jej pewnie o duży palec u stopy, niektórzy to kciukami nazywają. Ale sie oburzony" Xxx My wiemy o co jej chodziło, co nie zmienia faktu, że jest to komiczne. Autorka estetka od siedmiu boleści z kciukami u stóp :D I jacy niektórzy, bo ja nigdy nie słyszałam, żeby ktoś nazywał palucha kciukiem..

Gość gość
23:21 a ty się zapalasz, bo po prostu uderzyła w twój kompleks, którym są koslawe palce nienaturalnej długości

Gość gość
Typ stopy akurat mam rzymski, ale wolałabym mieć drugi palec dłuższy od dużego niż mylić "kostrobaty" z "kostropaty".

Gość gość
23:31 Gdyby takie palce były nienaturalne to ludzie by ich nie mieli :D i nie nie mam takiego palca.

Gość gość
Święte prawo założyć temat o czymś co wygląda ohydnie i nieestetycznie. x Szkoda tylko, że to działa zwykle w jedną stronę, jestem pewna ze gdybym ja nazwała "ohydnym"cos, co akurat jest cechą twojego wyglądu to już byś taka tolerancyjna nie była, za dobrze znam takie jak ty;) a doczepić się można do wszystkiego, od za dużych uszu, przez krzywy nos, zbyt wąskie usta, krzywe zęby, płaskod***e czy wystający pępek. Mam dłuższe palce i będę nosić sandały a komu nie pasuje, cóż pozostaje mu plucie na forum, zabronić mi niczego nie może.

Gość gość
23.31 Ja mam akurat wyjątkowo ładne, zgrabne i małe stopy. Nie chciałabym mieć takiego palca, ale też bym nie chowała i nie przeżywała. Generalnie każdego drażni taka małomiasteczkowa mentalność i płycizna intelektualna. Co trzeba mieć w bani i jakie nędzne życie, żeby przeżywać kształt czyichś palców, tyłka, cellulit etc

Gość gość
Ale wy jesteście pie/rd/ol/nięte...co za temat....

Gość gość
Autorko, a byłaś z tym u psychiatry? Bo to zakrawa na poważne natręctwo. To nie jest normalne, żeby tak mało istotne rzeczy jak cudze palce u stóp wzbudzały tak silne emocje i uczucie wstrętu. O jak Ty byś biedna sobie poradziła np. siedząc w towarzystwie osoby poparzonej albo z amputowaną szczęką z powodu raka etc skoro takie pierdoły cię szokują..

Gość gość
Uważam że ktoś z takimi stopami, ale zadbanymi tzn. gładka stopa, niezrogowaciala piętą i oczywiście pomalowane paznokcie wygląda znacznie lepiej niż ducha piętą i okropne, niepomalowane pazury-stopa zawsze wygląda obleśnie z takimi paznokciami. A autorka jedyne co ma znośne to stopy, też bez szału. Pewnie ma gruba dupę albo okropne uszy.No przyznaj się autorko:) Musisz się mega nudzić jak podniecasz się cudzymi stopami, żałosne :)

Gość gość
Nigdzie nie wzniecalam się jakoś bardzo, nie wywołuje to u mnie ataku wściekłej jedzy, popatrzcie raczej na swoje wpisy, jedyne osobki które tu się chlastaja i pluja to wy. Odezwaly się spokojne :D akurat moje wpisy przy waszych to oaza stoicyzmu, drugi i trzec***alec u stopy większe niż pierwszy to widok brzydki i mało mnie obchodzi wasza reakcja. To naturalne że jak coś jest rażąco nieestetyczne to ludzie was uświadamiają o waszym koszmarnym guście pokazywania tego co powinno się chować. Temat uważam za jak bajbardziej na miejscu, same zakladacie np.o grubych. Yebane hipokryteczki, moralność Kalego. I nie ekscytujta się tak jedna z drugą i trzecią, bo zaraz nie tylko przyjedzie po Was ambulans z panami w białych fartuchach i z kaftanem, ale też żyłka wam piertolnie :D Nie widzę sensu wzniecac się tak zdaniem osoby której nawet nie znacie, powiem tylko tyle że to nie jest tylko moja opinia. Chcecie to sobie nawet pokazujcie owłosienie lonowe, co nie oznacza że to jest w dobrym guście. Nara rozhisteryzowane kretynki bez dystansu do cudzych opinii. Na szczęście g..wno macie do gadania kto co mówi i myśli.

