Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy doswiadczylyscie w zyciu prawdziwej milosci troski

Polecane posty

Gość roselee
oczywiscie? nie rozumiem, po co byc z facetem, ktory nie okazuje troski i zrozumienia. dla pieniedzy? zeby plodzil dzieciaki? zeby wypasc na "normalna" przed rodzina? toz to chyba prostytucja chyba ... jesli dzielic zycie z facetem, to tylko w relacji opartej na przyjazni, trosce i zrozumieniu, ktore sa nieodlacznymi czesciami milosci. wszystko inne bedzie sie w tym zawierac.

Gość gość
Facet okazuje troskę i miłość, tylko po to żeby dobrać się do gaci. U nich nie ma co liczyć na miłość, uczucie, przytulenie. Mój były pieprzyl o miłości, a jak się przytulil, to od razu wzwod albo już ten wzrok że "chciałby" :O Facetom chodzi tylko o seks

Gość gość
13:10. I miałaś takie zmartwienie, że tak działałaś na faceta ? - ale problem.

Gość gość
Lala z p****la też tak działa na każdego faceta, nawet nie musi znać jej imienia żeby tak działała :D No cóż...

Gość gość
Jak Ci seks w związku przeszkadza to znajdź sobie aseksualnego mężczyznę.

Gość gość
a po co nam jesteście potrzebne jak nie do seksu?

Gość gość
Facet, który okazuje troskę, miłość i zrozumienie, a do tego lubi seks i nie jest egoistą w łóżku- dla mnie bomba, ja też lubię seks.

Gość gość
Dlatego śmiem twierdzić, że jestem bombowy.

Gość gość
ja już nie ufam facetom, i ufać nie będę.

Gość gość
Wielu facetów kochało mnie prawdziwą miłością. Niestety ja żadnego

Gość gość
Patrząc przez pryzmat mojego życia i wieku, w którym byłam w pierwszym oraz ostatnim związku, to, myślę, na swój sposób miałam wszystko, co zostało wymienione. Dojrzałość wymaga innych podejść, rozwiązań, wsparcia, a okres nastoletni, ta burza hormonów, to też co innego, niezwykłego. Każdy z moich byłych dał mi to, co i ja dawałam. Na swój sposób. Były i dobre rady, i wsparcie finansowe, i naukowe, i poczucie bycia wyjątkową, kochaną, docenianą. Myślę, że było to prawdziwe. Niestety - do pewnego czasu. Nie ma sensu tkwić w czymś, co nie daje szczęścia. A być z kimś dla samego bycia, to okrutna porażka. Wierzę, że są mężczyźni, którzy są w stanie kochać i dać z siebie wszystko, co najlepsze jedynej kobiecie. I każda z nas powinna kogoś takiego szukać. Czas tracony na coś, co nie gra, to czas zmarnowany. Lepiej jest szukać, wierzyć, że trafi się ktoś dobry, niż tkwić w czymś, co daje poczucie niespełnienia. Nie ma związków bez zgrzytów, ale jeśli jest prawdziwa, silna miłość - wtedy wszystko jest do przejścia..

Gość gość
Nie

Gość gość
20.56 Współczuję że nie spotkała Cię miłość ze wzajemnością ale może jeszcze na Ciebie czeka. Wszystko przed Tobą