Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna w której jestem zakochany znalazła chlopaka

Polecane posty

Gość gość

Witam nie wiem jak sobie z tym poradzić nie mogę spać jeść myślę o samobójstwie jestem samotny i nie wyobrażam sobie życia bez niej masakra nie wiem co ze sobą zrobić

Gość gość
O samobojstwie?A to pierwsza w ktorej sie zakochales?

Gość gość
Miałem taką samą sytuację. Była ciemną, drobną blondynką o długich włosach i pięknej twarzy. Byłem załamany, ale o samobójstwie nie myślałem. Broń Boże!!! Pocieszałem się tym, że gdyby ona była naprawdę za mną to tego drugiego odprawiła by z kwitkiem gdy do niej startował. Po prostu dostał by on kosza. Po kilku latach poznałem swoją miłość - tym razem szatynkę, która urodą nie odbiegała od tej pierwszej.

Gość gość
zakochanie w urodzie to debiliizm

Gość gość
Kobiety nie mają nic innego do zaoferowania, reszta to kłamstwo. Moja rada, znajdź inną, podobną.

Gość gość
20.25Nie czepiaj się i staraj się mnie zrozumieć. Ta pierwsza była bardzo ładna i to spowodowało, że nie wyobrażałem sobie partnerki życiowej, która nie grzeszyła by urodą. I nie tylko tu o samą urodę chodziło. Szukałem ładnej i wartościowej. Los był dla mnie łaskawy. Znalazłem taką. Ona była nawet za ładna gdyż były problemy z wpatrującymi sww nią facetami gdy byliśmy gdzieś na dyskotece czy na spacerze. Były nawet próby odbicia mi mojej partnerki. Jakoś przez to przebrnęliśmy. Dorobiliśmy się dwójki dzieci. Jesteśmy szczęśliwi.