Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona naciska na slub, a ja sie opieram, mam swoje obawy

Polecane posty

Gość gość
gość dziś - podszyw, ale prawda jest ze wczorajsze spotkanie niestety znow skonczylo sie seksem

Gość gość
s

Gość gość
próbuje Ciebie omamić, na siłe namówić i będzie tak gadać aż dla świętego spokoju się zgodzisz, może w międzyczasie spróbować zaciążyć i złapać ciebie na dziecko Jestem kobietą, ale takie jej zachowanie wydaje mi się żałosne. Powiedz jej jasno, że dla ciebie to dalej układ i tak było odpoczątku jesli jej nie pasuje to droga wolna.

Gość gość
w koncu ona - mowie pieprze mnie i zaczyna robic mi loda, mowie ze nie wiem czy chce, ale w koncu nie wytrzymalem i znowu byl seks, buahahahahahahahaha i jeszcze buaahahahahahahaha. No i buahahahahahaha. Biedny ty miałes seks:D I zupełnie nie mogłeś odmówić:D

Gość gość
Powiedz jej jasno, że dla ciebie to dalej układ i tak było odpoczątku jesli jej nie pasuje to droga wolna. xxx a ty to jesteś inteligentna inaczej. On jej powie ze to dalej układ i wtedy ona powie ok, juz jak będziesz ze mną spał to nie spróbuję zaciążyć:D. Niech on po prostu da jej już spokój i tyle.

Gość gość
Autorze musisz zerwać kontakt z dnia na dzień, co byś nie mówił i jak nie tłumaczył o a ma już swój plan i tak czy inaczej będzie go realizować. Niedługo zajdzie w ciążę czy tego chcesz czy nie. Zrobił wszystko byś miał moralne dylematy czy ją zostawić. Ale jak chcesz bzykają dalej tylko licz się z konsekwencjami.

Gość gość
10'41 ale ten podszyw jest bardzo realny . Z racji,że piszesz provo, to tak będziesz cykal po jednym zdaniu by nabic jeszcze kilka stron.

Gość gość
Wiem, ze musze ja zostawic, tylko to wcale nie takie latwe z dnia na dzien. Tymbardziej ze ona ciagle mnie kusi, a ja glupi ulegam. Spadaj z tym prowo, chcialbym zeby to bylo prowo, mylsisz ze zycie jest takie proste ze ludzie sie spotykaja i hajtaja, albo bzykaja i po sprawie, w realnym zyciu ciagle sa zawirowania, spiski niedopowiedzenia, emocje, glupie rzeczy

Gość gość
A jakiez to spiski, zawirowania są u ciebie? Najpierw piszesz o obawach przed slubem, potem tworzysz historię z tylko seksem w roli glownej, pozwalasz dziewczynie myśleć,że to poważny związek i jeszcze piszesz,że to ona cie mami? Ty masz naprawdę te 31 lat?

Gość gość
Dymanko bez zobowiązań było ale się skończyło, teraz to w te albo w tamtą stronę. I nie pisz że ciężko z dnia na dzień, jak nic do niej nie czujesz to jak pstryknięcie palcami, koniec nie spotykamy się poznałem kogoś na poważnie. Ale ty widać coś do niej czujesz, w secie też się można zakochać.

Gość gość
Krótko i na temat : jest teatr więc jest widownia 2/10

Gość gość
no własnie, laski nie szanujesz, nic do niej nie czujesz a zerwać nie mozesz? Bo co, nie bedziesz miał dymania przez tydzień zanim nie znajdziesz nowej? ale tragedia

Gość gość
A moze po prostu tez bym chcial byc fair wobec niej??? Jesli tak przerwe dzis to i ona zostanie na lodzie, a bardzo lubi seks, wolalbym dac sobie np czas 2-3 miesiace az oboje znajdziemy kogos nowego dla seksu i wtedy sie rozstac, tak bylo by bezpieczniej, ale ona ciagle kreci z tym slubem

Gość gość
fair i nie zostawisz biednej bez bzykania. Wiesz, nawet prowokacja nie powinna być aż tak debilna.

Gość gość
A jakiez to spiski, zawirowania są u ciebie? - chociazby tutaj ciagle ktos mi dowala, nie rozumie mnie i podszywa sie chcac ukazac ze jestem jakims debilem - 11 46 - podszyw

Gość gość
wiele sie nie myli, normalny to nie jesteś:D

Gość gość
Ktoś pisze dobre podszywy imitując ciebie. Tak dziecinnie się wlasnie zachowujesz.

Gość gość
czyli uwazacie ze ona nie ma zabawy z seksem ze mna tylko przyjemnosc czerpie ja?

Gość gość
Ty się o nią nie martw, jak zechce to w godzinę znajdzie nowego bolca. Daj jej czas 3 miesiące by mola zaplanować zapłodnienie :)

Gość gość
dlatego jej wp**********m za włosy wytargałem a ta qrwa nadal nie rozumie

Gość gość
Zerwe z nia bo tak jak ktos mowi ona jest manipulantka. Napisze za pare dni jak to poszla. Ogolnie bylo tu pare fajnych osob ktore staraly sie mi pomoc i pomogly i spojrzec obiektywnie na problem. Niestety wiekszosc z was to PATOLOGIA i stronnicze babska ze wscieklizna macicy. Dziekuje podszywowi za swietna zabawe moim kosztem.

Gość gość
haha kretyn

Gość gość
śmieszny z ciebie koleś, tak głupi ze aż zabawny

Gość gość
One nie mają wścieku macicy, one poprostu nie wyobrażają sobie czerpać przyjemności z sexu, dla nich to nie możliwe sypiać z kimś i nie mieć korzyści, sex to narzędzi do zawleczenia faceta pod ołtarz, dlatego mówią o wykorzystaniu. Ot takie ograniczone móżdżki, trzeba im współczuć.

Gość gość
Podszyw podszywów te ostatnie posty a temat był od początku dla beki. Nawet tytuł słaby na takie prowo. Zakladam,że ogarnięty 31-latek nie musi zadawać pytań na kafe .

Gość gość
13.03 no to chyba warto ich posłuchać głuptasku, bo widocznie wyczuły ze ta jego wymyslona panna ma to samo i tez już nie ma przyjemności sypiania z nim dla samego sypiania, ale chce za to konkretnej rekompensaty, czyli slubu. Jakbyś był chociaż troche bystry, to uzyskując taka wiedzę już byś wiedział jaki ma problem autor i dlaczego nie powinien sie bawić w seks dla zabawy z ta panna.

Gość gość
13:03 następny "mądry" mizogin.

Gość gość
"... opieram się"... ha ha, by za chwilę pisać,że się nie nadaje do żeniaczki, na śluby, że nie chce.

Gość gość
haha

Gość gość
lepiej chodzic na d***** lub zaliczac z doskoku niz sie zenic