Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każda kobieta która waży powyżej 70 kg

Polecane posty

Gość gość
163 cm 52-54 kg :)

Gość gość
NeverLucky dziś ,,Moim zdaniem" - polecam serdecznie te dwa słowa. Założę się, że treść tego tematu to nie jest oficjalne stanowisko 100% ludzi żyjących na tym świecie smiech.gif x Tak, masz rację, powinno być 'Moim zdaniem". Zapomniałam, że są ludzie którzy dziwny gust, którzy "lubią" nieestetyczny wygląd, pulchność, nieobcięte włosy, czy nieogolona broda. Zazwyczaj to ludzie, którzy sami źle wyglądają i nie chce im się o to zadbać wmawiają sobie, że to jest ładne itp.

Gość gość
Oj, głuptaku i znowu zapomniałaś o "moim zdaniem" ... No to jeszcze raz, aż do skutku: "Moim zdaniem zazwyczaj ...".

Gość gość
Prosze,jakie wszystkie zgrabne... Dlaczego tego nie widac na ulicach.

Gość gość
Ja wygladam najlepiej przy wadze ok. 54 kg, 168 cm. Teraz wazę prawie 60 i wygladam jak klucha, slaba talia, brzuch, grube nogi.

Gość gość
ja mam 160 cm i waga 54 , a nawet 56 to waga dla mnie zupełnie dobra, przy której wyglądam szczupło. Miałam tez 49 kg, ale to już było za mało, wyglądałam jak dziewczynka a nie jak kobieta z biustem itp. Dlatego z własnego doświadczenia sądzę ze mając 170 i ważąc 54 wygladasz chudo XXXXXXXXXXXXX Ty ze swojego doświadczenia:O Ja ze swojego doświadczenia wiem, ze mając twój wzrost najlepiej wyglądam z wagą 47 - 48 kg. Mam mały biust, więc przy tak niskim wzroście, ważąc powyżej 50 wyglądam jak kluska. Może twoje piersi ważą 5 kg, nie wiem... Zrozum kobieto, że każdy inaczej wygląda w danej wadze. I na koniec jeszcze dodam, ze czytając twój post, mam wrażenie, ze przytyłaś te 5 kg, aby mieć większe cycki, a to już debilizm...

Gość gość
Dziękujemy autorko, że nas uświadomiłaś. A teraz idź i zajmij się czymś pożytecznym.

Gość gość
Gwendoline Christie (Brienne z Gry o Tron) wazy 84 kg i ani kulka ani babochlopem prywatnie nie jest

Gość gość
A ja mam 164 i 100kg i MOIM ZDANIEM jestem szczesliwym grubasem :) Przede wszystkim szczesliwym, ze nie jestem wtłoczona w schemacik co powinnam , nie jestem jak reszta,szary tłumek klonów.. Zaraz sie na mnie posypie jaka to ja jestem chora.. i az dziw ze jeszcze zyje po wszystkie choroby swiata powinny mnie juz dawno zabic ;) Apeluje wiec wszystkie idealne: nie umrzecie za mnie , wiec nie mówcie mi jak mam zyc !

Gość gość
nie jestem jak reszta,szary tłumek klonów.. vvvvvvvvvvv Właśnie jesteś, bo większość społeczeństwa jest upasiona jak wieprze, więc jesteś jak inne tłuste klony, które każdego dnia się wyłaniają na chodnikach

Gość gość
A ja dzisiaj widziałam kobietę puszystą, według was spasiona a ja się lampiłam bo coś w niej było ciekawego, intrygującego, wyobraziłam sobie, że jestem mężczyzną i przechodząc mówię jej "jesteś śliczna" żeby miała dobry humor na cały dzień ale że jestem kobietą to nie wypada :p

Gość gość
Ile z kafe można się dowiedzieć :) jestem zapuszczona baba bo lubię bridatych facetów ;)

Gość gość
Nie wiedziałam, że nosząc rozmiar 38 przy 174 cm wzrostu wyglądam źle. :D Bo ważę nieco ponad 70 kg. Od dziecka uprawiam różne sporty i mięśnie, które mi się rozbudowały, po prostu swoje ważą.

