Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy facet sie klei a kiedy nie? Jak to z nimi jest?

Polecane posty

Gość gość

Mowa o przedziale wiekowym 18-25.. Jedni mowia ze zauroczony ,zakochany chlopak boi sie dotyku, jest niesmialy a drudzy ze wrecz przeciwnie.. ze jest smielszy, chodzi za dziewczyna, dotyka ja, obserwuje. Jak to jest? Jak rozroznic kiedy chlopakowi zalezy i podoba mu sie dziewczyna ? Jest taki jeden chlopak ktory np do mnie wykazywał objawy zainteresowania (siadal blisko mnie,krecil sie obok, zaczepial, dotykal,zagadywal, byl bardzo mily, usmiechal sie i oczy tez, byl pomocny,poswiecal sie,zmienial dla mnie plany itd,byl cierpliwy,wyrozumialy), do drugiej zagadywał ale juz srednio reagowal, byl jakby obojetny i sztywny, na jej proby dotyku nie reagowal, gadal tylko o kasie ile to on nie ma, na jeszcze inna reagowal tak ze byl pobudzony,popisywal sie, nabral od groma energii. Jak widac roznie sie zachowywal a wiem ze kazda mu sie niby podobala. Moze tylko jednak ja np bylam do seksu i ewentualnie ta ostatnia? Bo wiem ze wobec tej drugiej planowal zwiazek i mowil o tym. Dlaczego tak roznie sie zachowywal?

Gość gość
Raczej napewno pierwsza i trzecia mu sie podobała i był zainteresowany , na drugą tak jak napisałaś nie zwracal uwagi

Gość gość
Wlasnie ta druga zagadywal, zapraszal a jak ona inicjowala dotyk, probowala go rozruszac to on nie reagowal. Mysle,ze jakby byl obojetny to co by mu szkodzilo a on skamienial po prostu...tak jakby sie speszyl. I gadal o kasie jakby chcial jej tym zaimponowac. Do znajomych mowil ze mu zalezalo na zwiazku

Gość gość doswiadczona
Definitywnie druga podobala mu sie najbardziej I byl zainteresowany stworzyc z nia zwiazek (to gadanie o kasie to proba zaimponowania czym sie da, a to ze go zamorowywalo bdy inicjowala dotyk, to tez normalne w poczatkowych stadiach zauroczenia). Niestety ty i trzecia, to worki treningowe. Pokazywalyscie zainteresowanie to i cwiczyl sobie, no i noz ktoras mu da (a w tym wieku hormony buzuja..):)

Gość gość
Nie pokazywalam zadnego zainteresowania, tamta tez nie. No i dodam ze jak do mnie 'zarywal' to mial 25 lat wlasnie,teraz 27, do tej drugiej i trzeciej 23

Gość gość doswiadczona
No to wszystko zmienia.. 25 to juz dorosly wiek I nawet faceci zachowuja sie czesto dorosle.. nie porownuj co bylo gdy mial 23 i 25.. mial 25 i pokazywal ci zainteresowanie i probowal cie dotykac, to znaczy ze byl zainteresowany.. dwa lata temu.. jak teraz sie zachowuje?

Nie słuchaj tych ludzi xD Każdy inaczej zachowuje się w tego typu sprawach i jedyną możliwością na rozpoznanie tego, czy ktoś jest zauroczony, czy nie jest będzie poznanie tej osoby na tyle żeby być w stanie stwierdzić co oznacza jego zachowanie.

Gość gość doswiadczina
Jestes Neverlucky bo nie masz pojecia o czym mowisz. Jest cos takiego jak mowa ciala I madre/diseiadczone kobiety to wiedza...

Gość gość
ja sie kleje jak sie ubrudze w budaprenie. ale teraz robia kleje szybkoschnace to trzeba szybko laczyc powierzchnie klejone boklej moze ci przywrzec do miejsc ktorymipla owalas przywrzdc do da nych czesci chlopaka

Gość gość
wiekszosc klei wymaga czyszczenia i polerowania czesci przed pokryciem ich klejem wcelu polaczenia. ogolna zasada klejenia mowi otrwalym laczniu.dla czesci ktore planujemy laczyc tymczasowo lepszajest przyssawka

Gość gość
Z mojego doświadczenia facet który dotyka i się kleji chce bzykac , myślę że ewentualny związek planował z drugą , facet jeśli jest zakochany i osniesmielony uroda to nie nie obmacuje dziesczyczyny za szybko , ciebie ma za łatwa

Gość gość
przyssawka dziala na zasadzie pozornego paradoksu. chce sie oderwac ale zasysa i niemoze bo ja trzyma za czesc zasysajacanadcisnienie

dziś Ja bardzo głęboko wierzę, że mądrzy i doświadczeni ludzie nie wyciągają wniosków na temat ludzi i ich doświadczeń nie mając o tym kimś zielonego pojęcia :) Pozdrawiam :)

Gość gość
Ciebie macal bo chciał puknac parę razy i papa , z drugą planowal związek więc miał już do niej więcej szacunku jako do przyszłej kobiety możliwie że matki dzieci , z resztą chwalenie się przy kobiecie pieniędzmi to jest raczej trik żeby złowić żonę , dziewczynie na jedną noc facet nie próbuje udowodnić że będzie miała z nim " dobrze"

Gość gość
wiekszosc klei puszcza baedzo szybko. inne rozpsdaja sie po max 9 msc. od sklejonej paey odpada maly kilkukilogramowy kswslek wygladajacy jak noworodek i jedt to symptom rychlego rozklejenia ktorejs z czesci

Gość gość
wiekszosc jednakowo laczen dokonuje sie przy pomocy gwoździ intensywnie walac mlotkiem co czesto konczy sie skrzywieniem gwozdzia lub rozerwaniem papy

Gość gość
wiekszosc klei sluzy do przyklejanis sobie piorek papierkow laczenia jakichs dokumentow itp.

