Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrańcy to że nie możecie znaleźć kobiety to nie wasza wina

Polecane posty

Gość gość

To przez polki które są bezdennie puste (wartości materialne i sfera wizualna jest dla nich ważniejsza od czegokolwiek innego) nawet jeżeli mówią że to nie prawda (a jest) to dochodzi kolejny aspekt czyli kłamstwo i wyparcie (jeszcze się nie spotkałem z tym żeby któraś zrozumiała czy nawet przemyślała swoje postępowanie wyciągając jakieś wnioski). Kobiety za granicą są zupełnie inne. Statystyczna polka nie dorasta nawet do pięt Ukraince (chociaż z Ukrainy też jest dużo szmat ale to łatwo poznać już przy pierwszym kontakcie, one nie są takie zakłamane). Za to jeżeli jesteś przystojny i bogaty to możesz polce nawet napluć na morde a ona i tak Ci wybaczy, nawet nie wiecie jakie to proste. Jeżeli już koniecznie chcecie wchodzić w to szambo zwane związkiem z polką to wystarczy wygląd i pieniądze, a jak nie macie tego pierwszego to wystarczy podwoić to drugie.

Gość gość
bzdura, najlepiej kogos obwinic:O

Gość gość
Prawda, choć są odstępstwa od reguły jednak jest to mniejszość :) Coś jakby powiedzieć że cygan nie kradnie bo 1/10000 taki jest ;)

Gość gość
Nie zesraj się incelu :)

Gość gość
To przez polki które są bezdennie puste (wartości materialne i sfera wizualna jest dla nich ważniejsza od czegokolwiek innego) xxxxx W innych tematach piszesz jakie Polki są brzydkie. Z******ta logika cwelu :D xxxxx Mamy w doopie co o nas sądzisz

Gość gość
gość dziś Gdzie niby napisałem że są brzydkie? Nie są brzydkie tylko puste i głupie naucz się czytać ze zrozumieniem bo tylko potwierdzasz moje tezy

Gość gość
gość dziś Prawda boli co? Nawet nie licze na konstruktywne argumenty z waszej strony że tak nie jest bo takowych się nie doczekam

Gość gość
gość dziś Zgadzam się chociaż w USA jest ogromny przekrój różnych osób więc i różnych osobości. Jest sporo księżniczek (które często są autorytetami dla polek) ale jest też dużo normalnych kobiet jednak głównie w mniejszych miastach poza metropoliami. W polsce odsetek księżniczek jest dużo dużo większy (również na wsiach). Na tyle większy że szkoda czasu i zachodu

Gość gość
gość dziś Z szukaniem normalnej polki to jak szukanie piątaka który wpadł do szamba. Nie warto, ubrudzisz się i przesiąkniesz smrodem

Gość gość
SalutoRomano dziś Dokładnie, było o tym dosyć głośno jakiś czas temu. Dla takiej polki kupno mieszkania jest czymś co ma większość wartość niż ich godność i szacunek do siebie

Gość gość
Wiele jest patologicznych związków gdzie mąż bije żone i dlaczego taka nie odejdzie od niego? Przecież straciłaby wygodne życie, mieszkanie czy coś innego (oczywiście tylko materialne kwestie wchodzą w gre). Rozumiem że jeżeli dochodzi do tego dziecko to kobieta działa instynktownie ale taka już ich natura i nie ma to nic wspólnego z rozumem

Gość gość on83
ładnie podsumowane ;)

Gość gość
No chłopaki, nie lecę na kasę, sama ją zarabiam, ale w Polsce mnie nie docenialiscie bo nie jestem blondynka z wyglądem bimbo :D oraz mam normalny, dobry charakter a wy latacie za aroganckimi i głośnymi sukami, szmatami.

Gość gość
gość dziś Niech zgadne tych co latają za szmatami to masz na myśli bardzo przystojnych i bardzo bogatych którzy nawet nie spojrzą na Ciebie bo nie masz nic ciekawego do zaoferowania? A ile było tych normalnych których olałaś? Nie rozśmieszaj mnie bo chodzenie do pracy nie jest niczym niezwykłym, nawet z niepełnosprawnością można to robić

Gość gość
Dokladnie! To absolutnie nie jest moja wina, ze jestem sam, tylko wina tych wszystkich kobiet, ktore mnie odrzucaly, lub nawet nie wyszly z inicjatywa! To z nimi jest cks nie tak, a nie ze mna! Ze mna jest wszystko ok!

