Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy mężczyzna inwestuje w kobietę

Polecane posty

Gość gość
a np matematyka jest dokładna. a taki jęz. polski np jest upierdliwy

NAJwieksza menda i skąpcem na tym forum jest srynik. Wyglada jak stary dziad , chodź jest młodszy odemnie i grzebie po smiernikach co jest udowodnione . Założył nawet tenat o materacu ze śmietnika. Na początku pisałam z nim normalnie a potem zaczął mnie wyzywać Zd aż odeszłam z tego forum. Na zawsze:

Gość gość
biologia natomiast jest romantyczna niczym lord bayron zakochany w słowackim (nie jezyku tylko pisarzu chociaz miźliwę ze w jego jezyku takze)

J***c ta ciotce srynika do d**y k***a głupia menda i skąpiec zazdrościł mi nawet damskiej bluzki!!!! Rozumiecie damskiej !!!!

Gość gość
Strasznie spłycacie ten temat... to nie tak, że mężczyzna inwestuje, oboje w związku "inwestujemy" w drugą osobę. Przede wszystkim nasz czas, bo to czas jest najważniejszym i najdroższym aspektem życia. To, że ktoś kupuje kwiaty albo robi komuś obiady, to tylko gesty. To poświęcanie uwagi drugiej osobie, słuchanie jej, rozmowa, wzajemne wsparcie w sukcesach i porażkach, jest prawdziwą inwestycją. A mówiąc zupełnie przyziemnie, człowiek, który poświęca drugiej połówce swój wolny od pracy czas, na to aby spędzali go wspólnie, choć czasem nie do końca ma na to ochotę, to jest inwestycja. A nie jakieś tam prezenty i inne d**erele.

Gość gość
ja tez ideszlem z tego forum na zawsze ale zastanawiam sie czy by nie wrocic. moze zalozymy temat z takim pytaniem w tytule?

Gość gośćpaczek z mydlem40
gosc z 10:29 ale te prezenty to rowniez dowod, bo jak ktos jest wazny to chce sie go zaskakiwac,obdarowywac a moj facet co mu non stop wypominam o fajkach pamieta zawsze dla siebie ale zeby mi kupic bukiecik roz w sieciowce za £2 to po co...wywalone, nie pamieta...bo tak naprawde pomimo deklaracji milosci , nic pewnie do mnie nie czuje, tylko wtedy sie zapomina i ignoruje potrzeby partnera

Gość gość
10:29 i 10:38 Popieram

Gość gość
a co ty jestes łąkowy przeżuwacz ze ci bukiet kwiatow potrzebny do zycia? niech se kwiatki rosna one tez chca zyc, pszczolki je zapyla motylki odwiedza neda ladnie pachniec a na koniec ktos tam markwt postawi z bukietamu po 2€

Gość gość
bo jakiejs gupiej kooorfie 3000 lat temu nie ch ialo zie ruszyc doopy za drzwi zeby na krowimi oczami na kwiayki popattzec

Gość gość
Znałam kiedys takiego jednego co dziewczynie bez przerwy kwiaty kupował, itd - prawie wszystkie jej zazdrościly, jaki to facet z gestem. Po ślubie to już ona latała po wódkę i od czasu do czasu dostała (ale już nie kwiaty). Uważajcie z tymi facetami co tak prezenty dają. Najważniejsze, żeby was szanował, pomagał, wspierał i spędzał z wami czas. Co wam po tych kwiatach, które zaraz zwiędną?

Gość gość
jeszcze koorfa po 2£ £ 3,7cos koorfa ale po ile ma byc jak sie koorfa stawia szklarnie na lace zeby hodowac kwiaty na eksport

Gość gość
co ci ma jeszcze kupic? moze bialego murzyna bys chciala z tajlandii w chinskim markecie?

