Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 27 LAT I NIE MAM ZAROSTU LUDZIE MYŚLĄ ŻE

Polecane posty

Gość gość

MAM 18-19 LAT I ŻE MAM TERAZ WAKACJE OD SZKOŁY

Gość gość
No i fajnie.Później się zestarzejesz.Twoi rówieśnicy będą już dziadkami,a Ty długo młody.

Gość gość
no ale mnie przez to ludzie nie szanują i nie traktują poważnie, ja nawet żeby głupie piwo kupić to musze dowód pokazywać, dziewczyny tak samo nie traktują mnie poważnie bo myślą że jestem jakimś młodziakiem, a zarost pewnie jak mi nie wyrósł do teraz to już się nie pokaże, mam tam pare włosków na krzyż ale jasnych i miękkich, śmiech z takim czymś chodzić więc gole to ale tylko po to żeby wstydu nie było

Gość gość
Ty masz problem z głową a nie z wyglądem.

Gość gość
jak z głową? głowa chyba nie ma nic do tego, mature zdałem, studia skończyłem, na głowe nie narzekam, ale widzę że tutaj tylko obrażać potraficie, no ale czego ja oczekiwałem od hejterów z internetu. Wybiorę się do specjalisty, endokrynolog będzie wiedział czy coś się da w sprawie zarostu zrobić

Gość gość
Czy to wogole mozliwe zeby 27 latek nie mial zarostu?to tak jakby 27 latka nie miala zupelnie cyckow tylko takie jak u 10 latki same sutki.to naprawde jakies zaburzenie.Nie powiem ze szkodliwe, tylko nienormalne.a wlosy pod pachami i na dole masz?

Gość gość
no właśnie wszędzie indziej mam, nogi uda konkretnie owłosione, jak u małpy aż wstyd czasami sie rozebrać, w gaciach też busz, ręce też owłosione, na klacie i brzuchu też dość mam choć mogłoby być więcej ale jednak jest i to ciemnych włosów, tylko na pysku słabo to odbiera pewność siebie, obniża poczucie własnej wartości

Gość gość
Czyli to zapewne nie hormony tylko jakies skorne mutacje, tzn na twarzy nie ma mieszkow wlosowych.na Boze Narodznie sa w sprzedazy brody sw. Mikolaja, to sobie mozesz kupic.Glowa do gory,na co ci zarost, skoro ladnie wygladasz i mlodo.to teraz najcenniejszy towar-mlody wyglad.gorzej jakbys w wieku 27 lat wygladal na 40, nie mialbys szans na zwiazek

Gość gość
Mie tez maja za mlodszego, pytali o dowod jak mialem 26. Teraz mowia, ze 30 latek. Mam 41.

Gość gość
*mnie