Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemy w seksie

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim narzeczonym od dwóch lat. Wszystko jest tak jak powinno być. co prawda inne charaktery, jednak dogadujemy się (uzupełniamy w dziedzinie życia) . Mój partner ma 35 lat ja 26. Nie przeszkadza nam kwestia wieku. Uważam, ze nie wiek gra role, ważny jest charakter. Jednak problem mamy w sferach łóżkowych. Wiem ,że miał wiele partnerek. Ja może miałam mniej. Jednak zawsze rozmawialiśmy szczerze i mój partner powiedział mi ile miał partnerek i co z nimi robił. wtedy chyba zamknęłam się w sobie, mój partner mówi mi, czego oczekuje ode mnie. Problem tkwi jednak w tym, że ja za bardzo nie wiem jak zacząć, jakbym miała blokadę w sobie. Często mówi, ze to on musi zaczynać. i oczekuje żebym to ja zaczęła. Tylko jakoś czuje się skrepowanaa, nie wiem o co chodzi. Dzisiaj na przykład byliśmy na imprezie rodzinnejj, to ja piłam, stwierdziłam, ze jak mam wypite, to coś zainicjuje (najwyżej zwale na alkohol) wiec, przyszłam w ręczniku zdjęłam, i mówię" kochanie może byśmy się po bzykali, bo mam ochotę", siadając w międzyczasie okrakiem, jednak on odpowiedział, "Ty to nie potrafisz inaczej, jesteś niedoniesienia jak wypijesz". Urazilo mnie to wiec zeszlam na dol a on po jakiejsc godzinie zszedl, wylal moje wino i powiedzial ze nie umiem pic. Jak mam się czuć, nie wiem co robić. Boję się, że w u nas w łóżku będzie żle cały czas. Może macie jakieś ray, co mam robić jak zacząć?

Gość gość
Za długie nie chce sie nikomu temo czytac