Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o pomoc.

Polecane posty

Och, wiem jaki podawales, ale ty musisz się dalej lansowac.Wiem tez, ze mogę zalozyc nowe. Wiem nawet, ze mozna miec nieskonczenie wiele. :D.

Teraz to juz chyba naprawdę wiem jak się czuje górnik chociaz mowiles, ze to mit.

Aha i nie zmieniles swojego normalnego na to ktore podales, bo to tak nie dziala.Tamto tez masz.Mozesz miec kont ile chcesz.

Gość gość
Punkty sprzedaży Ci przeszły? :D

Pamięć mam dobrą. Jak ci punkty przeszły? Ja na kazdym mialam nowe. Wiem, ze mozna mieć kont ile się chce, bo to wyprobowalam i zadne nie ginęły, bo na kazde z nich moglam i dalej mogę się zalogowac. Tak na początku się bawilam i z kazdym gralam z innego konta. Pozniej zalozylam stałe, ale nie pamiętam do niego hasla. Tamte pamietam, bo haslo jednoliterowe do nich mialam.

Kurde, ale tam nie ma takiej opcji jak zmiana nicku. Wchodzę w ustawienia i mam zaloguj się albo wyloguj.Jak się wyloguję to znowu klikam na zaloguj i zakładam inne konto i tyle. Powodzenia. 🖐️

Gość Cosniemogespac
Po zalogowaniu u góry masz takie kółeczko klikasz na to Wchodzisz w ustawienia tam masz swój nick adres email i tak dalej zmieniasz nik na nowy.

Gość gość
Poza tym skoro masz już konto to nie musisz zmieniać ja Zmieniłem bo miałem imię w loginie i podawałem na forum.

Gość gość
Wiem o czym piszesz, ale ja zadnego maila nie musialam podawac i jest tak jak pisalam wyzej. Dlaczego nie spisz? Z kim grałes?

Gość gość
Ze mna :P

Gość gość
Ze mną też.:p

Gość gość
Lulu koteczku ❤️

Na pewno to jest to quizwanie z Q na niebieskim tle.Nie odinstalowywałam i nie muszę się logować tylko jesli się wyloguję to się mogę za chwilę zalogowac na ten sam nick lub inny.Zakładalam duzo nicków, bo prawie kazdy po 1 rundzie nie kontynuował gry i był tryb oczekiwania, więc grałam z wielu nicków. U mnie to zębate kółko od ustawień jest u góry po lewej stronie.

Nigdy nie zmienię marki tel. więc się bujaj z tymi radami.Mam tak samo jak w linku.Ja nie chcę zmieniać nicka i tyle.Po cholerę skoro mogę mieć za kazdym razem inny, który nie przepada i zawsze mogę do niego wrócić?Mogę grac z jednego lub z wielu.Nie zalezy mi na statystykach, ale gdyby mi zaczęło zależeć to mogę grać z jednego konta i tyle. Widzisz, ty się nawet wylogować nie możesz to kto ma gorzej:D? I przestań mnie pouczać jak ostatnią idiotkę, bo wiem jak to działa.

Też się nie muszę wylogowywać jeśli nie chcę.Chodziło mi o przelogowywanie na inne konta. U mnie po prawej u góry są 3 pionowe kreski.Srodkowa dluższa i jak w to wchodzę to jest:miesięczny quiz, top50( najlepsi gracze), top lista(znajomi) i lista autorów pytań.

Co ty chrzanisz? Jak zwykle na opak zrozumialeś.Nie wiem juz jak mam ci tlumaczyc w kolko to samo.Nie mam zadnego stalego nicka.Jak zainstlowalam grę to sobie zalozylam konto, ale zapomnialam hasla i zaczęlam zakladać inne konta z łatwym haslem i tyle, bo nie zalezy mi na punktach.Nie mam zadnych znajomych i zawsze gralam z losowym graczem. Nie rozumiem po cholerę zmieniać nick.Przeciez wtedy tracisz go bezpowrotnie.Mialeś z tego co zrozumiałam swój z imieniem, a teraz juz nie mozesz go uzywać, bo zmieniles na ten durny, który podałeś wszystkim na forum.