Gość gość
czesto wystepujaca kombinacja sa dokumenty: mały biały papierowy prostokacik+duzy zapisany bialy prostokacik

Gość gość
co ciekawe proces lavzenia dwoch lib wiecej elementow przy pomocy kleju nazywany jest wyrywaniem zapewne ze wzgledu na efekt koncowy

Gość gość
zatem niuzssadnione sa wszelkie roszczenia wyrwanych o zadoscprzyklekenie w sytuacji gdy otrzymali informacje od producenta kleju o efektach uzycia. watpliwosci budzi jedynie nazwa handlowa produktu ktora byc moze celowo wprowsdza w blad klienta nabywce kleju

Gość gość
producenci i posrednicy w handlu klejem stosuja dosyc prosta i ptymitywna taktyke redefiniowania nazwy handlowej mikroskopowymi instrukcjami i umowami zawmieszczonymi pod nakretka w celu powolania sie na te zapisy aby uniknac oskarzen o oszustwo:D smich na sali:D

Gość gość
rowmie dobrze mogliby sprzedawac cos na kilogrsmy a w umowie poinformowac ze od dzisisj kilo to pol kilo

Gość gość
po czym w przypasku ew roszczen kwitowac je slowami wyglaszanymi przez "prawnikow" trzeba bylo czytac umowe. z utesknieniem czekam az prawnicy otrzymaja wynagrodzenie z dolaczonymi pidobnymi zapissmi w umowie:d

Gość gość
bo sie koorfa lubie posmiac z "waznych" ludzi:(

Gość gość
gość dziś Z mojego doświadczenia facet który dotyka i się kleji chce bzykac , myślę że ewentualny związek planował z drugą , facet jeśli jest zakochany i osniesmielony uroda to nie nie obmacuje dziesczyczyny za szybko , ciebie ma za łatwa x A co jeśli nie należe do latwych? Zdarzylo mi sie uslyszec, ze jestem seksowna ale nie wiem jakim cudem. Moze to przez takie bycze spojrzenie ktore uswiadomilam sobie dopiero kilka lat temu. Teraz nie mam z nim kontaktu ale te ponad 2 lata temu bylam wstydliwa i do tej pory jestem, wtedy bylam dziewicą.A ta dziewczyna ktorej nie dotykal i nie reagowal na jej proby rozmowy, zartow, kiedy ona wyglupiala sie w deszczu i tanczyla a on nic, miala dziecko z przypadkowym gosciem,18 letnia panna z dzieckiem, jak to o niej swiadczy?

Gość gość
Osoba wyżej wspomniała o mowie ciała... wiec on odzwierciedlal moją 'mowe', wyglądal,jakby mnie parodiował. Podczas rozmowy,kiedy siedzial naprzeciwko rozstawial szeroko nogi i lekko uginal, taka pozycja krola.Mimike twarzy jak mial identyczna jak ja, rozne gesty kopiowal, podnosil szklanke do ust chwile po mnie itd. Czasami zastanawialam sie co jest grane ze tak mnie odzwierciedla.Czesto krecil sie w moim poblizu,siadal obok nawet jak byli inni w towarzystwie. Nie obmacywal mnie... Raczej łaskotał,przytulał jak miśka. Raz sie zdarzyło ze dotykał mi włosów czego nie cierpie :p głaskał reka po moich rekach, twarzy, plecach ale nic wiecej. Chcial sie przytulac ale ja odmawialam.

Gość gość
Jeśli ktoś powtarza twoje gesty to znaczy że się czuję NIE KOMFORTOWO w twoim towarzystwie , wiem że mowa ciała mówi o tym że niby mu się podobasz jeśli parodiuje twoje gesty ale to jest bujda, ja pamiętam jak w pracy powtarzalam gęsty po koledze, brałam szklankę do ust w tym samym momencie do ust co on , wcale nie chciałam mu się spodobać tylko zestresu robiłam to samo co on i marzyłam by już sobie poszedł bo jego obecność mnie krepowala

Gość gość
w polaczeniu z ww.objawami raczej mowa ciala tego goscia jest pozytywna

Gość gość
Do mnie kleil się facet który uporczywie dążył do seksu ,w końcu mnie zostawił ,mój obecny narzeczony , na spotkaniu ze mną być zimny , nie dotykal mnie ale za to dużo opowiadał co w pracy, chwalił się zarobkami , tym gdzie zapraszał swoją była dziewczynę która go zostawiła , co kupi swojej siostrzenicy na komunię , myślę że facet który się kleji nie ma na myśli nic poważnego , facet który chce związku raczej stawia na zaimponowanie pannicy

Gość gość
Facet się klei kiedy chce poroochać, a kiedy nie chce to się nie klei