Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealBunny

Przeszłam dzisiaj na szpilkach ponad 5 kilometrów ;)

Polecane posty

Srynik dziś dobrze mija mysle sobie o twoich stopach i szpilkach zaintrygowaly mnie ;p x Hahaha :D Aż mi głupio, bo ja akurat nie mam fetyszu stóp kompletnie, wręcz przeciwnie :D Ale wiem, że większość panów. w jakimś stopniu ma, więc...No cóż mam rzec :D Ale zaintrygowanie to dobra emocja, rozwijająca nas, prawda?

Gość gość
dziś masz fetysz stóp?

gość dziś Było smutno ale się pojawilas jak królik z kapelusza :* x Jaaak fajnie powiedziane ❤️

ja tez nie mam fetyszu, ale zgrabna stopa i noga na ladnej szpilce to ladny widok :)

Za to mam pewne upodobanie do kontemplacji męskich dłoni, więc możemy uznać, że 1:1 :D

ja mam bardzo delikatne dlonie, kobiety je komplementuja i dotykaja bo im sie podobaja... ;P

Srynik dziś ja tez nie mam fetyszu, ale zgrabna stopa i noga na ladnej szpilce to ladny widok usmiech.gif x Ojj, tu się zgodzę :) Jak tu potrafi być miło na tej kafeterii i jacy fajni panowie tu siedzą :) Nocami :) Jedni znani, inni mniej 🌼

Gość gość
No ładny ładny a potem po 5km każe sobie masować łapki króliczek, no trudno obowiązek męża :o

Srynik dziś ja mam bardzo delikatne dlonie, kobiety je komplementuja i dotykaja bo im sie podobaja... ;P x No to widzisz ;) Musisz kiedyś pokazać ;)

gość dziś No ładny ładny a potem po 5km każe sobie masować łapki króliczek, no trudno obowiązek męża pechowiec.gif Zgłoś x Masowanie łapek :D Jak słodko :D

W Avku to mało :D Nie no, jutro albo pojutrze coś będzie, bo chcę się Was zapytać o pewne podobieństwo ;) Z mojej strony ;) A łapki może wrzucisz kiedyś ;)

Gość gość
Zjeżdżaj blond framugo. Hahah to mój narzeczony!!

Srynik dziś raczej nie ;p ale damskie lapki tez lubie ;d x To fajnie ;) O, moje łapki też mogę wrzucić, ciekawe co sądzicie o tym, co mam namalowane na paznokciach :D Ale to jutro może :D

gość 03:37 A ja myślę, że nie można posiadać człowieka na własność. Żadnego. Chyba, że on na to pozwoli, ale wtedy nie trzeba go otaczać. Sobą. :) To tak trochę na poważnie, choć w odpowiedzi na żart ;) Poruszyłaś ważny temat w sumie :)

Gość gość
Nie mam w nawyku otaczania czy osaczania nikogo. Jeśli ktoś chce być, będzie i nic nie stanie na przeszkodzie, nawet chwilowe lafiryndy :)

Gość gość
Żenada. Idę spać.

Gość gość
dziś będę za 5minut

gość 03:43 Z tego, co pisałaś, wynika, że obwiniasz za swoje niepowodzenia w związku "chwilowe lafiryndy" zamiast braki w relacji z osobą, która się z tymi "lafiryndami" zadaje, mimo że ma wobec Ciebie zobowiązania. Takiej osobie musi sporo brakować w relacji z Tobą. Dużo, bardzo dużo w Tobie nienawiści. W tym, jak piszesz o innych ludziach. Popracuj nad tym, a może nikt nie będzie Cię opuszczał tak, jak dotąd. Czego Ci życzę i głęboko współczuję. Bardzo się pogubiłaś, ale sporo na pewno da się w Tobie naprawić.

Gość gość
Chodź, czekam :)

Gość gość
Wieczorna od godziny wychodzisz z tematu :D Zazdrość nie daje tobie spać, biedna

gość dziś dziś będę za 5minut x Oksik :) Chociaż sama powinnam uciekać niedługo :)

Gość gość
Że też o tej godzinie chce ci się tyle pisać. Jeśli komuś nie wystarczam to uważam to za jego problem nie mój :) A pisać i mówić mogę sobie co chcę i kiedy chcę bo kto mi zabroni? Goryczy we mnie tyle co kapusty w pomidorowej - czyli wcale. Jeśli jednak ktoś tak uważa, no cóż, ma takie prawo.

Gość gość
3.51 to nie zazdrość, to własność i aktu mi nie trzeba!