Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BarBecue

Czy mam szanse na kredyt z dochodami 1900 zł netto?

Polecane posty

Gość BarBecue

Jak wyżej.Chciałbym wziąć kredyt 15000 zł na 4 lata,rata 403 zł z groszami.Z takimi dochodami mam szanse,by uzyskać kredyt? Mieszkam z mamą i rodzeństwem,miesięcznie dorzucam się do opłat + żywności 500 zł,to moje jedyne "obciążenie".Nie posiadam długów,i zaoszczędziłem przez rok około 10 tysięcy złotych,bank weźmie to pod uwagę? Proszę o pomoc.

Gość gość
Dostaniesz w normalnym banku, spokojnie. Zwlaszcza jak masz stale wplywy na konto. Ja zastanowilabym sie tylko nad ochrona swoich danych osobych np na https://chronpesel.pl/ - teraz bedziesz wszedzie podawac dane, zeby poznac oferty, a one beda magazynowane w bazach danych co do konca bezpieczne nie jest..

Gość gość
nie znam się na tym niby brałam kredyt ale to wszytko robił za mnie pośrednik z Galerii Finansowej i dochody miałam wyższe niż Ty. Musisz się popytać wydaje mi się że szanse na pewno jakieś masz. Tylko się zorientuj gdzie najlepiej dla ciebie taki kredyt wziąć

1900 to twój cały dochód czy po prostu tyle masz na umowie a dostajesz tez premie? Bo jesli tyle tylko masz to niestety nie masz szans dostac 150 tys

Gość gość
Jak ma umowo na kilka lat to moze i dostanie tylko kredyt z tak nędznymi zarobkami? po co jak nie spłacisz tego

Gość gość
Jak z 1900 zł zaoszczędziłeś dziesięć skoro ja z 5000 tyś anie grosza nie mogę zaoszczędzić:(

Gość gość
Sowka rozrozniasz 15 tys a 150??

Gość gierobad
Nie chodzi tylko o to jakie masz dochody ale też jakie masz wydatki obciążenia, i wiele innych. Sprawdź sobie ofertę na kredyty gotówkowe https://www.ceneo.pl/Kredyty_gotowkowe/Lokalizacja:Warszawa.htm Polecam jednak pójść zwyczajnie do banku i zrobić estymację tego jaki kredyt byłby dla Ciebie odpowiedni.

Gość janusz_poI
Tak zalezy czy umowa na stałe. Ale po co ci kredyt przy tak niskich zarobkach?

Gość gość
Osobiście mam bardzo dobre doświadczenia z firmą partnerską City Financial w Lublinie, na stronie http://kredyt-lubelskie.pl można znaleźć ich ofertę. Kredyt hipoteczny załatwiałem przez ich pośrednictwo. Niski koszt, preferencyjne korzystne warunki, na tle mojego kolegi który brał hipotekę jakoś dwa miesiące przede mną to dopłacę łącznie za swój kredyt nawet o 10 procent mniej niż on, mimo że wzięliśmy tak samo po 200 tys.

Dnia 9.08.2018 o 12:14, Gość gość napisał:

Jak z 1900 zł zaoszczędziłeś dziesięć skoro ja z 5000 tyś anie grosza nie mogę zaoszczędzić:(

On mieszka z mamą, dokłada się do życia 500 zł a innych wydatków nie ma. WIęc w dwa lata mógł zaoszczędzić 10 tys zł odkładając po ok. 500 zł / mies. 

A ty, jesli nawet zarabiasz 5 000 zł, ale np. spłacasz kredyt, utrzymujesz rodzine, masz samochód, to Tobie trudniej zaoszczędzić.

Natomiast jesli jesteś sam z dochodem 5000 zł - to powinienieś odkładać minmum 1500 zl miesiecznie - dla włąsnego bezpieczeństwa.