Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Są tutaj osoby które całe zycie są same?

Polecane posty

Gość gość
Natura broni się sama, Nie nadajesz się na matkę, pozostawienia potomstwa.

Gość gość
bo to będzie Florydausmiech.gif X Raczej zafajdany Władywostok:p

Gość gość
Floryda to miasto dla starych ludzi, emerytòw związane z tym usługi itp cała infrastruktura.

Gość gość
chcę zostawić nasienie w twej pupie kochana

Gość gość
Na Florydzie lepiej się lezakuje tygrysku? :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Ja - 34 lata, samotny całe życie, prawiczek, dziwak. Żyję w miarę normalnie jak inni ludzie, tyle że kobiety w zasadzie dla mnie nie istnieją. Jeśli chodzi o kontakty z nimi, to absolutne minimum. x Chcialbys sie poznac? :)

Gość gość
Odpowiedzi nie widać

Gość szczecinianin1992
Ja jestem sam bo mam naturę uległego, a kobiety wolą samce alfa. Być może nie nawidzę siebie i dlatego podnieca mnie jak kobieta przychodzi z pracy i chodzi szpilkami po stole z jedzeniem i potem każe to facetowi zlizywać z butów :)

Gość gość
dziś ja widziałem nad morzem we Władysławowie fajny dom 70-80m2 za 150tys. Tylko balkon miał niedokonczony, trawę zkosic ogrodzic i super. Szybkość poszedł niestety :(

Gość gość
gość dziś gość dziś Ja - 34 lata, samotny całe życie, prawiczek, dziwak. Żyję w miarę normalnie jak inni ludzie, tyle że kobiety w zasadzie dla mnie nie istnieją. Jeśli chodzi o kontakty z nimi, to absolutne minimum. x Chcialbys sie poznac? usmiech.gif X Ja siebie już poznałem i to bardzo dobrze:D

Gość gość
Tak to dom nad morzem z 230-350tys zależy od wielkości. Jeszcze w dziwnuwku był za 165tys też 70-80m2. Kawalerki tam ogólnie od 139tys gdzie naprawdę jest to jakieś pomieszczenie na miotly 17m2. Droga to lokalizacja. Trzeba szukać okazji by w ogóle tam zamieszkać. Floryda to pewnie kosmos ceny że zapomnij tygrysku :classic_cool:

Gość gość
wolna miłość hipisowska jak w '68 :D

Gość gość
hahaha no trudno, to powodzenia :)

Gość gość
Ja całe życie sama jestem. 29 lat. Nigdy nikogo nie miałam, żyję tylko pracą. Jak muszę iść na 2 tyg. urlop dostaje kota, bo nie mam pomysłu jak spędzić tyle wolnych dni. Na samotne wojaże się nie nadaję, jeszcze nie teraz, boję się samotnego podróżowania. Rodzina krzywo się na mnie patrzy, brat urwał ze mną kontakt, bo uznał mnie za dziwoląga. Na co dzień to praca-dom-hobby. Taki los wieczne samotnych. Nawet jeśliby znalazł się jakiś desperat, który by mnie zechciał to nie wiem, czy bym nadawała się do związku. Za długo jestem sama i ciężko zrezygnować z pewnych nawyków. Być może obecność drugiej osoby by mnie irytowała na dłuższą metę.

Gość gość
dziś dziewica?

Gość gość
Stara panna trzeba się urodzić po prostu :classic_cool:

Gość gość
Starym kawalerem też:)

Gość gośćalfred
Po artykuły erotyczne kieruje do nowo powstałego internetowego sklepu - www.intymnosc24.pl Mega rabaty dla nowo zarejestrowanych osób.

Gość gość
Ja. Kobieta, 25lat. Zawsze szkola dom, praca dom, moje hobby. Biore leki. Nikogo nie piznaje, a jak juz poznaje to nie pasuje mi cos bo tylko wygląd jest ważny. Soba byc jest ciężko, musiałabym zyc wbrew sobiei popuszczac szpary nawet jak niekomfortowo mi z kimś. Nie ma przebacz. Związki musza byc takie meczace. Samotność zla ale gwalcenie własnej osoby pod oczekiwania innych tez zle. Bezndziejne to wszystko.