Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona naciska na slub, a ja sie opieram, mam swoje obawy

Polecane posty

Gość gość
Panny tez mają swira i parcie na ten ślub, ale to co ten gostek tu wypisuje jest zwyczajnie obrzydliwe. Do bycia z nia to już nie,bo rozwiazla, taka, śmiaka ale do piep/rze/nia jest ok. Moralność Kalego.

Gość gość
prawie 1,5 roku i 31-letni facet takie rzeczy tu wypisuje jak małolat? nie nadajesz się, to od piczatku należało dziewczynie powiedzieć jak tylko zauważyłeś,że się zakochuje. A teraz na nia zganiasz,bo ona się nie określała to ty tez nic nie mówiłeś. Dziecinada po twojej stronie chłopaku.

Gość gość
12'04 w sam punkt

Gość gość
Zakończ tę relacja bez zganiania na nią jaka to ona zła kobieta jest. Powiedz to co tu wypisujesz i zerwij definitywnie. Bez względu na to jaka ta dziewczyna jest , ty tez jesteś wobec niej bardzo nie OK.

Gość gość
Tytuł jest zupełnie inny od późniejszych treści. Autor manipuluje,bo on nie ma zadnych obaw tylko nie chce zobowiązań żadnych. 31. lat,ech duzy dzieciaku.

Gość gość
Kurcze,facet 31 lat a myśli jak małolat.Powinieneś już mieć żonę i dzieci.

Gość gość
6/10 że to prowo

Gość gość
Kurcze, albo tu pisza same kobiety, albo naprawde, to jakis zly sen. Czemu to facet zawsze musi byc obiazaony wina za wszystko? Przeciez mowie, ze ja nic jej nie obiecywalem. Mowie ze sie spotkamy dzis. Ona sie miga jak mowie ze chce powaznie pogadac. Wiec czemu mnie tak jezdzicie.? Liczylem na wspolczucie i zrozumienie

Gość gość
A czego mamy ci współczuć i co zrozumieć??? Twoja głupotę i cwaniactwo?

Gość gość
jak nie chce rozmawiać to zerwij przez smsa.

Gość gość
Czemu to facet zawsze musi byc obiazaony wina za wszystko? xxx bo nigdy nie rozumiem człowieka (zadnej płci) który 1,5 roku regularnie bzyka i jest w realacji z kimś o kim z góry wiedział ze to byle co, do niczego sienie nadaje, ze nie chce tak naprawdę być z taka osoba. Ty to poj..any jestes jakis, czy jak?Rozumiem sytuacje ze miłosć sie wypaliła, ale siedzi sie w związku bo dzieci, kredyt, przyzwyczajenie, strach przed zmiana. Słabe, ale to jeszcze psychologicznie jest uzasadnione. Ale wziąć sobie na stałe kogoś kogo sie nie chce?

Gość gość
czytalas temat od poczatku? tam nie bylo zadnego nic na stale, po prostu zaczelismy sie spotykac i tyle mowilem ze nie wierze w milosc, wiec zadana milosc nie miala sie wyplalac nie wierze w rodziny, dzieci itd. ok? wiec czuje sie zaszczuty bo to wy mnie atakujecie jak mowie od razu ze to zadna milosc ani zwiazek, najpierw czytaj a nie pojawiasz sie na 5 stronie i nie wiesz o czym jest temat !!!

Gość gość
Ale o co chodzi? Autor mówi że nie nadaje się na ojca i męża, znalazł sobie puszczalską pannę która szukała sex układu i tak od ponad roku fajnie im się żyło, panna nagle ubzdurała sobie ślub i on ma się jej podporządkować? Od początku był to jasny układ i pewnie z założenia miał trwać krócej ale dobrze im w łóżku więc trwa do dziś. Gość ma być kolejnym idiotą który robi to czego ludzie oczekują? Potem panna wymyśli sobie 2 dzieci, on ma zmajstrowac bo tak trzeba? A co na końcu? Samotna puszczalska szuka nowego bolca, dzieciaki bez matki i ojca błąkają się po babkach i ciotkach?

Gość gość
Przecież może nie być tych dzieci jeśli autor przestanie ją w końcu dymać! Ale nie! Nie przestanie! A potem będzie zakładał tematy typu "chciała złapać mnie na dziecko" albo "wrobiła mnie w alimenty"!

Gość gość
dziś - dzieki, dokladnie o tym mowie.

Gość gość
Faceci chyba nigdy nie zrozumieją, że kobieca psychika działa inaczej. INACZEJ. Dla Ciebie to tylko seks, ona się zaangażowała. Większość kobiet w takich relacjach prędzej czy później się angażuje. I w tym nie ma niczego dziwnego. Zawsze tak było, jest i będzie. Ale teksty, że ona się nie nadaje na żonę i matkę? A skąd Ty to możesz wiedzieć? Bo kiedyś szukała kogoś bez zobowiązań? Nie rób sobie chłopcze jaj. Wiesz jaka jest różnica między Wami? Taka, że ona dojrzała i czuję, że dorosła do założenia rodziny, a Ty nie. I ok. Tylko powiedz jej to wprost, a nie siedzisz tu i się biedaku żalisz. Masz jaja żeby ją bzykać, ale nie masz jaj żeby powiedzieć wprost co o niej myślisz.

Gość gość
czytalas temat od poczatku? tam nie bylo zadnego nic na stale, misiu, 1,5 roku to jest stały układ, anie doraźne bzykanko. to juz sie jakies przywiązanie wytwarza i logiczne jest , ze większość osób spodziewa sie dalszego rozwoju znajomości

Gość gość
Laska chcę się dymać i tylko to więc trzeba jej odmówić, lepiej sobie na ręcznym jechać bo trzeba być przewidującym, na pewno jak da tyłka to zechce ślubu, a jak on nie chcę to złapie go na dziecko.