Gość gość
08:01 srodze się mylisz. Właśnie mam ładne uszy, usta, oczy, włosy, twarz, stopy, figurę, rozmiar S. Jestem estetka i perefekcjonistka więc każdy detal który jest ohydny po prostu by mnie draznil i bym zakrywala, jak np.ten cellulit o którym mówię. A na ulicy pełno bab które pokazują cellulitis w za krótkich spodenkach

Gość gość
8.19 Hahaha! Estetka I stoiczka. Seneka byłby dumny z tej wypowiedzi. Powinnaś wysłać ten topik do wszystkich znajomych, chłopaka etc, żeby ostrzec z kim mają do czynienia

Gość gość
Ale o czym tu dyskutować, przecież każda normalna kobieta ma jakieś defakt urody i wtedy dobiera strój, fryzurę, makijaż w taki sposób aby był on jak najmniej widoczny.Atuty się eksponuje, defekty maskuje. Czyz nie ? Podobnie ze stopami. Oczywiście, że są takie panie, które noszą obcisłe ubrania, z których się tłuszcz wylewa, albo krótkie spodenki gdy nogi to jeden cellulit, albo krzywe patyki z żylakami, ale czy to estetyczne i miłe dla oka ? Nawet dla niej samej ? Chyba raczej nie. Jak coś jest brzydkie, to brzydkie i nie ważne czy to stopy, czy coś innego. Na postawę , a ja mam gdzieś, czy to komuś przeszkadza, nic się nie poradzi, ale po co taki ktoś przekonuje , że to w porządku.

Gość gość
Właścicielki obiektywnie brzydkich stóp próbują autorkę zadziobac. Ale po niej to spływa jak po kaczce i słusznie. Zgadzam się ze same zakładają tematy, a to o za młodych matkach, a to o dzieciach z rodzin gdzie był alkoholizm, a to o grubych, a to o brzydkich ale jak ktoś o nich tak powie to zaraz dym. Hahaha nie no idę po popcorn. A to że żyłka im pójdzie też pomyślałam

Gość gość
Akurat Seneka zdecydowanie NIE byłby dumny raczej z tych, które na topik odpowiadają. To nie autor tematu rzuca inwektywy typu ty paskudna babo, ty ściero etc. Jesteście zbyt proste by dodać 1 i 1, czyli po primo takie palce są nieladne i niezrozumiale jest ich eksponowanie, a po secondo wasza reakcja na krytykę jest na poziomie zenujaco niskim. Autorka to przy was Einstein intelektu i kultury. A że kostropate to No nóż, stwierdza fakt. Wyglądają na maksa ohydnie

Gość gość
Moja koleżanka ma takie stopy, ale nigdy nie przyszłoby mi do głowy, że to coś paskudnego, czego trzeba się wstydzić i to zakrywać. Porównanie do cellulitu jest kompletnie nietrafne, bo cellulit to defekt i wygląda brzydko. Drugi dłuższy palec wygląda zupełnie normalnie. Pomijam już fakt, że nikt normalny na takie coś nie zwraca uwagi i określanie się mianem "estety" nie zmienia tego faktu.

Gość gość
Autorka w dzieciństwie musiała nie raz spaść z nocniczka na głowę, że takie chore ma poglądy, i takie palce i takie są normalne i naturalne, a ona sama jest defektem, wielkim bublem rodziców

Gość gość
Myślę, że idealnym rozwiązaniem jest całkowite zakrycie kobiety od czubka głowy aż po palce u stóp włącznie czarną płachtą, co zresztą praktykują niektóre kultury. Tak żeby nie było widać absolutnie nic. W końcu zawsze coś komuś może się nie podobać, więc po co obrażać jego poczucie estetyki. Estetki powinny być w końcu zadowolone. Nie będą atakować ich i zniesmaczac cudze zbyt długie palce u stóp, garbate nosy, niekształtne usta i grube uda. W zaciszu własnego domu będą mogły kontemplować własną nieskazitelną urodę.