Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brzydze sie strasznie niemowlat i noworodkow

Polecane posty

Gość gość

takie larwy z podkulonymi nogami , obsrane , smierdza czesto takim dziwnym smrodem takim skwaszonym mlekiem czy cos , slina z ust im cieknie , no i trzeba nosic jak larwe w kokonie / tak tak wiem sama taka bylam , nic na to nie poradze / ale juz takie od 3 lat w zwyz lubie , no w wiekszosci lubie

Gość gość
No i ? Urodzisz takiego małego obsranca i zmienisz zdanie ;-)

Gość gość
Uswiadomie cie,jestes osoba chora psychicznie.moze matka z ojcem cie nie kochaja ale Bog cie kocha. Niech dobry Bog Ci Blogoslawi w imie Ojca i Syna i Ducha Swietego.

Gość gość
no wlasnie to dziwne , urodzilam 2 obsrancow , ale moze przezylam ten okres bo bylam te 12 lat mlodsza? a moze wlasne tak nie brzydza? a teraz mnie brzydza a zdjecia z niemowlakami czy noworodkami w ogole mnie nie ruszaja znajoma urodzila i kazdy sie zachwycal , a ja tak tylko z daleka patrzylam , male , pokurczone , pomarszczone jak stare jablko :o pomyslalam sobie ze czlowiek taki krag zatacza , rodzi sie pomarszczony i obsrany i taki umiera

Gość gość
gość dziś amen, zapomnialas dodac:)

Gość gość
8:43 zostawilam Amen dla niej z nadzieja ,ze jak preczyta to jej chociazby sie wymsknie :) albo inna osoba dokonczy . Ide stad bo autorka mnie przeraza.... a pozniej dzieci przejmuja"paleczke" i sa tak samo zle nastawione. Blogoslwie Wam wszystkim. Udanego dnia :-*

Gość gość
Przykre jest to, ze bylas taka krzywdzona. Ale zapomnij o tym wszystkim i zyj tak zeby wyzbyc sie tej nienawisci i agresji, bo cie to zniszczy.

Gość gość
a gdzie ty widzisz nienawisc i agresje?? widzisz roznice miedzy obrzydzeniem do czegos a NIENAWISCIA I AGRESJA ja brzydze sie tlustych pajakow , gdzie tutaj jest agresja i nienawisc ??

Gość gość
Mnie tez obrzydzają, zwłaszcza te pomarszczone, czerwone i brzydkie. Jesli niemowlę jest gładkie, świeżutkie i ładne wtedy nawet to lubie ale te paskudne wyglądają jakby im ktoś spleśniały twaróg rozkwasil na gębach i nasikał na to jeszcze. I do tego te skrzeczące wrzaski jakie wydają z siebie gdy chcą jeść albo sie sfajdaja w pieluchy! O k... taka siła głosu w takich małych ciałach!

Gość gość
To albo nie miej wcale dzieci albo adoptuj juz takie duże. Co za problem.

Gość gość
Żaden problem. Obrzydzają mnie ale problemu nie mam bo nie mam i nie zamierzam mieć dzieci. Na szczęście mało mam z nimi na codzień do czynienia.

Gość gość
Mnie też obrzydzają. Najgorszy jest ten ich zapach.

Gość gość
Ja lubie takie od 7 miesiecy wzwyz, nowoworodki sa rzeczywiscie jak larwy bez kontaktu wzrokowego i na nic nie reagujace, dzieci w rodzinie w tym wieku nie mialam ochoty wziaasc na rece, ale jak je zobaczylam po kilki miesiacach to nie poznalam, jakby ktos wymienil, sliczne, usmiechajace sie, wyciagajace lapki.no ale to noworodkami sie wszyscy zachwycaja a nie starszymi niemowlakami

Gość gość
To sie brzydźcie. Każdego się kiedyś ktoś brzydził jak był mały (prócz własnej matki) i każdego się każdy będzie na starość brzydził. Co wy sobie myślicie ? Że ogłosicie tu swoje "specjalne" podejście i co ? Ma coś z tego wyniknąć ? Autorko wyżyłaś sie, dałaś upust swojej nienawiści do ludzkości. Z niemowlęctwa sie wyrasta.

