Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przegrańcy to że nie możecie znaleźć kobiety to nie wasza wina

Polecane posty

Gość gość
I wiele z was dalej potwierdza moje tezy. Każdy wasz argument kręci się tylko wokół wyglądu i pieniędzy. Żadna z was nie potrafi przyjąć do swojego pustego łba że jest coś więcej

Gość gość
To się trzymaj tej swojej partnerki, która nie jest Polką :) co cię tak Polki obchodzą.

Gość gość
gość dziś Bardziej mnie śmieszą niż obchodzą. Za to obchodzą mnie faceci którzy nie potrafią zaznać szczęścia w tym kraju i myślą że wszystkie kobiety są takie jak polki

Gość gość
Smiesza mnie praviki na tym forum coraz bardziej :D Kolejny spierdox nie rozumiejący czym jest równouprawnienie :D Równouprawnienie to mozliwość wyboru (ale nie wymóg). I to w sferze obyczajowo-prawno-kulturowej. Równouprawnienie nie wyklucza prawa do własnych preferencji w sferze osobsistej. A już w sfrerze relacji damsko-męskich nie ma czegoś takiego jak równouprawniene i nigdy nie będzie. :D Możesz sobie szczekać wszem i wobec o tym równouprawnieniu, narzekac, że jakaś tam dziewczyna wykazuje zero inicjatywy, mimo że się starasz itd., a i tak przyjdzie pewny siebie, atrakcyjny samiec i sprzątnie ci ją sprzed nosa. :D I tak właśnie wygląda to wasze "równouprawinie " w sferze-damsko męskiej :D Nie potrafisz jakiejś zdobyć to inny to zrobi i tyle. Kobieta chce być zdobywana. Natury nie przeskoczysz. Tak było, jest i będzie. A regulacje prawno-obyczajowe mają chooooy do tego 🖐️

Gość gość
Dokładnie. Równouprawnienie dotyczy przestrzeni publicznej, nie tej osobistej. Przynajmniej jeden to zrozumial. Brawo.

Gość gość
gość dziś A gdzie ja napisałem idi*otko że problem dotyczy mnie? Kolejna która nie potrafi czytać ze zrozumieniem? Świetny wpis statystycznej polki-księżniczki która nie wie że poza jej wąskim horyzontem jednak jest inaczej. Jeżeli ktoś uważa inaczej to jest spierdoxem. To jest te wyparcie i agresja o której pisałem. Jesteś kolejną która potwierdza moje tezy

Gość gość
Debilu tępy, nie jestem kobietą, a tę resztę projekcji możesz sobie wsadzić, wiesz gdzie... :D 🖐️

Gość gość
gość dziś Wiesz normalne spotykanie się z drugą osobą właśnie nie polega na zdobywaniu się czy o przez faceta czy to przez kobietę TYLKO NA POKAZANIU SIEBIE I ZAINTERESOWANIU JEJ SOBĄ. Tak wygląda normalna relacja w której jestem ja, tak samo osoby które znam (nikt nie mieszka w polsce i nikt nie jest z polką). I dla wszystkich jest to oczywiste

Gość gość
ja yebie, frustracja wylewa się z autora uszami, hahahaha

Gość gość
Jestem w szoku że takie oczywistości są dla was czymś niezwykłym ale czego mogę oczekiwać od polaków którzy potrafią się upodlić dla księżniczek. Nie róbcie tak bo nie warto, miejcie do siebie szacunek

Gość gość
Jasne jest to, że do faceta należą pierwsze kroki. I z początku to on musi się bardziej starać. To kobieta chce być zdobywana i adorowana, facet chce zdobywac i gonić króliczka - hormony. Ale prawdziwy facet, nie jakaś spiertolina z brakiem testosteronu. Potem może być po równo. Ale nie przy poczatkach. Kurwa, chyba tylko krypto-gej tego nie zrozumie.

Gość gość
Polki Cię śmieszą a non stop o nich nawijasz tutaj od rana ... to raczej taki śmiech przez łzy lol Natomiast one maja cię w doopie.

Gość gość
Zdobywam kobiety, bo lubię to robić i potrafie to robić skutecznie. Ale jak komuś to nie wychodzi to będzie się pluł. Oczywiste.

Gość gość
gość dziś Dużo komedii romantycznych oglądasz co? Jeżeli mówimy o hormonach to jest to tylko i wyłącznie dążenie do współżycia żeby zaspokoić popęd bo tak już natura stworzyła człowieka

Gość gość
gość dziś Masz 100% racji, ale jest jeden problem. Autorem tematu jest incel lub troll który kopiuje zachowania inceli. Jego argumenty nie interesują tylko bezmyślne przepisywanie tez inceli by udowodnić wszystkim jaki to on jest z***biście chamski i prymitywny. Polecam przeczytać definicję z wikipedii https://en.wikipedia.org/wiki/Incel Opisywane tam zachowania zaskakująco dokładnie pokrywają się z mizoginicznymi tematami na kafe.