A dociera do ciebie, ze ja nie mam zadnych znajomych? Jestem pewna, ze tez mozesz mieć wiele kont tylko nie potrafisz założyć:D. Pamietam jak na nk i youtube tez nie umiałeś się poruszać:D.

Ech, a ty dalej swoje.Jednak nie dotarło jak zawsze :O. Człowieku po cholerę miałabym zmieniać nick? Zakladając to co piszesz straciłabym przecież ten nawazniejszy więc na plaster by mi to było:O. Włącz myslenie.

Jasne, ze kumam, ale ty nie kumasz, ze nie mam zadnych znajomych, g****o mnie jakies punkty obchodzą etc. więc na cholerę mi to:O. Weszłam na to z ciekawości wtedy gdy tę grę reklamowałeś. Miałam czas to grałam.Nie wiem czym ty się podniecasz.

Daj spokój.Sam wiesz jakie lubisz, więc jaki problem coś sobie wyszukać wg upodobań. Ten który ci poleciłam prawie rok temu(miales oglądać w ten weekend) nie wiem nawet czy obejrzałeś, bo zero komentarza, więc raczej nie przypadł ci do gustu. I tak dobrze, ze nie wyszydziłeś jak to masz w zwyczaju.

Jasne, tylko ty się znasz na żartach i oczywiscie twoje są najlepsze i nigdy niczego nie nadinterpretujesz:D. Oglądasz filmy tylko na netfixie i wtedy gdy cię głowa boli?To by duzo wyjasniało:D. Przestała czy nic godnego uwagi dla takiego konesera jak ty nie było?

Choćby to, ze niby chcesz jakiś film, którego nawet nie zamierzasz obejrzeć:D. Nie chcesz, zebym ci przypomniala jak za byle co dostawales szału, więc mnie nie prowokuj:D.

Tak szukasz, zeby nie znależć:D. Całkiem niedawno leciał w tv na 4. A chociażby na na vod.pl sprawdzałeś ?

Nie mam.Żadnych nie mam.Nie jestem kinomaniakiem.Obejrzę i wystarczy.O, a moze na kinomaniaku jest?

Kurde, a skąd ja mialam wiedzieć, ze przez prawie rok nie obejrzałeś:D? Od jakiegos czasu z pewnych ode mnie niezaleznych powodow mam sporo czasu więc oglądam głownie dobre kryminały:D. W dzien "Detektyw Monk"( swietny jest), a w nocy np. Morderstwa w Midsomer.Teraz leci. Kinomaniak to byl taki serwis do ogladania filmow, ale dawno nie korzystałam.

Tez sprawdzilam i widzę, ze juz nie istnieje.Ciekawe czy zalukaj jeszcze jest.Kiedys tego bylo pelno. 🖐️

No właśnie calkiem niedawno zaczęłam przypadkiem oglądac tego Monka i naprawdę mnie wciągnął.Uważam, że jest zabawny.Nie jest głupkiem choć sprawia takie wrażenie, tylko ma pewne fobie i dziwactwa co nie wyklucza jego geniuszu. Nie kojarzę tych "sledczych z GC.Uwielbiam brytyjskie kryminały i komedie z ich czarnym humorem.Lubiłam np.bardzo "ojca Brown'a" i wiele innych w podobnym stylu. Oficera juz mi kiedys polecales, ale jakos mnie nudził. Za linki thx.

Ten polski serial Ojciec Mateusz jest chyba sciągnięty z O.B., ale się do niego nie umywa. Ja sporo oglądałam brytyjskich szczegónie na podstawie Agathy Christie, a komedie uważam, ze mają najlepsze na świecie. Jakoś nie przełamię się chyba do tego oficera szczególnie, ze nie przepadam za Szycem. Z amerykanskich "mentalistę " oglądałam. A skrót już załapałam.