Gość gość
Autorko wyżyłaś sie, dałaś upust swojej nienawiści do ludzkości. Z niemowlęctwa sie wyrasta. x kolejna madra inaczej , nienawisc do ludzkosci hahahahahahaha , autorka napisala ze malych sie brzydzi , wieksze juz sa fajne a ta z nienawiscia do ludzkosci wyjezdza to trzeba miec nasrane pod czapka :o

Gość gość
gość dziś Małe to nie ludzkośc? bez malych nie ma duzych. Czlowiek nie zaczyna sie od 3 lat w gore i nie konczy w kwiecie wieku. Sa rozne etapy . I caly czas jest czlowiekiem. W grupie - ludzkością. Oczywistość.

Gość gość
Ciekawe , jak autorka poradzi sobie z patrzeniem w lustro, jak sie zestarzeje? Ze swoim wygladem, zapachem?

Gość gość
Ja się nie brzydzi, kocham i mogłabym przytulać bez końca ale z ręką na sercu wole takie od 3 lat w zwyz i jedno takie mam uff, czekam aż drugie "dorosnie" ;) rozumiem i nie oceniam.

Gość gość
Ja sie nie brzydze itd, bez przesady - I nie obrazam dzieci. ale sie cudzymi dziecmi nie zachwycam jakos przesadnie. wlasna siostrzenica mnie strasznie irytowala do kiedy nie miaal wreszcie tych 5 lat. moj syn ma 9 I powiem szczerze, lubie dzieci takie od 5-6 lat wlasnie. jak byl malutki to inaczej na to patrzylam, wiaodmo, ale jednak niemowlakow nie lubie

Gość gość
Ta niechęć do dzieci wynika z twojej podświadomości. Z głęboko ukrywanych urazów, prawdopodobnie jeszcze z czasów dzieciństwa. Terapia u psychologa bardzo wskazana.

Gość gość
Moze aktorke ktos wykorzystywal ?

Gość gość
Oho :) juz sie znalazly psycholozki domorosle :)

Gość gość
gość dziś Oho usmiech.gif juz sie znalazly psycholozki domorosle usmiech.gif x nie trzeba byc zawodowym psychologiem, wystarczy logioczne myslenie, zeby stwierdzic, ze z autorka jest cos nie tak :)

Gość gość
gość dziś Tak małe to też ludzkość. Ale gdzie ktoś mówi, że nienawidzi? Weź może czytaj ze zrozumieniem, a potem pisz. OK?

Gość gość
Ciekawe , jak autorka poradzi sobie z patrzeniem w lustro, jak sie zestarzeje? Ze swoim wygladem, zapachem? xxx Przecież człowiek siebie się zwykle nie brzydzi, myślę więc, że sobie poradzi :-)

Gość gość
"kolejna madra inaczej , nienawisc do ludzkosci hahahahahahaha " A żebyś wiedziała. Jest coś takiego jak empatia. Co w noworodku jest obrzydliwego bardziej niż w dorosłym ? Rozumiem jeszcze dziecko niekąpane, ale po kąpieli noworodek ma jedyne co to zapach bardzo świeżej, nowej ludzkiej skóry i to nawet mniej specyficzny niż skóra dorosłego. Po prostu nienawidzicie ludzi i tyle. Matek też. Dlatego tu włazicie. Jedyne czego nie nienawidzicie to samców którzy mogliby was w*****ać, ewentualnie cwaniar podobnych do was.

Gość gość
Ja się np. brzydzę starych ludzki, ale nie wysyłam liścików do ich dorosłych dzieci, którzy się nimi opiekują z informacją że się brzydzę starych ludzi tylko żyję własnym życiem. Tym bardziej, że każdy ma lub miał ukochaną babcie i dziadka. Musiałabym dopiero kogoś nienawidzić, żeby specjalnie wejść i coś takiego napisać do odbioru dlatego tak, uważam, że to jest działanie podszyte nienawiścią.

Gość gość
tak tak wiem sama taka bylam , nic na to nie poradze x Ale na to jak o niemowlętach piszesz już tak. To, że cię brzydzą. i co z tego, trudno się mówi. Ale to w jaki sposób je opisujesz, mówi wiele o tobie jako o człowieku. Niestety nie mówi nić fajnego :P

Gość gość
gość dziś Przecież autorka nie wysyła żadnych liścików do matek niemowlaków, tylko pisze na ogólnodostępnym forum o swoich odczuciach wobec niemowlaków. I okazuje się, że wiele osób podziela jej odczucia.

Gość gość
gość dziś Nawet świeżo wykąpane niemowlę ma swój specyficzny zapach.