Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maja38Wrocław

Czy zgadzacie sie z twierdzeniem ze tamponów używają łatwe dziewczyny

Polecane posty

Gość Maja38Wrocław

Łatwe laski używają tamponów aby szybko za sznureczek i juz sa gotowe do cielesnych uciech. A potem tamponik myk i można w garsonce i szpilkach maszerować w jakimś korpo.

Gość gość
Aleś Ty głupia dziecko.

Gość gość
mam 48 lat i uzywam jedynie O.B. :D Rany , jestem latwa dziewczyna :P

Gość gość
Hahahaha Używam tylko tamponow. Nie wiem jak w XXI wieku można głosić takie herezje. Poza tym podpaski są dla mnie obrzydliwe i tak drogie Panie- wszystko czuć:/ bleeee

Gość gość
Wszyscy zgadzają się z twierdzeniem że autorka nie używa ani tamponów ani mózgu :)

gość dziś Parę moich znajomych używa i jakoś nie czuć :P ale to trzeba zmieniać i się podmywać kilka razy, a nie chodzić w jednej cały dzień... Gdzieś czytałam, że tampony też nie są całkiem bezpieczne... ostatecznie, biorąc na logikę, ma się w sobie coś, co może być rakotwórcze, a w dodatku zatrzymuje wydzieliny, które powinny zostać jak najszybciej wydalone z organizmu...

Gość gość
Hahahaha Używam tylko tamponow. Nie wiem jak w XXI wieku można głosić takie herezje. Poza tym podpaski są dla mnie obrzydliwe i tak drogie Panie- wszystko czuć:/ bleeee X Jak sie myjesz flejtucho tonnie czuć

Gość gość
Gdzieś czytałam, że tampony też nie są całkiem bezpieczne... ostatecznie, biorąc na logikę, ma się w sobie coś, co może być rakotwórcze, a w dodatku zatrzymuje wydzieliny, które powinny zostać jak najszybciej wydalone z organizmu... X Cos w tym jest. Ja dostałam takiej reakcji alergicznej po 10 minutach użytkowania że więcej niemam zamiaru. Wolę podpaski. Boli mnie kaśka na samo wspomnienie tampax z aplikatorem

Gość gość
1/10

Gość gość
Maja, ty masz 38 lat?to chyba niemozliwe zeby tak p******ic

Gość gość
Ale przecież jak sie jest w ruchu to nie ma bata, podpaska sie przesunie... i wtedy czerwona plama na d***e...masakra

Gość gość
Ale przecież jak sie jest w ruchu to nie ma bata, podpaska sie przesunie... i wtedy czerwona plama na d***e...masakra X od 25lat używam podpasek, nigdy mi sie nie zdarzyło żeby coś przemokło.

Gość gość
Nie wiem autorko czy ty aby na pewno jesteś kobietą ? Chyba nie, bo gdybyś nią była to z pewnością zdążyłabyś już zaznać obciachowych, traumatycznych sytuacji związane z używaciem w danych okolicznościach podpaski, bo sytuacje w życiu są przeróżne również planowane z odległym wyprzedzeniem na które się długo czekało. Człowiek sobie nie może pozwolić na 4-dniowe wyłączenie się z życia każdego miesiąca. Człowiek sobie też nie zawsze może pozwolić na ubranie spódnicy lub szerokich spodni.

Gość gość
Mnie też wiele razy podpaski zawiodły i nawet ze skrzydełkami potrafiło się coś przesunąć i bielizna poplamić. Nie uwierzę w te bzdury, że ktoś 25 lat używa podpasek i nic mu sie nie przytrafiło. To jest niemożliwe. Jeśli nawet jakimś cudem to albo ktoś ma mega skąpy okres, albo biega do kibla co kwadrans na zmianę albo zyje w bezruchu.

Gość gość
Ja nienawidzę tamponów a i tak swego czasu byłam latwa

Gość gość
Nie uwierzę w te bzdury, że ktoś 25 lat używa podpasek i nic mu sie nie przytrafiło. To jest niemożliwe. Jeśli nawet jakimś cudem to albo ktoś ma mega skąpy okres, albo biega do kibla co kwadrans na zmianę albo zyje w bezruchu. X A ja cie wcale nie proszę żebyś mi wierzyła. Pomyśl logicznie, gdybym nie była zadowolona szukałabym innych opcji. Moje miesiączki są raczej normalne, nigdy nie myślałam że mogą być skąpe , Są bolesne więc nie w głowie mi sport w te dni, ale pozatym funkcjonuję normalnie. Są różne podpaski na rynku, na noc używam dłuższych, w dzień krótszych, ostatnie dwa dni wkładek. Wymieńam co 3,4 godz, zależnie od potrzeby, kiedy i tak idę do wc, nie latam co 15min. Mam 37 lat, nawet po poronieniu używałam podpasek i tez ni było tragedii, jeden jedyny raz wtedy zdarzyło mi sie poplamić prześcieradło. I tak, jestem w stanie przewidzieć kiedy dostanę, nigdy mnie nie zaskoczyło.

Gość gość
Ja mialam takie rzeźnickie okresy , że nosiłam tampon super plus i do tego podpaskę bo i tak mnie zalewało. Łatwa nie jestem , tam pony noszę od 20 lat.

Gość gość
08:23 A rób sobie kobieto co chcesz. Ja też robie co uważam. Podpaski po domu spoko, ale do pracy to już dla mnie nie ma mowy. Same problemy by tylko były.

Gość gość
Jak ktoś pisze, że podpaski nigdy nie zawiodły to jest ewenementem, bo nawet sami producenci podpasek mają świadomość, że są one zawodne. W każdej reklamie poruszają te problematyke zapewniając, że tym razem ich produkt jest tak ulepszony, że już nie ma mowy o tym, by bielizna sie poplamiła. I tak za każdym nowym produktem, że ciągle tylko hasła "jeszcze lepszy niż poprzedni" i "jeszcze lepszy niż poprzedni", ale nigdy wystarczająco dobry, aby raz na zawsze przestać o tym gadać hehe

Gość gość
Ani to to pod dopasowane dżinsy ubrać bo widać by było zgrubienie, ani co

Gość gość
Maja38Wrocław 2018.07.13 Łatwe laski używają tamponów aby szybko za sznureczek i juz sa gotowe do cielesnych uciech. x A wydawało mi się, że te co chodzą z podpaskami są gotowe cały czas. Nie muszą nic wyciągać.

Gość gość
gość dziś przecież z odplamiaczami i proszkami do prania masz dokładnie to samo, jeśli chodzi o produkt, to o co ci chodzi? Podpaska ryzykowna, a tampon nie potrafi przeciec? Potrafi. I to jeszcze jak, jak się ma mocny okres.