Gość Katei Napisano Lipiec 24, 2018 Witam, mam 19 lat i mam bardzo duży problem z nadmiernym owłosieniem. Najbardziej przeszkadza mi czarne owłosienie w okolicy pępka,długie czarne włosy na rekach oraz mocne owłosienie w okolicach intymnych. Ponadto nwm czy to normalne ale mam także włosy na pośladkach ttlko nieco słabsze niż na wymienionych wyżej częściach ciała. Jestem brunetka i myślałam że jak dojrzeje to owłosienie się zmniejszy ale nic z tego. Nadmienię tylko ze próbuje rozjasniacz włosy na ręku i na brzuchy rozjasniaczem do włosów , są wtedy jaśniejsze ale na krótki czas. Macie jakieś pomysły jak sobie z tym poradzić. U ginekologa jeszcze nie byłam wiec nwm czy to na tle hormonalnym. Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2018 Mogę powyrywac skąd jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bili1977 0 Napisano Maj 20, 2022 Chciał bym taką kobietę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach