Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

RealBunny

Przeszłam dzisiaj na szpilkach ponad 5 kilometrów ;)

Polecane posty

Gość gość
Kurcze ruda miała króliczka, możemy też mieć, ja z kuzynka miałem swinke morska :)

Gość gość
eee na więcej was stać, dalej

gość dziś ciekawie się robi usmiech.gif fajne zapasiki x A ja bym wolała miłą i spokojną rozmowę... I nie potrafię pojąć motywów osób, które kogoś nienawidzą, a wchodzą uporczywie w tematy tej osoby. To już jakaś choroba. Wolałabym, żeby tu było miło :o

Gość gość
2:59 Podobnie jak twoje pragnienie uwagi. Gdybyś nie była atencyjna baba to nie zakładalabys kolejnego konta wraz z wklejaniem swojej japy. Jesteś zabawna z tym straszniem. Przecież dokładnie na to liczyłas. Na uwagę z mojej strony. Oczywiście również ze strony tych biednych tutejszych stulejarzy. Biedna.

Gość gość
słabo się rozkręcacie, idę

Gość gość
3:01 Zawiedziesz się. Nie będzie żadnych zapasów. Aczkolwiek tradycji musiało stać się zadość toteż musiałam :D dobranoc gościu.

03:02 Japę to może masz ty. Ja mam twarz. To, iż rzekomo chciałabym, byś przyszła, to jest twoje typowe urojenie, które wypływa z twojej choroby. Podejmij leczenie, bo się robisz coraz bardziej creepy w swojej schizofrenii. Ja cię nie będę przekonywać, bo nie ja koordynuję te działania. Wyjdź z mojego tematu i to w podskokach.

Gość gość
RealBunny = 742917839-te wcielenie rescatora :D Wy głupkowate pelikany i pelikanice.

jak dla mnie brzmi seksownie chcialbym cie zobaczyc paradujaca w szpileczkach ;)

gość dziś Kurcze ruda miała króliczka, możemy też mieć, ja z kuzynka miałem swinke morska usmiech.gif x Ja kiedyś miałam, również, ale odszedł niestety :( Słodkie zwierzątka i absolutnie nie tak nierozumne, jak się je często przedstawia :) Jaką świnkę miałeś?

Gość gość
3:04 To ty masz się za Real bunny więc podkoki zostaw dla siebie.

Gość gość
dziś ale ty jesteś, założyła bo był tygrysek a ona króliczek dla mnie tak myślę :)

Srynik dziś jak dla mnie brzmi seksownie chcialbym cie zobaczyc paradujaca w szpileczkach oczko.gif x Hehe, miło mi :) Może będzie taka szansa, ostatecznie nas, kobiety, wielu mężczyzn widzi w takiej aranżacji ;) Czemu nie ;)

gość dziś dziś ale ty jesteś, założyła bo był tygrysek a ona króliczek dla mnie tak myślę usmiech.gif x Skłamałabym, gdybym powiedziała, że mnie nie zainspirowałeś :)

gość dziś RealBunny = 742917839-te wcielenie rescatora smiech.gif Wy głupkowate pelikany i pelikanice. x Nie znam gościa, kto to? Mogę jedynie zapewnić, że nim nie jestem. Może coś tracę :D tym samym, ale nie jestem.

Gość gość
dziś kuzynka miała zwykłą morska wlochata o twardym włosie bawiliśmy się nią, ja nieśmiały ona nieśmiała bo nie widzieliśmy się np dwa tygodnie to chwila ze świnka i już było fajnie :)

Gość Sanitas prawdziwa
Nie chodź tyle na szpilkach bo ci się nogi wykrzywią.

gość dziś dziś kuzynka miała zwykłą morska wlochata o twardym włosie bawiliśmy się nią, ja nieśmiały ona nieśmiała bo nie widzieliśmy się np dwa tygodnie to chwila ze świnka i już było fajnie usmiech.gif x Ja kiedyś rozmnożyłam króliki :D Miałam chyba 12 lat i zaniosłam swoją małą do króliczka przyjaciółki ulicę dalej. Skończyło się źle :D Nie dopilnowaliśmy :D A jaki kolor miała świneczka kuzynki?

Gość gość
Zbokolom po nocach szpilki się marzą, no nie mogę.

Sanitas prawdziwa dziś Nie chodź tyle na szpilkach bo ci się nogi wykrzywią. x No trzeba uważać ;) Wezmę pod uwagę ;) Chociaż czy to faktycznie możliwe? Bardziej zwracam uwagę na ryzyko halluksów, muszę wreszcie znaleźć wygodne płaskie buty ;) Bo póki co, pod względem obcierania nie wiem czemu, ale szpilki wygrywają :D Na plus :D

Srynik dziś raczej watpie ze bedzie, ale lubie szpilki ;P x Ja też lubię szpilki ;) :classic_cool:

Gość gość
Słabo pamiętam kolor a nie chce strzelać.

Haha, fuuj, nie :D To zamszowe szpilki, nie jakieś skórzane, bo te na lato to nie bardzo. No i po południu i wieczorem byłam :) W upał to nawet ja szpil nie wkładam ;) Jak tam dzień mija? :)

gość dziś Słabo pamiętam kolor a nie chce strzelać. x Rozumiem :) Jak tam noc mija Tryniu? :)

Ta pierwsza wypowiedź była do Srynika - w sumie też powinnam napisać "noc", a nie "dzień", bo ten już minął dawno ;)

dobrze mija mysle sobie o twoich stopach i szpilkach zaintrygowaly mnie ;p

Gość gość
Tak, dzień o 3.20 w nocy. Czegoś ty się nawciagal?

Gość gość
Było smutno ale się pojawilas jak królik z kapelusza :*