Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauwazliscie ze teraz kobiety totalnie zrobily sie roszczeniowe

Polecane posty

Gość gość
22:12 niestety obawiam się ze nawet dziewica miał aby problem odczuć cokolwiek z mikro białym fiutkiem, dziwne że z arabami czy murzynami wszystkie mają przyjemność , tak że nie zwalaj winy na kobiety za to że masz wykalaczke

Gość gość
Już nie mówiąc że większość polskich facetów jest po prostu bardzo brzydka i ciężko się podniecic

Gość gość
Roszczeniowa bo poskapiles jej na zwykła kawę ? To raczej ty z siebie zrobiłeś pośmiewisko kompletne ,ciekawe co byś powiedział gdybyś przed ślubem musiał mieć własne mieszkanie jak chinczyk albo opłacić wesele i mieć własny dom jak irakijczyk

Gość gość
Ale głupie prowo. Nie ma kobiet które się pytają ile ktoś zarabia j nie ma facetów którzy nie płacą za kawę.

Gość gość
Malo tego w krajach arabskich i azjatyckich gdy kobietą przychodzi z koleżankami to facet mówi zapłacić nawet za jej koleżanki , a ty sprzedales swój męski honor , za zwykła kawę tfuuu

Gość gość
wiekszosc polskich bab rowniez nie grzeszy uroda, jakos sie kolejki szejkow czy innych milionerow z calego swiata do tych "atrakcyjnych" nie ustawiaja:D dziwniejsze ze 99 na 100 ma sie za jesli nie ideal pieknosci, to druga po niej:D kompletne odrealnienie. i pozniej taka karyna z grazyna majac sie za niewiadomo co, z pogarda wyraza sie o wiekszosci polskich mezczyzn... jakby jeszcze cos procz proznych przechwalek mogly zaprezentowac godnego uwagi:D szczyt absurdu:D

Gość gość
Wloszce czy rosjance musisz nawet kupować ciuchy telefony i ubrania jak jesteś z nią w małżeństwie , więc ta kawa się pokpiles i to mocno

Gość gość
kobieta która nie placi za siebie na randce jest zwykłym pasożytem!!! Specjalnie jej mowie ze każdy placi za siebie, jeśli ma jakies obiekcje to wychodzę, a ona i tak musi zaplacic bo będzie miała do czynienia z kelnerem!!!

Gość gość
22:34 boże ale z ciebie burak , nie zdziw się jak będziesz kolejnym bohaterem serialu " chłopaki do wzięcia " bo chyba tylko strasznie brzydka , garbata i ślepa by cię wzięła , nie chodzi nawet o płacenie tylko twoje mentalne wiesniactwo

Gość gość
Ja bym chciał kobete która zapłaci za mnie :classic_cool:

Gość gość
I znów ten sam temat, kobiety usilnie próbują udowodnić że facet na płacić, przywozić, odwozić,karmić i poić na PIERWSZEJ randce, czyli pierwszym spotkaniu, otóż nie, płacić i wozić to ja mogę swoją kobietę lub kogoś kto jest zainteresowany bliższa znajomością ze mną a nie kobietę z którą zamieniłem kilka zdań i dostałem nr tel, umówiłem się by czegoś się o niej dowiedzieć, poznać ją. A co jak po 10 min okaże się idiotką? Za każdą taką mam płacić? Jak już zaczniemy się poważnie umawiać no nie ma problemu.

Gość gość
Większość kobiet nie ma orgazmu nawet, więc po co niby facet jeśli nawet nie czuję się tego, że on się o kobiete troszczy i dba ? plujecie jadem w feministki a sami nie umiecie traktować kobiety jak kobietę

Gość gość
Większość kobiet nie gra w gry te co z nią robić po bzykaniu?

Gość gość
22.36 nie stać cie szmato na 10 zl za kawe? Pierwsza randka dużo mowi o kobiecie, jeśli sama nie placi za siebie to potem tez nie będzie placic. Po co komu taka nieudacznica nie potrafiaca zaplacic za siebie?

Gość gość
22:45 stać mnie skapy chlopku panszczyzniany , a prawda jest taka że wielu pragnie takiej " nieudacznicy" o ile jest piękna albo chociaż ładna , nie bój się tak czy siak gdybym tylko chciała to bym znalazła takiego co mi nawet ubrania by fundowal fiutonosie , a to że nie chce to inna sprawa

Gość gość
22:45 szmato? Wątpię nieudaczniku żeby nawet jakaś się z tobą na tą kawę umowila, więc o płacenie się nie musisz martwić

Gość gość
Odrazu kopnij w noge krzesla i ameba poleci na pysk. Potem wyjdz jakby nigdy nic i adios bejbe

Gość gość
22:45 przepraszam , czy ty jesteś niedorozwiniety ?

Gość gość
Widać że jakiś chory umysłowo mireczek robi pod siebie bo musiał zapłacić 10 złotych , weź sobie faceta do związku , bedzicie się po rowno dzielić , bedziecie się zmieniać raz on ciebie raz ty jego , nie zmarnujesz żadnej życia a przy okazji będziesz miał prawdziwy związek gdzie każdy płaci za siebie

Gość gość
tk sa okropne

Gość gość
Hej :) mam 30 lat i jestem atrakcyjną, ładną kobieta. Prowadzę też firmę więc stać mnie na kawę. Jeśli mężczyzna zaprosiłby mnie na tą przysłowiową kawę, to miłym gestem było by zapłacenie rachunku z jego strony. Tu chodzi o maniery panowie. Kobieta która ma tzw klase również będzie chciała się odwdzięczyć na kolejnym spotkaniu, a nawet propozycja zaproszenia wyjdzie z jej strony i nie będzie miała z tym problemu. Szkoda że coraz mniej jest mężczyzn którzy mają dobre maniery. Wszystko rozbija się o kasę, szkoda.

Gość gość
gość dziś -ojoj skoro taka jestes atrakcyjna to jakim cudem sama w wieku 30 lat?? ciekawa jak to firma? malowanie paznokci?

Gość gość
13. 31 Ojoj Nie jestem sama, jestem W związku od 12 lat . A dzialalnosc mam rozszerzoną :) Firma transportowa + odziez, paznokcie były mało dochodowe :)

Gość gość
Polskie kobiety to najbardziej chciwe, cwane i wyrachowane baby w całej Europie. Jak nie chcesz za nią płacić to już widzi że cię na kasę nie naciągnie, i szuka kolejnego frajera. I tyle.b Takie to ich "równouprawnienie".

Gość gość
Kobieta która ma tzw klase również będzie chciała się odwdzięczyć na kolejnym spotkaniu, a nawet propozycja zaproszenia wyjdzie z jej strony i nie będzie miała z tym problemu. x No to 99 procent Polek nie ma klasy.

Gość gość
polki = pseudo katolki i