Gość gość
Wiesz jaka jest różnica między Wami? Taka, że ona dojrzała i czuję, że dorosła do założenia rodziny, a Ty nie. I ok. Tylko powiedz jej to wprost, a nie siedzisz tu i się biedaku żalisz. Masz jaja żeby ją bzykać, ale nie masz jaj żeby powiedzieć wprost co o niej myślisz. BOSZE !!!!! ona do niczego nie dojrzala! ona robi sie stara i szuka idioty ktory weznie taka puszczalska, o czym wy bredzicie niech autor sie ewakuuje, ona mu zniszczy zycie

Gość gość
Autor z gatunku tych co nie wierzą że kobiety mają jakiekolwiek uczucia. Kobieta to tylko niepotrzebny kawał mięsa wokół peesdy i w ogóle jak to to śmie czegokolwiek wymagać??? To ma się tylko wypinać kiedy mu się zachce i morda w kubeł! Jakie śluby, jakie związki? Czego to się szmacie zachciewa?!

Gość gość
Duża część dzisiejszych facetów to takie barachło jak autor. Jedyne co go obchodzi to jego przyjemności, a od obowiązków będzie się trzymał z daleka. Bo on nie jest gotowy. Bo nie dorósł. Bo on nie wierzy w miłość. Bo to, bo tamto. Oby ta dziewczyna jak najszybciej dowiedziała się z kim ma do czynienia. Idź autorze do agentury, skoro szukasz tylko seksu. Tam masz gwarancję że nikt nie będzie od ciebie niczego chciał. Co kasy szkoda?

Gość gość
Gość ma być kolejnym idiotą który robi to czego ludzie oczekują? xxxx ludzie sie zmieniaja, ich potrzeby sie zmieniają, znam tez facetów co to nigdy i broń boze, a tu wpadka i okazało sie, zęza dzieciaka dadzą sie pokroić. A nigdy dzieci nie chcieli. I nie chodzi o to ze facet nie moze nie chcieć i być z puszczalskimi, ale o to ze jak już zobaczył ze laska sie przywiązuje i co stam wiecej jest uczucia z jej strony to w tym momencie powinien skończyć relację skoro absolutnie nie chce takich rzeczy z jej strony. Panna by popłakała ale nie zdarzyła sobie wkręcić na dobre pomysłu z welonem i gromadką dzieci. Widzisz róznicę ?

Gość gość
Autorze nie wierzysz w miłość małżeństwo i dzieci to chyba masz spaczoną psychikę i jesteś z rozbitej rodziny.

Gość gość
Jaki on biedny, jaki oszukany! On chciał tylko sobie dymać a ta wstrętna suka chce związku! No co za chamstwo z jej strony? Jak tak można? Ja Ci radzę autorze pozwij ją do sądu - powinna przynajmniej dziesięć lat dostać ze te krzywdę która ci wyrządziła!

Gość gość
autor cche seksu bez zaangazowania, ale nie weźmie sobie kłody która da d.. raz na kwartał, tylko chciałby pannę która dla niego uprawia seks z zaangazowaniem. Ale tez nie profesjonalistkę która dobrze udaje. No paradne

Gość gość
bo autor nie spotkał jeszcze tej jedynej gdy się naprawdę zakocha i ją pozna to będzie chciał mieć ślub jak najszybciej żeby mu nie uciekła.

Gość gość
12:46 Pewnie panna się przyzwyczaiła że jest tylko do dymania, każdemu nudziła się po miesiącu góra trzech, teraz autor ma płacić za to że był dla niej dobry? Miał dać w pysk i kopnąc w doope rok temu? Bo inni tak robili. Jesteś dobra i pozwalasz bezdomnemu spać w garażu bo zimno, nawet mi dasz coś do jedzenia, wielu ludzi tak robi na noc góra dwie i bezdomny idzie dalej taka dla niego norma, ty byłaś lepsza od innych bo bezdomny jest u ciebie już 3 miesiąc i uwaga teraz rząda codziennych posiłków i myśli że zostanie ucieknie na stałe, a ty oczywiście masz na to przystać bo on tak sobie ubzdurał dałaś mu nadzieję....

Gość gość
wy kobiety naprawde jestescie po p************e moja przyjemnosc!!! ??? a co ona plakala i uciekala jak sie bzykalismy? czasem sama sobie do mnie przjezdzala na seks albo ak nie chcialem zachecic mnie lodem, nie ona cierpiala i przezywala katusze w koncu kobieta nie lubi seksu?!>?! Typowa stronnicze wypowiedzi przeciw mnie. Ona przeciez tez chciala seksu! Jestem pewien ze na matke ani zone sie nie nadaje, nie wierze w to ze ludzie sie zmieniaja, bo sie nie zmieniaja!

Gość gość
Sex bez zobowiązań to tylko w agencji towarzyskiej,w takich relacjach jak masz obecnie z dziewczyną to wiadomo że wcześniej czy później nastąpi zaangażowanie. powiedziałeś że chcesz z nią poważnie porozmawiać ,co jej powiesz? dlaczego ona się miga od spotkania ,nie mysli ze może chcesz się jej oświadczyć.?

Gość gość
facetom to sie wydaje ze ta dobroć w łozku i super seks to sie biora z powietrza anie z tego, ze pannie sie facet podoba, jest jej z nim dobrze, a skoro jest to chciałaby mieć tak stale. Bo to chyba jest jakiś element związku- to ze z kimś chce sie przebywać i cos dlaniego robić z zaangażowaniem. Wy chłopcy też raczej zostaniecie z pannami z którymi wam dobrze, a nie byle jak i takimi które lubicie pukać, a nie takimi do których wam nie staje