Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakby drugi palec u stopy był dłuższy niż kciuk tobym nie pokazywała gir a Wy?

Polecane posty

Gość gość
A bardzo odstające uszy, nieproporcjonalnie szerokie biodra , nierówny koloryt skóry na twarzy, to defekt, czy co ? Jak zwał, tak zwał. Przy odstających uszach wybiera się odpowiednią fryzurę, biodra maskuje odpowiednim krojem ubioru, plamy na twarzy traktuje podkładem, a przy brzydkich palcach u stóp wybiera się model obuwia letniego z zakrytymi palcami. Jeśli uważasz inaczej, to trzeba przestać produkować kosmetyki, u fryzjera tylko jeden model fryzury, ubrania powinny mieć jeden fason, podobnie jak buty.

Gość gość
Ponieważ w mojej rodzinie wszyscy mają dłuzszy drugi palec w dzieciństwie uważałam, że wszyscy ludzie tak mają. Kiedy zobaczyłam stopę z najdłuższym pierwszym palcem byłam zaskoczona i po dziś dzień takie stopy mi się zupełnie nie podobają. I co mam z tym zrobic? Zakazać ludziom z pierwszym palcem dłuższym chodzenia w sandalach, bo MOJE poczucie estetyki jest naruszone?

Gość gość
Jezu, jakie wy tu jesteście głupie to głowa mała. Serio. Ten temat to dno dna. Aż szok, że można być takimi tępymi strzałami i komentować czyjeś palce u stóp. Jakim to trzeba być zakompleksionym zerem. Współczuję.

Gość gość
9.09 Tak, oczywiście. Na basen, deptak nadmorski i na plażę też sandałki z zakrytym przodem albo płetwy. Do sauny w skarpetach itd. Co za naród czepialski wiecznie wykrzywionych ludzi, którym przeszkadza opona i pryszcz Kowalskiej..

Gość gość
KCIUK u nóg?! Ja pier/dole co za oferma to wymyśliła. Nie mam pytań :classic_cool:

Gość gość
Drugi palec dłuższy od pierwszego to przywilej. Osoby o takim palcu dochodzą do dużego majątku. Jest to szczera prawda. Kiedyś powiedziała mi o tym babcia. Sprawdziła nawet czy taki posiadam :) tak posiadam moje kochane i na brak pieniędzy nie narzekam :)