Gość gość
tylko pamiętak sama nie zrywać kwiatki bo to być mało eko

Gość gość
gość dziś Znałam kiedys takiego jednego co dziewczynie bez przerwy kwiaty kupował, itd - prawie wszystkie jej zazdrościly, jaki to facet z gestem. Po ślubie to już ona latała po wódkę i od czasu do czasu dostała (ale już nie kwiaty). Uważajcie z tymi facetami co tak prezenty dają. Najważniejsze, żeby was szanował, pomagał, wspierał i spędzał z wami czas. Co wam po tych kwiatach, które zaraz zwiędną? x Wielka radość, żę ktoś chciał nam sprawić przyjemność

Gość gość
zrób 2000

Gość gość
Powiem tak, z mojego doswiadczenia wynika ze wszyscy faceci ktorzy wkladali serce w to by mi zrobic przyjemnosc czy niespodzianke byli tacy do konca a wszyscy ktorzy nie - byli potem coraz gorsi i roszczeniowi. Zwiazki z tymi ostatnimi to byla katorga. Szczytem juz bylo tego ze wzielam sobie takiego meza - stracone lata. Glupia latalam za nim a on to wykorzystywal. Kuedy mial cos od siebie dac to byly wielkie pretensje i wypominania, a przy rozwodzie ciagnal ze mnie kase bo jemu sie taki rozwod nie oplaca. W koncu sie rozwiodlam. Jaka glupia bylam i naiwna to juz inna kwestia ale nauczylo mnie to jednego - wiekszosc facetow chce kobiety dla wygody i przyjemnosci i by jak najmniej od siebie dac i jak najwiecej skorzystac, wiec jesli jakis facet na poczatku poznania "zaprasza" mnie na spacer a nir jest maniakuem sportu tzn ze albo leci na kulka frontow i szkoda mu wydawac kasy albo tylko skapy :D Teraz mam nowa zasede - nie dostane nic od faceta chocby czegos za 5 zl to go rzucam

Gość gość
Cd. A najlepsze jest to, ze tylko ktorys zobaczyl w jakich warunkach mieszkam to juz szykowal walizki do przeprowadzki :D To trzeba nie miec honoru zebys chcies zerowac na kobiecie. Facet powinien starac sie wybudowac dom. Najlepsze jest to ze tacy jeszcze wypominaja ci ze np postawili c***iwo :D Mialam kiedys wspanialego chlopaka. Bylam mloda i nieroztropna, ze go nie szanowalam. Przyjezdzal do mnie codziennie z innego miasta. Przywozil mi czekoladki lindta, kolczyki itd. Akurat to nie bylo wazne bo sama sobie tez kupowalam ale on bardzo o mnie dbal i nigdy sie nie poklocilismy, ale coz...

Gość gość
Właśnie mi też się wydawało ze kobietą ma przede wszystkim dbać o ognisko domowe dzieci męża a mąż zarabiać i trzymać wszystko do kupy , ale widzę że większość facetów szuka w kobiecie darmowego worka na nasienie , taką która się chętnie podstawia ale broń boze żeby coś wymagała , już nie mówiąc że niektórzy faceci sami lecą na Kase jak muchy do goffna a wszystkie kobiety to dla nich " materialistki " ja nawet będąc w szkole nie mając własnej kasy skladalam pieniądze na prezent dla ówczesnego chłopaka , rezygnując w własnej przyjemności , więc jak facet zarabia , ma auto itd a mi nic nie chce kupić to dla mnie jest egoistycznym smieciem, który uważa że fałszywe czułe słówka wystarczą żeby zamoczyc

Gość gość
Ja mając chłopaka i widząc że nie ma nawet żelu pod prysznic kupiłam mu bez okazji , więc jak słyszę że " on mnie kocha ale ja nie mam na leki i muszę od niego POZYCZAC " to normalnie zaczynam się śmiać i płakać jednocześnie jaka idiotke sobie męski egoistyczny pasożyt znalazł , jak można POZYCZAC ukochanej osobie w potrzebie , trzeba honoru nie mieć ani wstydu żeby użyć słowa "pozyczyc" , gdyby moja ukochana osoba nie miała to bym jej kupiła i tyle , precz z egoistami którzy myślą że na kobiecie interes ubija