Gość gość
Szczekanie typowego incela, który jest nudny, biedny i zy****y osobowościowo oraz nie ma kobiecie nic ciekawego do zaoferowania, ale oczywiście musi sobie jakoś wytłumaczyć swoje przegraństwo :D:D:D

Gość gość
20:10 Nie jest niczym niezwykłym, ale jak normalna kobieta nie chodzi do pracy bo np. ja straciła i nie może znaleźć albo zachorowała to ja chcecie zagryźć, a jak szmata hula za wasza kasę i was nie szanuje to jej przyklaskujecie. I co możesz wiedzieć na temat co mam do zaoferowania jak tylko patrzysz na cechy wizualne hahaha blondynka? duże bimbały? zrobiony ryj na lalkę lub suczysko? ma idealna sylwetkę ? łazi w drogich szmatach? Intelektem i „innymi p*****lami” zaden z was się nie interesuje. Potwierdziłeś moje zdanie swoim wpisem.

Gość gość
gość dziś Nie liczyłem na nic mądrzejszego. To również powszechne u polek że kiedy kończą się argumenty, a kłamstwo przestaje działać to pojawia się agresja. Żałosne

Gość gość
gość dziś Ty jeb*ana idi*otko nie rozumiesz że są jeszcze inne rzeczy i cechy oprócz wyglądu i pieniędzy? Jeżeli ktoś Ci powie że nie masz nic do zaoferowania to bierzesz pod uwagę tylko wygląd i kase tak? Nie bądź śmieszna bo się pogrążasz tylko

Gość gość
Dziwne, że jakoś mam wielu znajomych (26-28 lat)zarabiających ok. 2000- 2500 tys i jakoś 90% z nich ma dziewczyny. :D Dodam, że to znajomi po beznadziejnych, humanistycznych kierunkach - sama taki studiowałam :D Więc to z tobą jest coś nie tak ;)

Gość gość
gość dziś Tu dochodzi kolejna sprawa czyli przeciętna polka nie rozumie tego że jest równouprawnienie (o które tak walczą hah) i to nie tylko facet powinien się angażować

Gość gość
tak, tak, to wina kobiet, że się im nie podobasz, tak to sobie tłumacz, błaźnie.

Gość gość
gość dziś A gdzie ja napisałem że nie mam partnerki? Pisze TYLKO I WYŁĄCZNIE O POLKACH nauczcie się czytać ze zrozumieniem błagam chyba nie wymagam wiele kilkuletnie dziecko to potrafi

Gość gość
20:17 Tak dokładnie jest :D No sory, ale nie każda z nas chce i może wydać 80 tys. zł , jak moja „znajoma” żeby się zrobić na idealna barbie w typie tępych polaczkow januszow buhahaha

Gość gość
To dlatego, że współczesne polskie dziewczyny ciągnie do patologii, do wytatuowanych typków, do meneli, kryminalistów i ćpunów o brzydkim ryju i tępym wyrazie twarzy. Nawet starsze pokolenie kobiet to potwierdza. Weźmy przykład mojego najlepszego przyjaciela. Przystojny, 187 wzrostu, dobrze ubrany, z porządnego domu, inżynier po bardzo ciężkim kierunku i nigdy nie miał kobiety a jest w wieku 27 lat. A dlaczego jej nie miał? Bo jest przeciwieństwem dracego mordę, imprezowego oprycha, zawadiaki i kryminalisty. Jest wierzącym katolikiem, z dobrej rodziny, porządny, bardzo nieśmiały chłopak, który nawet na czerwonym nigdy nie przeszedł. I taki typ nigdy nie znajdzie kobiety, bo trzeba być wykolejencem i one chcą faceta, który jest po prostu zły i prymitywny, bo nie jest nudno, a one potrzebują prymitywnych doznań.

Gość gość
gość dziś Widzę doskonale że studiowałaś profil humanistyczny po tym co napisałaś (2000-2500 tyś!)

Gość gość
20:24 To pokaz to swojej polskiej partnerce :) taaaak taaak masz jakaś zagraniczna , może jakaś Rumunka lub Litwinka się zlitowała

Gość gość
20:23 no a k***a czyja ma byc wina? Ja sie sobie podobam, wiec jak sie wam nie podobam, to jest to wasza wina!

Gość gość
gość dziś Nie mieszkam w polsce już wiele lat i moja partnerka nie jest polką. Ja wiem że to dla was abstrakcja no chyba że wczasy pracownicze w Holandii