Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy mężczyzna inwestuje w kobietę

Polecane posty

Gość gość

Swoj czas, energię, uczucia to znaczy ze ją kocha? Mężczyzni wypowiedzcie się, co dokładnie znaczy inwestować w kobietę, jakie zachowania i działania konkretnie Miłego dnia wszystkim zainteresowanym

Gość gość
Chce zrozumieć mężczyz i odróżnić takich, ktorzy chcą się zabawić od takich co darzą uczuciem

Gość gość
Up

Gość gość
To widać i czuć

Gość gość
Facet który nie kocha np nie kupuję ci kwiatów prezentów , nie pomaga ci nigdy , ma gdzieś twoje samopoczucie ale kiedy chcesz seksu nadal chce rzucić wszystko i czas znaleźć , od takich jak najdalej

Gość gość
Ja pomagam, kupuje kwiaty, za wszystko place, tylko tym kobietom, ktore ******* :classic_cool:

Gość gość
Jesli mezczyzna inwestuje w kobiete to znaczy, ze jest jego corka lub jest debilem.

Gość gość
Kolejny polski skapiec ktory zjadl by kal spod siebie , jako studentka rosyjskiego rozmawiałam z rosjankami przez Internet i 2 były z Polakami cały miesiąc bo mówiły że nigdy nię widziały tak nachalnych i skapych facetów , mówiła że Polacy są całkowita odwrotnoscia Rosjan , Rosjanin obdaruje cię czym ma chociaż sam ma mało i potrafi długo czekać na dziewczynę a Polak ze skapstwa to by kradł szcztucce z restauracji a jaja wywala od razu do seksu

Gość gość
8:26 to przyjmując takie myślenie będziesz trafiał na same szpetne desperatki albo wogole nie znajdziesz bo szpetna desperatka też będzie oczekiwała wsparcia od czasu do czasu

Gość gość
08:30 Dokładnie

Gość gość
kazda inwestycja zaklada jakies zyski. nikt nie inwestuje zeby tracic wklad

Gość gość
To znaczy że o kobietę dba , zależy mu na niej , chcialby dla wybranki jak najlepiej

Gość gośćpaczek z mydlem40
o kobiete trzeba dbac to sprawa honorowa, a Polacy obsesyjnie robia wszystko zeby nie dac od siebie nic...zaden facet na swiecie nie mysli w tak g..niany sposob, jak kolacja to kalkulacja ze musi mu sie zwrocic ...zenada

Gość gość
Polacy jednak mają gorsze wychowanie i charakter nawet od Ukraińców , kiedyś oglądałam taki ukraiński blog pary na Youtube , to ten Ukrainiec powiedział że jak chciał zdobyć swoją Olge to wydal pół wypłaty na kwiaty i bombonierke dla niej bo jak on to powiedział " do kobiety nie wypada z gołą ręką iść " więc brzydzi mnie jak Polak który zarabia 3000 skapi na obiad gdzieś , albo po prostu widać jak mu na kobiecie zalezy

Gość gość
8:45 chyba z piwnicy nigdy nie wylazles za granice! ;)

Gość gość
Trochę zejde z tematu ale tak jest, ze Polak to szuka kobiety, która mu duzo sa, tradycyjnie upierze, ugotuje posprząta, dla Obcokrajowców to jest taktowane jak praca a dla Polaczków cos normalnego, obowiązek wręcz

zapytalam mojego faceta po 8mcach mieszkania razem gdzie nic mi nigdy nie kupil, na kolacje nigdy nie zabral...czy ty jestes tak ograniczony umyslowo czy tak potwornie skapy bo zastanawia mnie to zawsze czy to robisz z glupoty czy skapstwa....??? obrazil sie...nie odezwal, pozniej powiedzial ze zrobilo mu sie bardzo przykro, bo zawsze wszedzie ze mna jest niewazne czy zmeczony czy nie, wszedzie jezdzi ze mna...hmm ciekawa teoria hahaha dramat