Gość gość
Albo jak facet i dziewczyna gdzieś idą i ona musi zapłacić za siebie , no wybacz ale jakbym chciała płacić za siebie to bym poszła z koleżanką , i tu nie chodzi o 3 daniowy obiad w Mariocie tylko o zwykłego małego hot doga , ja się chce czuć jak kobieta a nie jakbym poszła na spacer z kolegą

Gość gość
Jestem kobieta ale bawi mnie jak czytam wasze roszczeniowe wypociny. Facet ma obowiązek kupować wam prezenty, kwiaty, stawiać kolacyjki i obiadki w restauracjach, całować w tyłki z racji tego ze jestecie kobietami?! Facet moze to wszystko robic jesli taka jest jego dobra wola ale nie ma takiego obowiązku.

Gość gość
12:22 ta jesteś taką kobietą jak z koziej doopy trąba , faceta podszywajacego się pod kobietę można poznać po tekście " jestem kobieta " a nawet jeśli jesteś kobietą to facet ci i tak nie kupi bo jesteś paszczurem zapewne więc wolisz udawać że nie chcesz , prawda jest taka że faceci obdarowuja tylko te na których im bardzo zależy i im się baaaaardzo podobają , skoro twój ci nic nie kupuję to znaczy że ma cię bo mu się nawinelas i przyczepilas jak rzep do doopy

Gość gość
"Właśnie mi też się wydawało ze kobietą ma przede wszystkim dbać o ognisko domowe dzieci męża a mąż zarabiać i trzymać wszystko do kupy , ale widzę że większość facetów szuka w kobiecie darmowego worka na nasienie , taką która się chętnie podstawia ale broń boze żeby coś wymagała " X Czyli tradycyjny model rodziny. Ja nie chciałabym być sprowadzona do takiej roli, ale co kto lubi.

Gość gość
"więc jak facet zarabia , ma auto itd a mi nic nie chce kupić to dla mnie jest egoistycznym smieciem, który uważa że fałszywe czułe słówka wystarczą żeby zamoczyc" X Fałszywe czułe słówka nie wystarczą Ci, żeby facet zamoczyl, ale jak jeszcze dorzuci Ci jakiś prezencik to już zamoczy. Mi wystarczy, że się kochamy, szanujemy, wspieramy, pomagamy sobie wzajemnie, itd - nigdy nie uprawialam seksu dla prezentów.

Gość gość
Kobiety które lubią seks mają mało wspólnego z kobietami , większość kobiet szczególnie tych czułych i opiekuńczych robi to tylko w celu zalozenia rodziny i zacisnienia więzi z facetem, nawet większość kobiet nie ma orgazmu więc seks to poswiecenie

Gość gość
Wlasnie tacy mezczyzni ktorzy nie kiwna palcem by sprawic wybrance przyjemnosc chca ja najczesciej sprowadzic do roli: kucharki, sprzataczki, zeby pracowala a on zeby najlepiej grosza na dom nie wydal tylko na siebie, ona ma byc na jego zawolanie a on robi co chce bo nikt nie bedzie mu rozkazywal (ale on rozkazywac to moze). Nawet jak to wszystko spelnisz to i tak maja pretensje :D Niektorym kobietom takie harowanie odpowiada ale mi na pewno nie :D

Gość gość
"Kobiety które lubią seks mają mało wspólnego z kobietami , większość kobiet szczególnie tych czułych i opiekuńczych robi to tylko w celu zalozenia rodziny i zacisnienia więzi z facetem, nawet większość kobiet nie ma orgazmu więc seks to poswiecenie" X No ja jakbym seksu nie lubiła to bym się nie poświęcała.

Gość gość
13:33 jakieś źle doświadczenia masz sama lub z domu. Na drugi raz wybieraj lepiej.