Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Ona naciska na slub, a ja sie opieram, mam swoje obawy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Bzdury. Mi艂o艣膰 to seks

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Bzdury mi艂o艣膰 to seks

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e dajcie sobie przerw臋 i zobaczymy axzysz co dalej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze dla ciebie jedyne dobre rozwi膮zanie to jedna kobieta na jedn膮 noc, g贸ra weekend. Przygody na d艂u偶ej zawsze 藕le si臋 ko艅cz膮. Cho膰by nie wiadomo jak si臋 kobieta deklarowa艂a, 偶e chce tylko seksu, to z do艣wiadczenia wiem, 偶e po czasie zaczynaj膮 si臋 anga偶owa膰. Ja od lat robi臋 tak, 偶e szukam kobiety na jedno nocne przygody, g贸ra tydzie艅 gdzie艣 w g贸ry i koniec. Tobie radz臋 robi膰 to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢miesz膮 mnie kobiety, kt贸re najpierw 艣wiadomie si臋 godz膮 na bycie zabawk膮 faceta, a potem licz膮, 偶e on b臋dzie chcia艂 z ni膮 by膰 na 偶ycie... no sorry, ale w贸z albo przew贸z. Albo chcesz m臋偶a i rodzin臋, to wtedy si臋 szanuj i nie puszczaj, albo chcesz seksu i przyg贸d, to wtedy r贸b sobie co chcesz, ale na mi艂o艣膰 i zwi膮zek to nie licz. :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pani w czerwonym nie przeliczy艂a si臋 i wiele innych, trzeba mie膰 inne zalety jeszcze: kas臋, s艂aw臋, figur臋 czy urod臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oble艣ny 31-latek pisze ze szczeg贸艂ami,na dodatek niewybrednie o dziewczynie z kt贸r膮 si臋 spotyka niemal 1,5 roku. Gdyby ona mogla przeczyta膰 co tu o niej wypisujesz, to ju偶 bys nie musia艂 dzi艣 zmy艣la膰/kr臋ci膰, bo by cie zwyczajnie pogoni艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przeczytajcie tytu艂 a potem kompletnie odwrotnie pisze i na dodatek podkr臋ca coraz to nowymi opowie艣ciami o tej dziewczynie. Takie prowo ju偶 by艂o tylko on by艂 z dziewczyn膮 rok i by艂 m艂odszy. Moderacja po czasie wywali艂a ten temat,ale d艂ugo podbija艂a i by艂 stale u samej g贸ry strony. To samo teraz. 0/10

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prowo czy nie, mysle smialo ze 60% facetow dziala tak jak autor. Mnie spotkalo cos bardzo podobnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Racja, temat z 偶ycia wzi臋ty. Ale to akurat prowokacja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mysle ze niekoniecznie, moze byc prawdziwy, zreszta tutaj wszyscy pisza ze kazdy temat to prowo, wiec.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
powiem tak...jestem muwcom motywacyjnym i zachecam ludzi do sukcesu, ludzie sukcesu nie maja zon, zechecam facetuw do zaliczania lasek, krutkich zwiazkow, przygod na dyskotekach, ale nigdy slubu, bedziesz przegrywem jak sie ozenisz, sluchaj ludzi sukcesu nie porazki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdy zacznie m贸wi膰 co艣 na temat 艣lubu to powiedz jej Ja nie planuj臋 w og贸le si臋 偶eni膰, dobrze mi tak jak jest . przypomnia艂 mi si臋 pewien kawa艂 .Ch艂opak chcia艂 nak艂oni膰 dziewczyn臋 偶eby posz艂a z nim do 艂贸偶ka, a ona m贸wi艂 -"o nie,kochany dopiero po 艣lubie" na co ch艂opak odpowiada "OK .to daj mi zna膰 jak wyjdziesz za m膮偶".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wrocilem od niej. Ja swoje ona swoje - jedna wielka porazka. Co gorsza wymigala sie ze musi uciekac, bylismy razem prawie 2,5 godziny i nic, nic a nic z rozmow! Co gorsza chyba wyprowadzila mnie w pole... 0 porozumienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
16.35 wiekszo艣膰 ma艂偶臋艅stw to takie wym臋czone chodzenia ze sob膮 i decyzja podj臋ta na zasasadzie, a co ja tam b臋d臋 szuka艂, przyzwyczai艂em si臋, super nie jest, ale ju偶 tam niech b臋dzie. Tak niunia, faceci z wygody podejmuj膮 takie decyzjie i 偶eni膮 sie r贸wnie偶 z tymi, kt贸re mia艂y by膰 na tymczasem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
biedny ty:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ehhh...wszystkie baby to totalne t臋pe 艣cierwo :/ Autor wam psize ze nie wyznawa艂 jej mi艂o艣ci a wy dalej swoje,g艂upie krowy.Ja sie nie dziwi臋 偶e m臋zczy藕ni bior膮 sobie baby na jedn膮 noc i 偶egnaj suko!Kto normalny by chcia艂 偶y膰 z wami,polki kaleki umys艂owe? A ty autorze nie przejmuj si臋 tymi g艂upimi szmatami,panuje tu solidarnos膰 jajnik贸w nawet je偶eli to wina baby.Powiedz jej wprost ze ze 艣lubu nici a jak ma z tym problem to do widzenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21.50 a ty naprawd臋 synku myslisz, ze jak b臋dziesz chamem i porzucasz wyzwiskami to tw贸j ma艂y siur ci uro艣nie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oho

