Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy facet sie klei a kiedy nie? Jak to z nimi jest?

Polecane posty

Gość alicalicja
Dnia 12.07.2018 o 11:18, Gość gość napisał:

Do mnie kleil się facet który uporczywie dążył do seksu ,w końcu mnie zostawił ,mój obecny narzeczony , na spotkaniu ze mną być zimny , nie dotykal mnie ale za to dużo opowiadał co w pracy, chwalił się zarobkami , tym gdzie zapraszał swoją była dziewczynę która go zostawiła , co kupi swojej siostrzenicy na komunię , myślę że facet który się kleji nie ma na myśli nic poważnego , facet który chce związku raczej stawia na zaimponowanie pannicy

nie ma reguły. Jeden bedzie sie chwalil bo jest narcyzem, albo chce wykorzystac panne, inny bedzie chcial zwiazku (z mojego doswiadczenia wlasnie chwalą sie i koloryzuja ci,ktorzy chca sie zabawic, a w malym procencie ci ktorzy chca związku-tacy wg mnie mowia o sobie sama prawdę na początku) . W ogole ludzie lubia udawac kogos kim nie sa, chca zaimponowac czy to kolezankom,kolegom czy rodzinie i tu jakos nie ma watku romantycznego. Facet ktoremu podoba sie dziewczyna bedzie sie przytulał, a jak podchodzi rozsądkowo, czyli panna z wygladu jest taka sobie albo brzydka ale widzi potencjał na znajomość to wiadomo. nie od dzis wiadomo ,ze zauroczenie  u mezczyzn nie idzie w parze ze zwiazkiem.moze z luznym,ale jesli facet mysli powaznie i dlugofalowo to nigdy nie wezmie pieknej dziewczyny ani nawet takiej ktora sie podoba innym.