Gość gość
08:56 Palanta masz w domu

Gość gość
otpiertol sie id polski ty izraelska kooorefko

Gość gość
No niestety Polak patrzy tylko jak dużo korzyści można z kobiety wyciągnąć , takie męskie pasożyty , chcieli by piękna samemu będąc niskimi karyplami z ulana twarzą , chcieli by wulkan seksu sami mając mini fiuta, chcieliby żeby kobieta pracowała i ogarniala dom samemu mając kasę jedynie na swoje wydatki , a już najbardziej mnie powala że brzydki polaczek ma takie wymagania co do wyglądu ,że to jest masakra , w Niemczech ppdrywali mnie wysocy blondyni, imigranci z Włoch Rosji , a w Polsce gruby Janusz powiedział że jestem " taką sobie "

Gość gość
Wy to k***y tylko patrzycie jaki korzysci mozecie z faceta uzyskac, ale zeby dac cos w zamian to jyz nie "bo ja jestem polska roszczeniowa ksiezniczka i wszystko mi sie nalezy".

Gość gość
Bo kobiety to są księżniczki i należy o nie dbać , polki ci nie pasują to się weź za kobietę z innego kraju ale nawet filipinka patrzy na kasę i na to czy weźmiesz do lepszego świata i utrzymasz

Gość gość
Niestety drogi Januszu biologia jest brutalna , facec***atrzą na wygląd , kobiety na pieniądze i nie ma się co na świat oburzać , ty jaki facet zawsze będziesz walił do najladniejszej a kobieta do najbardziej rozrzutnego

Gość gość
Najbardziej mnie dziwi że ci wszyscy mirkowie i janusze rzucają się jakby kobiety wymagały willi z basenem i ferrari , kupienie czekolady i kwiatka to przy dzisiejszych zarobkach grosiki a kobieta nie będzie cię miała za buca jak chociaż umiesz okazać taki drobny gest

dokladnie zero drobnego gestu!@@ a sam od stop do glow ubrany przezemnie w markowe ciuchy od hilfigera po armaniego bo mial dziadostwo z chin ze wstyd bylo sie z nim pokazac...a zreszta dla mnie kocham= dbam...a dla niego wszystko byle pensa nie wydac a nie jestesmy nastolatkami i wiem ze jego ex o to samo mialy problem

Gość gość
Właśnie mam wrażenie ze w Polsce to kobiety mają większy gest od facetów co jest trochę straszne : / i są mniej lase na kasę od facetów , mój brat zawsze dużo więcej ciągnął kasy od rodziców , ja nie bo mi było wstyd , moja kuzynka to samo , koleżanka od 16 roku życia dorabiala w wakacje braciszek nie musiał bo dostawał od rodziców , niestety takie skapstwo i buractwo wynosi się z domu gdzie taki synek pasożyt ciągnął tylko od rodziców więc dla niego zadbanie o drugą osobę to jakaś abstrakcja , na szczęście nie wszyscy tacy sa

Gość gość
Ciekawe co by taki Polak zrobił gdyby tak jak we Włoszech musiał kupić nawet sukienkę i buty dziewczynie która zabiera na wesele/imprezę , nie mówiąc o opłaceniu wyjazdu na imprezę i wszelkich kosztów , jak powiedziałam arabowi że polka musi po ciąży wrócić do pracy i jeszcze zajmować się domem dzieckiem to powiedział " to sobie jeszcze sama zrób dziecko bo ta twoja polska ci//pa nawet tego pewnie nie umie "

Gość gość
"niestety drogi januszu biologia jest brutalna(...)" xxxxxxx mylisz sie to gramatyka jest brutalna.

Gość gość
próbowałem brutala ale z herbata. moje psy z wodą. wyj***ly sie na piernikach. pumpernikel nie kumam.

Gość gość
Przecież to normalne że jak facet inwestuje to chce coś w zamian a mianowicie żeby kobieta mu dała doopy no bo co innego może dać kobieta?