Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tutaj osoby które całe zycie są same?

Polecane posty

Gość gość

Jak sobie radzicie, czy nie brakuje Wam bliskosci drugiej osoby? Jak z tym zyjecie?

Gość gość
praca i praca wolne chwile w ksiazce

Gość gość
Normalnie.

Gość gość
Ja tak mam nigdy niemialam przy sobie faceta na stale z kazdym jednym facetem bylam rok i koniec ale ja sie juz znudzilam tym poznawaniem rozstawaniem i daje se spokoj . Czy sobie radze nie radze sobie chodze do psychologa psychiatry biore psychotropy.

ja masz na myśli same bez pary? chłopaka dla bycia z chłopakiem chciałam mieć ostartnio będąc nastolatką jak nie mam depresji, to mam wyj****e na chodzenie z kimś co nie znaczy, że się nie zakochuję, nie zauraczam i nie rozmyślam ale myślę że proza zwionzkowa nic tylko by te marzonka zamordowała widzę plusy, jakie bym miała ze zwionsku, ale dla mnie to jest totalnie abstrakcyjne, więc wygodnie mi samej, więc pewnie tak ma być inną sprawą jest kwestia zamążpójścia to obowiązek społeczny i religijny x a nie, czekaj. ten temat to podpucha? bliskość = seks? jestem asem. jakbym nie była asem to rozegrałby się horror/

Gość gość
To po wuj ciągle chodzisz na kafe zebry o tulaski i inne pierdy? Przecież ty wręcz ociekasz desperacja o faceta.

Gość gość
Ja miałem w dzieciństwie dziewczynę a i trochę się bujalem z kuzynka. Ostatnio friza zostawiła Kinga i jak chłopaka z ADHD który dobrze zarabia na YouTube oraz jest przystojny zostawia dziewczyna to ja nie mam szans. Chyba że tygrysek ze mną polezy mruk :classic_cool:

Gość gość
Ja - 34 lata, samotny całe życie, prawiczek, dziwak. Żyję w miarę normalnie jak inni ludzie, tyle że kobiety w zasadzie dla mnie nie istnieją. Jeśli chodzi o kontakty z nimi, to absolutne minimum.

Gość gość
No jak to? Bez zwionsku taka rozwiazla jesteś? Puszczalska.

Gość gość
broken ten zwionzek to tak na poważnie ?

No jak to? Bez zwionsku taka rozwiazla jesteś? Puszczalska. x puszczalski as:D ewentualnie mogę zostać żoną. nic pomiędzy.

Gość gość
Żałosne. Małżeństwo niczym się nie różni od związku. Tobie po prostu chodzi o to żeby faceta ślubem przywiazac do siebie bo to ci daloby w twoim mniemaniu poczucie bezpieczeństwa. Głupie jesteście wszystkie.

Gość gość
Brok, najpierw się zaszczep, potem myśl o zamążpójściu:p

Żałosne. Małżeństwo niczym się nie różni od związku. Tobie po prostu chodzi o to żeby faceta ślubem przywiazac do siebie bo to ci daloby w twoim mniemaniu poczucie bezpieczeństwa. Głupie jesteście wszystkie. x różni się, i nie tylko tym, że nie można odejść. trzeba też tulić, gotować objady mężowi, zapładniać żonę kociątkami, i nikt o nic nie pyta:) zwionzek to lewacki wymysł. małżeństwo jest twarde i prawicowe jak wojskowy pas na tyłku:)

Gość gość
Najpierw to musi ze mną swoje wylezec :classic_cool:

Gość gość
ja chcę zwionzku z broken i chuuj !!!

Gość gość
Boże co za ciemnogrod. Współczuje kobietom które z własnej woli p*****la takie farmazony. Hahah

Gość gość
Broken, jesteś psychiczna:o Na szczęście nie będziesz miała męża ani dzieci, więc przynajmniej nikomu nie zmarnujesz życia.

Gość gość
dziś kolejka jest :o :classic_cool:

Gość gość
Broken, jesteś psychiczna:o Na szczęście nie będziesz miała męża ani dzieci, więc przynajmniej nikomu nie zmarnujesz życia.

Gość gość
dziś kolejka jest :o :classic_cool:

Najpierw to musi ze mną swoje wylezec cool.gif x molestator, skąd Ty wymyślasz te teksty:D x Broken, jesteś psychicznapechowiec.gif Na szczęście nie będziesz miała męża ani dzieci, więc przynajmniej nikomu nie zmarnujesz życia. x będę:( mój mąż będzie miał ze mną życie owocne:) a dzieci się odwiezie do babci

Gość gość
wolna miłość i sex z wymiana ok pasiasta brok ?

Gość gość
będęsmutas.gif mój mąż będzie miał ze mną życie owocneusmiech.gif X Terefere:p Owocne? Zależy dla kogo:p

Gość gość
Ale z ciebie naiwna idiotka.