Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ona naciska na slub, a ja sie opieram, mam swoje obawy

Polecane posty

Gość gość
Rozwodzili się w latach 90 tak na początku. Inna była mentalność, teraz jeszcze mężczyźni myślą że przed sądem nie mają szans a co dopiero wtedy. Robicie zdjęcia partnerów jak są pijani z zamysłem że kiedyś to się przyda??? Facet chonorowy chciał zostawić dziecku mieszkanie i tak, alimenty też wiadomo. Myślę że zaskoczyło go to że rozwód z jego winy ale pewnie nie chciał się z nią użerać i wyjechał. Ta niezdolność do pracy załatwiła sobie chyba gdzieś po roku i to go też musiało zaskoczyć.

Gość gość
Z resztą kim ty jesteś by mnie moralizować. Stara baba a głupia jak but, bzyka się ze studentem i jeszcze mnie poucza... i jeszcze mezatka pewnie xxx i nie mężatka. Tak mi przykro :D

Gość gość
Rozwodzili się w latach 90 tak na początku. Inna była mentalność, teraz jeszcze mężczyźni myślą że przed sądem nie mają szans a co dopiero wtedy. Robicie zdjęcia partnerów jak są pijani z zamysłem że kiedyś to się przyda??? Facet chonorowy chciał zostawić dziecku mieszkanie i tak, alimenty też wiadomo. Myślę że zaskoczyło go to że rozwód z jego winy ale pewnie nie chciał się z nią użerać i wyjechał. Ta niezdolność do pracy załatwiła sobie chyba gdzieś po roku i to go też musiało zaskoczyć. no to co przeżywasz jego sytuację, skoro jak widzisz dokonał wyboru, czyli zgodził sie na konsekwencje. A nawet potem nic nie robił. I skoro rozpad zwiazku trwał długo, tak długo ze nawet zdążył znaleźć inna kobietę , wiedział jaka jest jego zona, bo nie sądzę zeby nigdy choćby w kłotni mu nie wygarnęła ze go zniszczy i nie rozwiodą siepolubownie, to skoro sie nie przygotował do rozwodu wiedząc już o tym ze sie rozejdą...to niech frajer płaci.

Gość gość
Współczesne Polki to w większości straszne ku'rwy. Nie warto na poważnie żadnej sobie brać.

Gość gość
Twoje zdanie jest chore. Zakładasz że się rozstaniecie więc po co z nią jesteś? Ślub ułatwia wszystko w życiu, bo prawnie jesteście wtedy małżeństwem. Zastanów się czy ją naprawdę kochasz.

Gość gość
płaci na dziecko a ciotka do lekarza, posmarowała i jest trwałe niezdolna do pracy, płaci też alimenty na nią. Dalej imprezuje i pracuje sobie na czarno. xxx jak to jest że rozwodzili sie w latach 90 i to na poczatku, a on dalej płąci alimenty na dziecko i zonę. Kilkadziesiąt razy maił okazję wykazania ze zona marnotrawi alimenty i robi na czarno. Lubi płacić, czy jak?

Gość gość
11.10 a czy któraś w ogóle ciebie chce?

Gość gość
Te dwa opisywane przykłady chłopaków to się robi norma czyli pobzykac bez zobowiązań, potrzymać w czasie a potem odstawić i "wziąć" następną ...

Gość gość
Zostawcie te panny w spokoju, ochłoną , pewnie poczują się nieco oszukane i pójdą dalej. One sa oszukiwane, bo nie mówienie od początku o zamiarach rodzi takie sytuacje,że ona myśli zupełnie inaczej niż on. Zakonczcie obaj te znajomości dla dobra tych dziewczyn.

Gość gość
Dziwna jest wasza argumentacja ze ja ja oszukuje, ale skoro ona nie mowila nic o tym czego chce i nagle wypala ze slubem t o czemu nikt nie powie ze to ona gra nie fair, cala atmosfera, nie wrozyla zwiazku

Gość gość
slusznie

Gość gość
w sumie trochę cię rozumiem, też nie chciałam mieć męża, ale wyszło jak wyszło i mam. Jest fajnie :)

Gość gość
Ni dajdajesz sie do zawiazkow i tyle jest egoista. Radzej korzystac z uslug dziwek.

Gość gość
Powiedz jej teraz szczerze co myslisz i czego chcesz. Szczwrosc przede wszystkim, czas najwyższy

Gość gość
Taki temat już był i wisiał u góry z rok az go moderacja usunęła.

Gość gość
Czy ona naciskalaby na slub czy nie to i tak nic z tego nie będzie, bo gość chce bez zobowiązań lajtowo ,ale...zapomniał pannie o tym powiedzieć he he.

Gość gość
Nie, po co jej będzie mówił? Jak jej powie to jeszcze gotowa będzie przestać tyłek mu wypisać i gdzie on biedny będzie jaja oproznial??? Dzivki kosztują a tu jest za darmo!

Gość gość
Dziwna jest wasza argumentacja ze ja ja oszukuje, ale skoro ona nie mowila nic o tym czego chce i nagle wypala ze slubem t o czemu nikt nie powie ze to ona gra nie fair, cala atmosfera, nie wrozyla zwiazku xxxx bo kazdy ogarniety wie, zę kobiety sie zakoc***a przez seks. biologia. Ty spuścisz nadmiar nasienia i tyle, troche posapiesz, jękniesz, wykonasz smieszne ruchy i jesteszadowolony i spełniony. a u kobiet (większości) niestety te załosne podrygiwania działają na biochemię.

