Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem nieszczęśliwa i nie wiem co by mi pomogło

Polecane posty

Gość gość

właśnie spełniłam swoje największe ostatnie życiowe marzenie i ... jestem strasznie nieszczęsliwa :-( :-( zamiast cieszyc się i skakać z radości siedzę w 4 ścianach i jest mi tak strasznie źle, że cięzko to opisać. Mam wszystko o czym marzyłam a jednak czuję że życie mi się kończy...

Gość gość w kość
dziwne

Gość gość
sama tego nie rozumiem i czuję, że odbiera mi rozum, czuję jakbym miałam zaraz oszaleć ze smutku, bezsilnosci, mam wszytsko a nie mam nic

Gość gość
a faceta masz?

Gość gość
Nie rozumiem, spełniłaś swoje ostatnie marzenie i jesteś nieszczęśliwa jak to tak można? Marzenia są po to aby uszczęśliwiać a nie sprawiać nieszczęście. Jeśli efekt jest niezadowalający to już więcej nie spełniaj swoich marzeń.

Gość gość
Szukaj inspiracji, poszerzaj świadomość, może zrób coś szalonego, wybierz się w podróż w jakieś piękne miejsce, gdzie poczujesz jaki świat jest piękny.

Gość gość
Po prostu uswiadomilas sobie, ze nie masz juz celu w zyciu. Musisz wymyslec kolejne marzenie czy jakis cel i do niego dazyc.

Gość gość
Niech zgadne, nie jesteś zakochana, nie masz.milosci? Wiem po sobie ze co bym nie zrobiła, spełniała marzenia zawsze czegoś będzie beakowac- właśnie miłości i nic nie bedzie długotrwałe cieszyć, co najwyżej chwile

Gość gość
eee tam nie ma faceta, czyli tak naprawdę nie ma nic i stąd ta jej nieszczęśliwość

Gość gość
właśnie już nic mnie nie cieszy i nie wiem jak sobie pomóc. Wpadłam w histerię i musiałam sie wyryczeć, bo już od dłuższego czasu nosze w sobie jakiś dół a dziś to wszystko wybuchło... nie wiem kiedy ostatnio płakałam, jakieś 10 lat temu, więc nie wiem co mi sie dzieje. Moje największe marzenie, do którego dązyłam ciezką pracą ponad 12 lat spełniło się i ... w ogóle mnie nie cieszy :-( Jest mi tak strasznie smutno, ze szok. Teraz mam takie myśli aby wszystko sprzedać, rzucić wszystko i ruszyć w świat, bo i tak nikogo nei obchodzę i nikt mnie tu trzymac nie będzie, a podróże to chyba własnie jedyna rzecz jakies potrzebuję.

Gość gość
20.14 Miłość to uczucie ulotne, przemija jak wiatr który unosi liście w powietrzu aczkolwiek zdarza się miłość na całe życie ale niestety nie wszystkim jest pisana.

Gość gość
faceta nie mam od 10 lat więc wybacz, na pewno teraz za tym nie rozpaczam, bo zyję sama świadomie, to mój wybór, bo niestety nic dobrego w związkach mi się nie trafiło a życie bez nich było dla mnie piękniejsze. Świadomie zrezygnowałam z bliższych relacji, bo sprawiały mi tylko ból, żyłam sobie w spokoju , marzyłam i spełniałam marzenia.

Gość gość
Potrzebujesz dobrego rżnięcia to wyzdrowiejesz od razu

Gość gość
Mi by sprawilo szczescie pojechac na wakacje. Moze byc z Tobą. I nie musze byc dla Ciebie partnerem. Tylko do wycieczki. Tez jestem sam.

Gość gość
20.43 Ja jestem chętny na wakacyjny wyjazd tylko że zabieram ze sobą wózek:D

Gość gość
Nie preferuje facetow, wozek z piwem?

Gość gość
Dorobilas się domu i mieszkania to ma być marzenie? Samotność bez fiuta w buzi?

Gość gość
20:57 Wypiěrdalaj mitomanie 13 zboczencu. Do choraszczy lub kocborowa zamknąć z****.

Gość gość
20:43 skoro marzysz o wakacjach to czemu nie pojedziesz? Ja właśnie szukam wycieczki na rainbow, choćby za tydzień. Muszę gdzieś wyjechać , bo naprawde oszaleję. Autorka

Gość gautorka
20;12 co dla Ciebie znaczy szukac inspiracji?

Gość gość
Nie sam, z jedną osibą. W grupowych wycieczkach zawsze tworza sie grupki. Ja sie nie nadaje do takiego zawierania znajomosci, bo jestem za cichy.

Gość gość
Wiesz autorko, wlasnie od kilku lat tak sie czuje, ze nie jestem szczesliwa. Zdalam sobie sprawe, ze sana nie wiem co mogloby mnie uszczesliwic i nie znajduje odpowiedzi. Z biegiem lat stracilam umiejetnosc cieszenia sie z malych i niestety z duzych rzeczy tez. Mam w zasadzie wszystko, co jest potrzebne do "szczescia" a jednak tego nie czuje. Nawet wymarzone wakacje w zeszly urlop mnie nie ucieszyly. Moze w d***e sie nam poprzewracalo :(

Gość gość
To sie zastanowcie co chcecie.

Gość gość
Pomaganie komuś bardzo dużo daje.....może jakiś piesek ze schroniska?

Gość gość
Odwiedź hospicjum dla dzieci, oddzial onkologiczny lub schronisko dla zwierząt to moze przestaniesz pierdolić

Gość gość
21.26 Tobie to na pewno się w d..e poprzewracało

Gość gość
Klasyka. Coś o czym każdy słyszał a nikt nie zrozumiał. Rzeczy materialne nie dają szczęścia, nawet wymarzone mieszkanie cieszy tylko wtedy kiedy jest miejscem dla ludzi których łączy uczucie.

Gość gość
Zabij sie wiecznie placzaca szmato / do autorki...

Gość gość
Moze i tak. Potrzebuje czegos, jakiegos impulsu, moze nowego celu? A moze odwrotnie, wlasnie dlugiego odpoczynku ale w samotnosci?

Gość gość
21.39 Ale ty jesteś ograniczony aż żal mi ciebie