Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włażą tu bezdzietne, wyzywają nas, obrażają, ale oczywiście

Polecane posty

Gość gość

one nam niczego nie zazdroszczą :)

Gość gość
Zazdroszcza że aż im d**e ściska :)

Gość gość
a czego wam zazdroszczą, Twoim zdaniem?

Gość gość
A jaki może być inny powód przesiadywania w dziale, który kogoś nie dotyczy i zachowywania się w sposób chamski i agresywny?

Gość gość
mam 2 dzieci a tez czasami wam pocisne , a wiesz dlaczego? bo wiekszosc z was jest zwyczajnie strasznie glupia

Gość gość
Przesiadywania w dziale? To się wyświetla w najnowszych postach ma głównej stronie. Myślisz durna że ktoś specjalnie wylazi na wasz jakiś mistyczny dział. Hahaha :D

Gość gość
Jeśli ktoś czegoś nie ma, a poświęca swój wolny czas na przesiadywanie na forum dla osób, które to coś mają i obraża te osoby, raczej czegoś zazdrości. A na pytanie czego dokładnie, to już każdy zazdrośnik musi sam sobie odpowiedzieć, bo to może być np. zazdrość o ciepło domowego ogniska, dzieci, męża... Dla przykładu nie mam samochodu, korzystam z komunikacji miejskiej. Nie wchodze jednak na jakieś fora dla właścicieli aut i nie obrażam ich, że np. "wożą swoje dupsko itp". Gdyby tak robiła, pewnie gdzieś w głębi duszy zazdrościłabym. Jeżeli ktoś poświęca swój czas na obrażanie kogoś, ma ze sobą jakiś problem.

Gość gość
gość dziś Tak samo głupia jak i Ty. "Och większość ludzi jest głupia, ja jedna taka mądra". Trochę pokory.

Gość gość
Pocisnąć? Idea forów tematycznych była taka, by ludzie się wspierali.

Gość gość
Do gość dziś ... przeczytaj sobie wypowiedz z 12:41

Gość gość
Ale jesteś głupia skoro nawet nie ogarniasz jak działa kafeteria od strony technicznej i jeszcze wymyślasz swoje teorie :)

Gość gość
W najnowszych postach wyświetlają się wątki z wszystkich działów, a ja jakoś tam nie włażę :) Ale może niektórzy mają zbyt wiele wolnego czasu...

Gość gość
Wszytkie działy czyli też twój dział. Boże:D

Gość gość
gość dziś [12:48 Acha, a ty wierzysz w każde zdanie napisane na forum? To równie dobrze mógł napisać stary kawaler po 60, gimnazjalistka, jak i stara panna.

Gość gość
gość dziś Tak, też mój dział. Tak samo jak i INNE działy, które mnie NIE DOTYCZĄ więc szkoda mi czasu, by na nie w ogóle zaglądać.

Gość gość
Wiesz co. Szkoda gadać bo dalej nie ograniasz o co chodzi

Gość gość
Przykro mi, ale to właśnie ty nic nie rozumiesz.

Gość gość
czego ci zazdroszcza? Ruchania nez gumy i rozstepow? P***y jak wiadra? Bo nie kumam

Gość gość
syndrom wyparcia.

Gość gość
Jak kobieta opiera swoje poczucie wartosci na tym ze ma meza i dziecko, to jest w chuj smutme, bo w glebo serca ma siebie za nikogo :(

Ja na kafe wchodzę z nudów i dla rozrywki, a jak czasem poczytam madki wasze fascynujące przygody i problemy to aż się mi humor poprawia:D

I oczywiscie przyznaję ze spuszczoną głową- bardzo bardzo wam zazdroszczam, bardzo;D

Gość gość
bo te bezdzietne albo starzy przeklinają te wasze bachory na które muszą pracować tj. 500+

Gość gość
Jesli jedynym twoim osiagnieciem w zyciu bylo zaciazyc i wysc za maz, to moja kotka osiagnala wiecej od ciebie, bo miala 8 kociakow.. Dno dna..

Gość gość
A skąd mamy wiedzieć czego? Jasnowidzami nie jesteśmy. Może są sami na świecie, nie mają znajomych, rodzina ma ich gdzieś, mają tylko fora do kontaku z innymi ludźmi i zazdroszczą nam, że my samotne nie jesteśmy.

Gość gość
12:56 rozstępów? Nie tylko dzietne mają rozstępy. P***y jak wiadro? Swoją waginę też określasz jako p***a? I mogłabyś się nieźle zdziwić, bo faceci tych dzietnych jakoś na "luzy" nie narzekają. I jakiś też nie ma to znaczenia, czy są one matkami ich dzieci, czy też nie. Ruchania bez gumy ha ha ha. Ruchać bez gumy też się możesz. W czym masz problem?

A ty wyżej prowadziłaś śledztwo wśród ojców i pytałąś każdego czy narzeka na ''luzy'', skoro masz taką wiedzę?

Gość gość
A ile jeszcze takich tematów zalożysz?

Gość gość
13:07 standard. Określanie kobiety poprzez masz dziecko i nie masz dziecka. Te co mają dziecko, to na pewno nie mają szerokich horyzontow, są ciasne umysłowo, jedyne osiągnięcie to dziecko, bo nic innego nie umiesz. Za to ja bezdzietna chodzę na koncerty, bo lubię ten zespół (ale miałam ubaw z tej bezdzietnej) robię to co wcześniej, jestem taka światła i jakie to szczęście, że nie mam bachora, bo bym musiała na koncert iść pokazać co ja kiedyś lubiłam, bo po urodzeniu przecież mózg jest jak wyjęty z Ace.