Gość gość
Z tego co wiem już nie płaci bo nie żyje, dziecko dawno dorosłe. Ciężko jest wykazac że kobieta robi coś źle jak się mieszka 300 km od niej. Nie wiem dlaczego potem nie walczył, tym przykładem chciałem pokazać że nawet najgorsza kobieta może zrujnować faceta, i to on musi wykładać grubą kasę na adwokatów by udowodnić że nie jest wielbłądem.

Gość gość
Skoro już się wyjaśniło ze ona chce ślubu a ty nie to co masz zamiar zrobić? Dać pierścionek i odwlekać ślub jak długo się da żeby zamknąć jej gębę i jeszcze sobie parę lat pobzykac niezobowiazujaco? To ostatnio bardzo modne!

Gość gość
Czyli mam rozumiec ze to ja jestem zly i niedobry. A czy zastanawialiscie sie czy ona nadaje sie na zone i matke? Ja z gory wiem ze nie nadaje sie na meza i ojca - z kimkolwiek, - ale ona takze, nie bedzie dobra zona, jest rozwiazla, nieodpowiedzialna, taka kobieta powinna wogole nie miec prawo do bycia zona i matka. Ja wiem o tym jaki jestem i nie zamierzam wchodzic w cos do czego sie nie nadaje. JA nikogo nie krzywdze. Nie zwiazalem sie z dobra dziewczyna ktora mogla by miec szanse na kogos lepszego, tylko z taka ktora po prostu z gory lubila seks uklady kpw?

Gość gość
gość dziś Z tego co wiem już nie płaci bo nie żyje, dziecko dawno dorosłe. Ciężko jest wykazac że kobieta robi coś źle jak się mieszka 300 km od niej. Nie wiem dlaczego potem nie walczył, tym przykładem chciałem pokazać że nawet najgorsza kobieta może zrujnować faceta, i to on musi wykładać grubą kasę na adwokatów by udowodnić że nie jest wielbłądem. xxx Wszystkie kobiety do jednego worka? Ile znasz porządnych dobrych żon i matek a ile oszustek i alkoholiczek?

Gość gość
Z tego co wiem już nie płaci bo nie żyje, dziecko dawno dorosłe. Ciężko jest wykazac że kobieta robi coś źle jak się mieszka 300 km od niej. Nie wiem dlaczego potem nie walczył, tym przykładem chciałem pokazać że nawet najgorsza kobieta może zrujnować faceta, i to on musi wykładać grubą kasę na adwokatów by udowodnić że nie jest wielbłądem. xxx napisałeś w casie teraźniejszym. A gruba kasę na adwokatów musi wydac kazdy kto chce wygrać trudną sprawę. Kobieta, której maż pije, brat, który sie kłoci z siostrą o spadek, przedsiębiorca, który sciga sprytnego dłuznika, sasiadka, której miedzę chcą zaorać sąsiedzi ze wsi, itp itd. Tam gdzie jest zacięty spór , duże emocje jak chcesz wygrać to albo płać profesjonaliście, albo samodzielnie srtawaj na głowie zeby popisać sie sprytem i przypilnowac swojego interesu

Gość gość
Tak, jesteś ten zły! Oklamujesz dziewczynę żeby sobie poroochac! I jeszcze bezczelne usprawiedliwiasz się tym, że ona sie na żonę nie nadaje.

Gość gość
Krzywdzisz ją tym,że jesteś z kims kogo tu obgadujesz , nie masz zadnych planów i nic z tym nie robisz wiedzac jakie ona ma oczekiwania. Gdybym dowiedziała się,że facet na jakimś kafe obsmarowuje moja osobę, to byś butów nie zdążył założyć wypadajac z drzwi domu.

Gość gość
Nie zwiazalem sie z dobra dziewczyna ktora mogla by miec szanse na kogos lepszego, tylko z taka ktora po prostu z gory lubila seks uklady kpw? xxx Ja też lubiłam seks jak byłam młodsza - czyli wg ciebie za karę nie powinnam mieć ślubu, tak?

Gość gość
A kiedy mowiesz jej,ze nie nadajesz się na męża i ojca, to ona co? Czy w ogole nic jej nie mówisz tylko nadal spotykasz się i bzykasz za free?

Gość gość
Ponawiam pytanie, co zamierzasz teraz?

Gość gość
Nie dość że świnia ją okłamuje to jeszcze z niej dzi/wke robi!

Gość gość
11.52 no to niezły musi być zciebie odpad skoro tylko taka mogłeś wybrac do bzykania. Poza tym synu, naprawdę kurna nie wiesz ze jak sie dokonuje wyborów to sa tego konsekwencje? Czasem własnie takie ze kończy sie zabawa i komfort i nagle dostajesz cześć odpowiedzialnosci za to co sie dzieje z partnerem. Jak tego nie wiesz, to chociaż teraz miej jaja i załatw sprawę, najlepiej po prostu zerwijcie, bo nic z tego nie będzie. Po drugi po jakiego...wchodzisz w długie relacje intymne z kimś kim gardzisz i z góry wiesz ze nigdy nie będziesz z nim na stałe. W takim razie chodź na prostytutki- seks może nawet lepszy, a układ czysty, płacisz i tyle ciebei widzieli. A nie chciałbyś seks jak w związku , z zaangażowaniem, jakoscią, jeszcze czasem normalne towarzystwo, a dziwisz sie ze panna mysli ze skoro ją od miesiecy z zadowoleniem bzykasz, to jakoś jesteś zainteresowany rozwojem relacji.