Gość gość
Autorko, każdy głupi wie, że po pierwsze proporcje a po drugie budowa ciała. Moja koleżanka jest mojego wzrostu, jej standardowa waga to 57-58 kg. Moja 65. Ja przy jej wadze byłam chuda. Był też moment że ona ważyła 70 po ciąży i było widać , że ma za dużo. Ja przy wadze 70 wyglądam normalnie, w ciuchach nic nie widać ;-) koleżanka jest wiotka, taką ma budowę. Ja przy jej wadze i tak miałam więcej w talii i biodrach. Na każdym ta waga inaczej się rozkłada i o tym trzeba pamiętać.

Gość gość
Monica Lewinsky ważyła 72 kg, a poderwała prezydenta USA.

Gość Žmij
Powyżej 70 kg to już nie kobieta, taka prawda

Gość gość
y ze swojego doświadczeniapechowiec.gif Ja ze swojego doświadczenia wiem, ze mając twój wzrost najlepiej wyglądam z wagą 47 - 48 kg. Mam mały biust, więc przy tak niskim wzroście, ważąc powyżej 50 wyglądam jak kluska. Może twoje piersi ważą 5 kg, nie wiem... Zrozum kobieto, że każdy inaczej wygląda w danej wadze. I na koniec jeszcze dodam, ze czytając twój post, mam wrażenie, ze przytyłaś te 5 kg, aby mieć większe cycki, a to już debilizm... xxxxx buahahahahaha, ja akurat mam cycki przy każdej wadze, bo nawet jak chudnę to mi specjalnie nie leca. Z wygłodzenia twój organizm chyba musiał chyba mózg zjeść i to własny. Jasne, taka z ciebie kluska przy 50 kg ze sie toczysz. Chora chyba jesteś , albo jesteś chudym chłopcem

Gość gość
Powyżej 70 kg to już nie kobieta, taka prawda x Powiedz to Christinie Hendricks :P

Gość gość
21:49 Sama pisałaś że mając 49 kg nie miałaś biustu, więc się zdecyduj bo gubisz się w tym co piszesz. I nie martw się, nie glodze się, to moja stała waga od 15 lat. Wyjątkiem była ciąża

Gość gość
I taka dała co kosza stąd hejt.

Gość gość
zgadzam się. Takiej kobiecie brak subtelności, delikatności i kobiecości.

Gość gość
Ja najlepiej sie czulam jak wazylam 58, 59 przy 172cm. Teraz po 3 ciazach waze 75 i jest tragedia

Gość gość
ja mam 152 cm, i prawie 60 kilo. Wyglądam na balon, a wg tego kretyńskiego topiku, jestem super laska... Jaka tępota to załozyła, ze nie wie, ze ludzie sa róznego wzrostu?

Gość gość
22.07 Naucz sie czyta ze zrozumieniem, bo wyraznie jest napisane za niska wzglada jak kulka a wysoka jak babochlop. Czego jeszcze nie wiesz...A ty wez sie za siebie a nie placz ze zle wygladasz, bo z tym akurat masz racje.

Gość gość
wyraznie jest napisane, ze niska co ma powyzej 70 kg wygląda jak kulka... :p wiec chyba dobrze czytam. i nie płacze, tylko miło informuję... :)

Gość gość
też tak uważam, choć lepiej ważyć 75 niż 95, a taka co waży prawe 100 kg będzie twierdzić że 17 kg to idealna waga. Może dla niej

Gość gość
właśnie teraz w lecie widać ile to opaśluchów mamy w kraju, na te słoniny patrzeć nie można, jak się można tak upaść, doprowadzić do takiego stanu

Gość gość
No dramat...

Gość gość
winny w piwnicy te opaśluchy siedzieć a nie wychodzić na ulicę, bo na ich widok człowieka zbiera na wymioty

Gość gość
Duzo zalezy od wzrostu i figury. Uroda jest tez nie bez znaczenia. Sa brzydkie, niezgrabne i nieforemne kobiety ponizej 70 kg (czy nawet ponizej 50 kg), tak samo jak niejedna powyzej 70 kg prezentuje sie ladnie i jest warta grzechu.