Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy gdybyscie mialy raka w ciazy

Polecane posty

Gość gość
13.50 To bylaby chora psychicznie rodzina. Ty jestes normalna ? Co ty wypisujesz. To taka rodzina powinna sie leczyc, a nie dziecko. To ojca w takkm razie powinni winic i matke, ze jak mogli sobie dorabiac potomstwo.

Gość gość
13:54 Normalna jesteś? Gdybym była rodzeństwem takiego dziecka to też bym miała pretensje i do matki i do niego. Wszystko dla ciąży a reszta dzieci to jakiś gorszy sort?

Gość gość
Tu siedzi jakas psychopatka, ktora nienawidzi dzieci/ludzi. Lecz sie wariatko. Czy moze juz kiedys ktos ci tego nie mowil ?

Gość gość
Mialabyc pretensje do noworodka, ktory nie jest w stanie podejmowac wyborow ? I o swiat sie nie prosi ?

Gość gość
No nie sądzę, przecież dzieci to dzieci, będą obwiniać siostrę. A poza tym to dziecko sorry ale będzie musiało być idealne, bo jak coś zrobi nie tak, to od życzliwych starszych cioć dobra rada, będzie słyszeć "mama poświęciła dla ciebie życie, a ty..." "matka w grobie się przewraca jak to widzi". Rodzina z tego programu to prości ludzie ze wsi, myślisz, że oni jakieś książki o wychowaniu czytają? Mówią co im ślina na język przyniesie, a dzieci w szkole są okrutne.

Gość gość
A to prosci ludzie lub ze wsi sa pozbawieni zdrowego rozsadku ?

Gość gość
Jaki noworodek, to dziecko będzie noworodkiem tylko przez chwilę, a potem jest normalne życie. Jak będzie w szkole będzie rozumieć. Ok, załóżmy rodzeństwo go nie nienawidzi. Ale mówią sobie, a pamiętasz jak mama to to czy tamto, a ta mała słucha i źle się czuję, bo ona nie pamięta i przez nią reszta rodziny nie może już być z mamą.

Gość gość
Nie sluchajcie tej skrzywdzonej wariatki. No niezle w zyciu musialas przejsc lub jaka mialas rodzine taka mialas. Ja znam taki.przypadek i ojciec kocha nad zycie corke. Babcia widzi w niej wlasna corke i wpatrzona jak w obrazek. Wrecz przeciwnie bardzo ja chroni i sie nad nia trzesie. Jaki ty masz w ogole poglad ale masz sieczke we lbie.

Gość gość
To nie wiem jaka morderczynia jest kobieta, ktorej dziecko zmarlo podczas porodu.

Gość gość
Ty jesteś jakaś nienormalna, zgadzam się z tą dziewczyną co pisze, że dziecko może mieć traumę i z tego co widzę po wpisach to to co najmniej 2 różne osoby jak nie więcej. A ty myślisz, że jedna siedzi i klepie wpisy. P.S. Pierwszy raz tu piszę.

Gość gość
13:56 Skoro na świat się nie prosi to po co je powoływać w takim przypadku? Jako dziecko miałabym. Chociażby podświadomie. Przestańcie roztaczac wizję cudownego życia takiego dziecka bo to śmieszne. Dlaczego żadna obronczyni ciąż nie zajmie się chorym i kalekim dzieckiem w żaden sposób? To są tylko puste i g****o warte słowa. Tak jak u tej całej szczekajcej Godek obronczyni od siedmiu boleści. Prujecie się w temacie a wasza nalacalna pomoc gdzie? Ano w dupje.

Gość gość
Gdyby to była 1 ciąża to myślałabym o dziecku, gdyby kolejna wybrałabym siebie myśląc o tym które już jest

Gość gość
Kazdy ma inne spojrzenie na swiat. W zaleznosci jak go zycie uksztaltowalo. O ile tez bym wolala zyc dla wlasnych dzieci to uszanowalabym decyje kobiety, ktora chciala zeby zylo jej dziecko. Lincz na bogu ducha winnym czlowieku dlatego, ze matka zachorowala i zmarla. Jaka masz pewnosc, ze leczenie by ja wyleczylo. Moja matka zmarla mimo chemii, mimo radioterapii, operacji. To nic nie dalo. Nawet wlosy jej nie wypadly podczas chemii.

Gość gość
Babcia widzi w niej wlasna corke i wpatrzona jak w obrazek. Wrecz przeciwnie bardzo ja chroni i sie nad nia trzesie. a co ma zrobić, to jedyne co jej zostało i jedyne wsparcie na starość i przedłuzenie genów

Gość gość
13.33 Oczywiscie i ty tez nie jestes nikim aby komus narzucac swoje poglady i tylko swoje uwazac za madre.

