Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włażą tu bezdzietne, wyzywają nas, obrażają, ale oczywiście

Polecane posty

Gość gość
Ja tu wchodzę tylko po to żeby was uświadomić ze macierzynstwo nie jest fajne i ze się mylicie. Lubię was ale wasze dzieci nie :) ale tez ich nie wyzywam ;)

Gość gość
To ci współczuję, bo ja wolałam pogadać sobie z fajnymi ludźmi o seksie i o życiu. :) O dzieciach wcale nie myślałam. Pozs tym jak możesz kogoś uświadomić? To tak jakby uświadomić ciebie, ze macierzyństwo jest fajne. Nie uwierzysz, prawda? ;) Więc jesteś tu nie żeby uświadomić kogokolwiek tylko dla pospolitego trollingu. W najlepszym przypadku jesteś zbyt słaba psychicznie by być ponad to czego nie lubisz. ;)

Gość gość
Kochacie dzieci i tylko wam się wydaje ze jest fajnie :P

Gość gość
Być może, a ty kochasz zagłuszyć pustkę w życiu trollingiem na forum dla matek. :P Każdy ma to co lubi. ;)

Gość gość
Dokładnie ;)

Gość gość
Autorko to feministki ale spokojnie MY polscy mezczyzni jestesmy z Wami nasz drogie!

Gość gość
Niech te bezdzietne szczekaczki poczytają sobie temat uogolniony obrzęk płodu. Nie macie odwagi hejtować na takich tematach ani napisać tam, że nie lubicie dzieci tych kobiet albo o ich "pomiotach" czy "gówniakach". A przecież matki, ciąża to wasz ulubiony temat do hejtu.

Gość gość
Po co w poważnych tematach się z was śmiać? Widocznie tutaj robicie z siebie większe idiotki. Nikt się raczej nie czepia matek na poziomie tylko madek.

Gość gość
Ja dzieci nie posiadam, a odwiedzam tę kategorię z ciekawości. Nigdy nie napisałam czegoś, co mogłoby urazić którąś z matek. Pisałam tutaj jakiś czas temu, w temacie o najbardziej wzruszających i pięknych momentach z Waszego rodzicielstwa. W mojej wypowiedzi nie było ataku, prowokacji, szczucia, wyśmiewania. Ba, wręcz przeciwnie - ten temat mnie poruszył, przypomniał mi słowa mojej mamy, która często wspomina moje narodziny, niestety - bardzo trudne. Może dlatego, w jakimś stopniu, jest we mnie wielki szacunek do każdej kobiety, która nosi w sobie nową istotę. Ciąża, rodzicielstwo, to bardzo trudny, ale i piękny okres. Nie trzeba być w ciąży, by to wiedzieć. Niestety, kult ciała, kult kształcenia się, kult pieniądza i kult egoizmu, lub, po prostu, brak uczuć ze strony rodziców/opiekunów w dzieciństwie, powoduje napędzanie prowokacji. Może to też frustracje z powodu różnych chorób. Każdy ma swoje racje - niech tak będzie. Ale szacunek każdemu się należy, tym bardziej - kobietom, które noszą w sobie dar życia..

Gość gość
Wchodzą, bo mogą. Od kiedy na dany temat mogą wypowiadać się tylko osoby, które go doświadczyły?

Gość gość
Ja tam przychodzę się od czasu do czasu posmiac z niektórych postów i głupoty, ale tez chętnie czytam mądre wypowiedzi, bo w przyszłości może zdecyduje się na dziecko.

Gość gość
Po co w poważnych tematach się z was śmiać? Widocznie tutaj robicie z siebie większe idiotki. Nikt się raczej nie czepia matek na poziomie tylko madek. :D Karina :D

Gość gość
21:48 Naprawdę dawno nie czytałam tak normalnego postu, widać, że jest Pani bardzo inteligentną osobą. