Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealBunny

Przeszłam dzisiaj na szpilkach ponad 5 kilometrów ;)

Polecane posty

Gość gość
Króliczek nie chce aktu własności męża? Nie bój się papierka kroliczku :(

03:55 Napisałaś objętościowo prawie tyle samo i sama zaczęłaś tą rozmowę. Gdzie ja wspominałam o goryczy? :) Ciekawe, że sama to napisałaś :) Właściwie określiłaś swoją postawę całkiem celnie. Może to nie nienawiść, a gorycz - tak jak piszesz. Gdybyś realnie miała takie otwarte i obojętne podejście jak deklarujesz, to nie nazywałabyś innych kobiet w tak uwłaczający i prostacki sposób. Typowe zjawisko przeniesienia negatywnych uczuć z obiektu, który Cię odrzucił, na kobiety, które się z nim zadają - chociaż one często nie mają żadnych zobowiązań. Mimo to to im uwłaczasz. Nie widzisz winy w sobie, w partnerze, w relacji, tylko tej mitycznej "trzeciej" czy "lafiryndzie" określanej takim komunistycznym przymiotnikiem :D Wybacz, jeśli jestem surowa, ale mam uczulenie na takie nieobiektywne podejście do tematu.

Króliczek nie chce aktu własności męża? Nie bój się papierka kroliczku smutas.gif x Pewnie, że chcę 🌼 Tylko co zrobić, skoro króliki podobno zjadają papier :D ? Króliczki wolą maile 🌼

P.S. Żeby nie było, ja również uważam, że jeśli wolnego stanu kobieta świadomie bierze się za żonatego pana, to jakiś ułamek odpowiedzialności moralnej na niej spoczywa - ale jednak to nie ona przysięgała komukolwiek. To samo w przypadku mężczyzny, który decyduje się na romans z żonatą panią. Wina leży w relacji i zdradzającym (zdradzanym po części też, bo tam czegoś musi brakować, zdradzany czegoś zdradzającemu nie daje), a nie w osobie, która spada z sufitu.

Gość gość
Królik zawsze tak po nocach wejdzie, że mi akurat telefon pada i ja tu komponuje nie wiem powerbanka kupić a może drugi taki sam :D

Gość gość
No coś mi baterie zjada, trzy godziny temu miałam stoweczke na wyświetlaczu. Nie wiesz nic na ten temat przypadkiem?

gość dziś Królik zawsze tak po nocach wejdzie, że mi akurat telefon pada i ja tu komponuje nie wiem powerbanka kupić a może drugi taki sam smiech.gif x Właśnie pożyczałam ostatnio powerbanka od mamy i mega, mega wygoda ♥.

gość dziś No coś mi baterie zjada, trzy godziny temu miałam stoweczke na wyświetlaczu. Nie wiesz nic na ten temat przypadkiem? x Tryniu, infa to mega męska i nie moja dziedzina :( Przykro mi :(

Gość gość
dziś fajnie napisane tylko co z tego jak ja chce być Twój :(

Gość gość
dziś widzisz bo niepotrzebnie... to chyba wjeczorna świksuje a ta wypowiedź nie była moja. Ja cały dzień w sumie na telefonie to bateria padła :)

gość dziś dziś widzisz bo niepotrzebnie... to chyba wjeczorna świksuje a ta wypowiedź nie była moja. Ja cały dzień w sumie na telefonie to bateria padła usmiech.gif x To jest jej stały stan umysłu niestety xD Co tu dużo gadać xD Co porabiałeś?

Gość gość
Nie widziałem, pokaż :)

A więc teraz jestem oficjalnie Króliczek, a nie Nimfetka / Nimfa? Szkoda mi tego trochę, tym bardziej, że i tak kto mnie odnalazł, ten odnalazł niestety xD Chociaż króliczki kocham ❤️

Gość gość
już nie wiem jak pisać może coś postanowisz? XD

Gość gość
Żonko na prawdę obserwuj palce moja mama chodziła w szpilkach dużo i przednie zgniotła ze ktoś przy dużym ma garba :o W zimę jak chodzisz?

Od wielu lat nabywam w sklepach podobny model - czarne, zamszowe kozaki za kolano, na masywniejszym obcasie. Ale masywny mniej szkodliwy niż szpila ;)

Gość gość
A mam pytanie. Zima i sukienka? mam Cie :classic_cool:

gość dziś A mam pytanie. Zima i sukienka? mam Cie cool.gif x No normalnie xD Rajstopki, sukienka, kozaki za kolano /czasem botki na obcasie, żakiet lub kurtka skórkowa, płaszcz :) Jak pogoda sprzyja i nie ma śniegu, to też szpilki lub czółenka.

Gość gość
Nie jest tak zimno ? tam od spodu nie mrozi pipki? XD

Gość gość
Jakoś mnie to nie przekonuje musi wiać zimno w pipke :( dobranoc :D

Gość gość
Dobra wierzę na słowo ;) :)

Gość gość
Up

Gość gość
Spocilas się między pośladami?

Gość gość
Ale wieśniacki nick xD to nimfa na 100%