Gość gość
14.08 Co ma zrobic ? No powinna wedlug ciebie przeprowadzic rodzinny, zbiorowy lincz na tym dziecku.

Gość gość
14.00 nie wiem czy do mnie mówisz, bo ja się z tobą nie zgadzam, ale ja dwa wpisy tylko dałam w tym temacie, a ty się rzucasz i wyzywasz. Ja miałam cudowne dzieciństwo i mam cudownych rodziców. Pochodzę ze wsi, jestem nauczycielką w szkole i dzieci na prawdę są okrutne. Jak się pokłócą to krzyczą takie rzeczy, które na pewno usłyszały w domu, u nas była sytuacja, że ojciec jednego dziecka po pijaku przejechał i zabił ojca drugiego dziecka z tej samej klasy. Dziewczynka musiała się przenieść do miasta obok, bo dzieci jej spokoju nie dawały, tylko non stop wyzywały od dzieci mordercy, szarpali ją i zaszczuli. Więc ja wierzę, że to dziecko pomimo chęci, może doświadczyć hejtu, czy to ze strony rodziny bliższej czy dalszej, czy dzieci w szkole. Wszyscy wiemy, że ono nie jest winne i nikt nie mówi inaczej, więc nie rozumiem, dlaczego uważasz, że ktoś nienawidzi noworodka.

Gość gość
Wasza obrona życia zaczyna się i kończy jedynie na ujadaniu. Co zrobiliście dla tych wszystkich kalekich dzieci? Pewnie w rzeczywistości odwracacie się z obrzydzeniem na ich widok. Głupie durne p***y.

Gość gość
14.11 temat nie jest o dzieciach kalekich tylko jedna mądra się tu rzuca, że trzeba oddać swoje życie dla płodu, a jak ktoś myśli inaczej to jest psychopatką lub socjopatką, ewentualnie nienawidzi noworodka i go o wszystko obwinia.

Gość gość
Wiekazosc matek wybierze dziecko i tu decyduja o wlasnym zyciu lub smierci, ale ja bym miala raczej pytanie do mezow i ojcow, wybralibyscie zycie zony czy zrobilybyscie wszystko zeby to dziecko przezylo i np straszyli rozwodem jesli wybierze swoje zycie?

Gość gość
Jakby mnie mąż straszył rozwodem, albo robił chociażby wymówki, że wybieram swoje życie to bym się sama z nim rozwiodła.

Gość gość
13:28 Jestem dumna z tego, że udało mi się pokonać chorobę i moje dziecko ma żywą, zdrową matkę. Czy żałuję wyboru? Nie, zrobiłabym to samo drugi raz jeśli sytuacja by tego wymagała. I nie, nie poświęciłabym swojego życia dla płodu.

Gość gość
Nawet kościół nakazuje wybrać męża zamiast dziecka gdy się będą oboje topuc :D

Gość gość
14.17 Nikt rozsadny twoich slow nie potraktuje powaznie jesli przeczyta wypowiedzi. Ja nie widze tu zadnej obronczyni zycia. Ta wypowiedz swiadczy o twoim fanatyzmie. I ktos ma racje, ze powinnas sie leczyc. Naprawde powinnas. Masz w sobie agresje i nienawisc. Kropka.

Gość gość
Siebie

Gość gość
Ooo to tak jak z rasizmem u nas. Jak ktos cos rozrozni, ze np biali i czrni to rasizm. Jak powiecie cos na arabow lub na burke to rasizm. Jednak jesli ktos potepia bialych, chrzescijanow to nie rasizm. Tak dzialaja przesladowcy pod przykrywka tolerancyjnosci i rasizmu ale tylko w jedna strone. Jedz do Arabii Saudyjskiej z krzyzem na piersi albo bez burki. I zacznijmy od tego o ile cie tam w ogole wpuszcza. W Europie nikt im nosic burek nie zabrania chociaz powinno sie, bo to ikrywanie swojej tozsamosci.

Gość gość
14.41 po stylu wypowiedzi i dobrze słów widać, że jesteś tą samą osobą ;)

Gość gość
ale o co cho tej od burek O.o

Gość gość
Nie karm tej zgorzknialej prostaczki. Nie kloci sie z idiota, bo ma doswiadczenie i sprowadzi cie do swojego poziomu.

Gość gość
14.23, pierwszy raz slysze, cos musialas zle zrozumiec, z tym topieniem to przenosnia, chodzi o to ze to maz a nie dziecko jest towarzyszem zycia i druga polowa bo dziecko kiedys zalozy wlasna rodzine i co wtedy, wpieprzyc im sie do domu na sile?matka nie moze byc bluszczem