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 tzn co??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby艣 chcial to dzi艣 by艣 to zako艅czyl. Ale nie zamierzasz zerwa膰,nie? Tylko pewnie posiedziales ze nigdy nie chciales 艣lubu, ze nie nadajesz si臋 na m臋偶a czy jakie艣 bzdury i zeby zosta艂o tak jak jest mi臋dzy wami, po co to zmieniac. Zgadlam? Nie marnuj wiecej czasu tej dziewczynie! Niech sobie 偶ycie u艂o偶y z innym a Ty poszukaj innej na sam seks, je艣li nie jeste艣 brzydki to znajdziesz szybko. I od poczatku stawiaj spraw臋 jasno,m贸w o co Ci chodzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Uwa偶aj 偶eby Ci za chwil臋 nie powiedzia艂a 偶e jest w ci膮偶y...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tzn co ci zrobila

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie on marnuje jej czas tylko ona sama sobie go marnuje. Nie widzi 偶e jest tylko do sexu, workiem na nasienie? To jest totaln膮 idiotk膮 i tym bardziej nie ma co si臋 z ni膮 wi膮za膰. Sama powinna nawiaza膰 temat, fajnie si臋 razem bawimy, lubimy si臋 a ja mam ju偶 swoje lata i my艣l臋 o za艂o偶eniu rodziny, idziemy w tym kierunku czy si臋 rozstajemy? Dlaczego on ma to ko艅czy膰? Jemu to odpowiada, nie chc臋 zmian.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie widzicie,偶e to prowo ? Biedaczek, spotkali si臋 na 2,5 godziny i zero rozmowy. Czyli ?...hmm, w niebo i gwiazdy patrzyli ha ha. No slabo to piszesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 si臋 tak spotyka艂em, oczywi艣cie 偶e s膮 rozmowy, fajne tematy inaczej sex by艂by jednorazowy. Jest to kumpela z kt贸r膮 super si臋 sp臋dza czas, kumpela taka sama jak ka偶da inna z tym 偶e si臋 z ni膮 sypia. Znajoma kt贸r膮 si臋 lubi a nie kocha, nie wi膮偶e si臋 z ni膮 przysz艂o艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co z tego jak sie z nia spotkalem, i bylismy razem 2,5godz jak ona zaraz zmieniala temat, Ja - musze Ci powiedziec co mysle o tym slubie, a ona zaraaz czekaj zrobie Ci herbatke, a ja ze nie jestem do konca przekonany co do slubu,a ona - a widziales moj nowy kwiatek. Ja potem cos o kwiatkach, ze sie wyrzuca jak uschna, i ze podobnie jest ze slubami ze ludzkie relacje usychaja jak kwaity, ona wychodzi, ja ide za nia znowu cos o slubie w koncu ona - mowie pieprze mnie i zaczyna robic mi loda, mowie ze nie wiem czy chce, ale w koncu nie wytrzymalem i znowu byl seks, ona potem cos gada o kolezance, wiec znowu mnie omamila i wyprowadzila w maliny nie mam do niej sliy. Zostalem zmanipulowany i oszukany. Nie wiem ale przestane sie chyba odzywac do niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kobiety to oszustki

Udost臋pnij ten post