Gość gość
zainteresowanie/zaangażowanie to nie to samo co zdobywanie czy inicjowanie

Gość gość
Hormony to nie tylko seks, geniuszu, ale wiele innych zachowań. Hormony to tez chęc dominacji czy właśnie to gonienie "króliczka". Cóż, ale każdy ma inny temperament.

Gość gość
Dobra jestem trollem siedze w pracy i się nudze to piszę prowokacje żeby mi szybciej czas zleciał :) I nie narzekam na brak kobiety w moim życiu chociaż wasza księżniczkowatość i czekanie na reakcje faceta zamiast samemu działać wyjść z inicjatywą czy coś faktycznie czasem w*****a ;)

Gość gość
20:51 hahaha co za j****y bialy rycerzyk z cirbie! :D debilu wiesz na czym polega uwodzenie? Ze pokazujesz sie takim jakim jestes i albo ona cie takim bierze, albo niec spierfala. Ale jak chcesz to udawaj i pajacuj przed kobieta, ze jestes "lepszy" niz w rzeczywistosci i na codzien i kupuj kwiatki, wydzwaniaj pierwszy ty codziennie, a po 3 miesiacach, gdy juz ja "zdobedzirsz" to odpuscisz sobie, a ona powie, ze "kiedys byles inny". Co za palant masakra! Tak to ja wole byc podrywany przez kobiety, bo jestem o wiele bardziej wartosciowszy! :D

Gość gość
A co jest w tobie takiego wartościowego? :D

Gość gość
Co najmniej dziwne jest, kedy facet uważający sie za "normalnego", szczęśliwego i w udanym związku piertoli od rana jakies kocopoły na temat kraju, w którym nie mieszka, kobiet, z którymi ie wejdzie w żadne relacje i mężczyzn, których nigdy nie pozna. Jaka kurna misyjność i zbawianie świata. Niewątpliwie masz chłopie niezwykle udane zycie, skoro musisz tak piertolić

Gość gość
gość dziś We mnie? Właściwie to nic szczególnego bo mam paskudny charakter i lubie wywoływać g****oburze i dręczyć ludzi też. No jedynie kase mam i samochód. Pozdrawiam wszystkich byłych Samosian i Kowbojek. //ragazzi

Gość gość
gość dziś - a z ciebie upośledzony kretynek ;) Naucz się czytać ze zrozumieniem najpierw. Nigdzie nie napisałem jak zdobywam kobiety, więc sobie możesz popluć i powymyslac.

Gość gość
Nadal się nie dowiedzieliśmy co jest w nim tak niezwykłego buahahaha

Gość gość
"We mnie? Właściwie to nic szczególnego bo mam paskudny charakter i lubie wywoływać g****oburze i dręczyć ludzi też" x i dziwisz się , że żadna cię nie chce, incelku? :D i takie właśnie przegrywy z paskudnym, podłym charakterem, wiecznie sfrustrowane i wyżywające się na otoczeniu, śmią narzekac, iż winą kobiet jest to, że żadna ich nie chce, haahaha!!!

Gość gość
gość dziś jeżeli ktoś przeoczył co napisałem to temat to jest prowokacja w wyniku nudy w pracy i chęci przyśpieszenia czasu nie pozdrawiam

Gość gość
gość dziś ale zamknij morde już bo mam kase auto i dzianych starych którzy mi płacą za wiele rzeczy więc chyba logiczne że z kobietami nie mam problemu bo jak stać mnie na randki, kina i wszystko to nie jest to jakieś trudne. I paskudny charakter ;)

Gość gość
"I nie narzekam na brak kobiety w moim życiu chociaż wasza księżniczkowatość i czekanie na reakcje faceta zamiast samemu działać wyjść z inicjatywą " x To nie "księzniczkowatość". To natura. A skoro tak bardzo ci to uwiera to poszukaj sobie jakiejś hardej dominy lub oschłego babochlopa - taka to pewnie z satysfakcją będzie cię zdobywać :)

Gość gość
"ale zamknij morde już bo mam kase auto i dzianych starych którzy mi płacą " x buahahhaahahaha!!! no "wygryw" jak uj :D

Gość gość
" Zdobywam kobiety, bo lubię to robić i potrafie to robić skutecznie. Ale jak komuś to nie wychodzi to będzie się pluł. Oczywiste." uwaga dziewczyny, to jest k****arz, erotoman, tulipan i d****arz, ktory podrywa na gadke, zalicza i znika!