Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealBunny

Przeszłam dzisiaj na szpilkach ponad 5 kilometrów ;)

Polecane posty

Kompletnie tego nie odczułam :) Dopiero aplikacja w telefonie mi pokazała :) Zaskakuję sama siebie :)

Gość gość
Gdzie tak chodzisz moja żono :(

Hej Tryniu ;) Po mieście, dziś po mieście z przyjaciółką ;) Trzeba się stołować w miejscach różnych, skoro galerie handlowe zamknięte i niedzielne zakupy odpadają ;)

Gość gość
A przyjaciółka wie, że masz męża? :)

Gość gość
Powrót szczękette.

Gość gość
02:44 jest ładna fota i już się zazdrość zaczyna. Tu można wszystko poza byciem sexy. Tego frustratki nie wybaczają

Gość gość
Bunny haha.

Gość gość
Byłaś mi wierna dzisiaj króliczku? ;)

Gość gość
Żałosna Nymphette nie wytrzymała braku atencji i musiała znowu wstawić swoją szczękę, łudząc się, że każda jej zazdrości, bo jest brzydactwem :D jakaś ty denna.

Gość gość
02:49 Twój ból d**y właśnie pokazuje zazdrość 🖐️ O dziewczynie z avka można powiedzieć wszystko ale nie ze jest brzydka i zaprzeczanie temu jest śmieszne. Pokaz swój ryj.

Gość gość
Czy kiedykolwiek ktoś pisał że jest brzydka, debilu? Nie przeznaczaj. I nie jaraj się tak haha. Uroda w jej przypadku nie ma znaczenia.

Gość gość
dziś mam czasami wrażenie, że kręcą Cię pająki bardziej niż powinny :p

Gość gość
02:51 Nie widzisz wypowiedzi z 02:49? Czytać nie potrafisz, Te tematy i wpisy z tym nickiem już pod nękanie podchodzą.

gość 02:51 To nie ty o tym decydujesz akurat (tak jak nie decydujesz o czymkolwiek). Zresztą moim zdaniem ma, a to ono jest tu znaczące.

Gość gość
Widzę. Szczekette to prawda. Po co ta agresja? Szczekette nie równa się brzydka, debilu. Dobra nara.

gość dziś dziś mam czasami wrażenie, że kręcą Cię pająki bardziej niż powinny jezyk.gif x Pająków nienawidzę :( Wolę króliczki :D

Gość gość
02:54 Mówię o tych śmiesznym wpisie z brzydactwem. Jesteś serio taka tępa czy udajesz? Zaczynają się wyzwiska czyli już detektor zazdrości zalaczony

Gość gość
Masz zbyt wysokie mniemanie na swój temat. Nie będę cię jednak wyprowadzac z błędu. Ktoś inny zrobi to za mnie.

Srynik dziś a stopy ci się nie poobcierały?? jezyk.gif x O dziwo nie :D Ale to trzeba dobrze wybrać szpilki właśnie ;) Moj*****erinki z kokardkami - buty, które noszę dla tak zwanej wygody - niestety obcierają, podobnie jak większość sandałków, a jak na ironię szpilki wykładane miękkim materiałem - nie :D

Gość gość
2:56 Cofnij się zj***e do podstawówki. Tam uczą czytania ze zrozumieniem... Jesteś serio taki tępy czy udajesz?

gość 02:56 x Ciężko nie mieć o sobie wysokiego mniemania, gdy nawet taka ważna osobistość jak ty (buahaha) nie potrafi sobie odpuścić podniecania się moją osobą :D Sprawa jest zgłoszona na policję, możesz sobie nie wierzyć, wyprowadzi Cię z błędu wezwanie. Ja po raz kolejny nakazuję Ci zaprzestać nękania mnie. Do widzenia. Bo tak wychodzisz, wychodzisz i jak zwykle z moich tematów wyjść nie potrafisz. To silniejsze od Ciebie widocznie.

Gość gość
ciekawie się robi :) fajne zapasiki

Gość gość
02:57 Ale po co te nerwy? Aż takie emocje w tobie wzbudza obca osoba? Lecz się. Ty czytaj ze zrozumieniem. Wyzywasz ja od brzydactw a potem ze nie wyzywasz. Chora jesteś.