Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrańcy to że nie możecie znaleźć kobiety to nie wasza wina

Polecane posty

Gość gość
"gość dziś gość dziś ale zamknij morde już bo mam kase auto i dzianych starych którzy mi płacą za wiele rzeczy" x No tak, bo posiadanie auta czy kasy to jakiś luksus dziś :D:D:D Widac, że to jakieś gimgoowno ten temat założyło.

Gość gość
chociaż wasza księżniczkowatość i czekanie na reakcje faceta zamiast samemu działać wyjść z inicjatywą czy coś faktycznie czasem w*****a oczko.gif x zasada jest taka, przynajmniej u mnie. Z inicjatywą to ja wychodzę do faceta, który mi sie w jakiś sposób podoba. Trudno zebym miaął zaczepiać kogoś kogo mam w d.... To raczej nie księżniczkowatość tylko czysta ekonomika- po co tracić czas, czy wchodzić w interakcje z kimś kto mi nie pasuje

Gość gość
serio stary koń musi sie tak debilnie zabawiać w pracy? oj żal, żal

Gość gość
gość dziś no kurcze wyjątkowo nudno dzisiaj ;) ale skończą się wakacje to wracam na studia i o******lanie się za kase rodziców oczywiście

Gość gość
kiedyś studenci ksiażki czytali, teraz k...naprawdę kaźdy cieć może studiować

Gość gość
gość dziś tak ;) przyznam się że w życiu może z 2 książki całe przeczytałem. No ale głupi nie jestem. Szczególnie jeżeli chodzi o oszukiwanie i manipulowanie, jestem lepszy od "polek" haha ;)

Gość gość
chyba półek, anie polek, takich drewnianych, które wydają głuchy dźwiek jak sie w nie walnie

Gość gość
gość dziś ej moje piękne dębowe półeczki wcale nie wydają głuchych dźwięków ://

Gość gość
gowno masz a nie kasę od starych dziani ludzie wola się zabawiać z d******* przy koksie, w towarzystwie nawet tym kupionym kto teraz mówi „dziany” hahaha masz 35+ lat

Gość gość
gość dziś niestety mój szef jest anty narkotyki i nawet nie ma opcji żebym wyszedł zapalić coś, musze pracować bo starsi nie chcą mi kupić nowego samochodu czaisz nie jestem jakimś bananowcem i mam 23 lata frajerku ;)

Gość gość
nikogo tu nie zmanipulowales glabie xD

Gość gość
gość dziś i koksu to ty na oczy nie widziałeś chyba poza tym po co przepłacać skoro królowa polski jest po 50 i nie śpisz całą noc ;)

Gość gość
gość dziś Oj tam jedna ściana tekstu o spierdoxach mnie usatysfakcjonowała. Poza tym pamiętaj że ja jeszcze excela sobie klikam i pisze z wami mongoły

Gość gość
21:34 To słabo z finansami twoich starych. Mnie kupują od tak frajerku.

Gość gość
gość dziś No właśnie mogliby kupić k***a normalnie a nie wyjeżdżać z jakimiś pierdołami że mam się sam nauczyć zarabiać czy coś przecież i tak pójde do firmy ojca to co za różnica

Gość gość
a teraz siedze w g****obiurze do 22 bo sobie drugą zmiane wymyślili czaicie w biurze bo papierków przerobić nie mogą i musze wpisywać jakieś g****o do systemu. czas na l4 ;)

Gość gość
on jest taki bogaty, że ze starymi mieszka na kupie u dziadków w bloku na wsi :D i łazi w jednej markowej koszuli z sieciówki w excela sobie klika zjeb biurowy po 21 :D prowo 2/10

Gość gość
gość dziś na wsiach nie ma bloków typeczku

Gość gość
dobra ja spier*dalam do mojego super mieszkanka pięknym mercedesikiem w220 s500 oczywiście w gazie żeby mieć też na narkotyki i ubranka. i za jakieś 10 minut już o was zapomne dzięki za miły czas pozdrawiam. I podziwiam że są osoby które potrafią tu cały dzień wczuci przesiadywać. Odkąd padła Samosia to mi się już nie chce bawić w takie rzeczy :/

Gość gość
tutaj nie ma nawet plusów przy odpowiedziach