Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinovaaa

Wyprawka dla dziecka

Polecane posty

Gość Halina_Koska
Ja też jestem na etapie kompletowania wyprawki dla mojego pierwszego dziecka, na szczęscie jestem już na końcówce :) Jeśli chodzi o wózek to my kupiliśmy model Optimo z marki Easy Go. Szczerze polecam. Duża gondola, porządny stelaż, fajny materiał. Znajoma go ma i wiem od niej, że świetnie się prowadzi, lekko podbija. No i cena jest mega atrakcyjna.

Gość gość
Wózek to bardzo indywidualna sprawa. Trzeba wziąć pod uwagę: - teren na jakim będzie używany wózek - skrętne piankowe koła świetne do miasta i sklepu; na gorszy teren pompowane, - czy wózek będzie często włożony w aucie - wtedy ważny jest sposób składania, waga i wymiary po złożeniu - czy kupujecie na początek tylko wózek głęboki, czy 2 lub 3w1; Ja kupiłam "miasto wózek" (Teutonia Cosmo) 3w1 - posłużył nam dla dwójki dzieci i nadal wyglądał bardzo dobrze Bałam się, że zimą piankowe koła się nie sprawdzą, ale na gorszym terenie, śniegu blokowaliśmy przednie koła i było OK Dzieciaki już wyrosły z wózków. Teraz zajmuję się pomaganiem innym w przygotowaniach ;) Zapraszam: www.boomy.pl Może zainteresuje Was któraś z gotowych toreb do porodu. :)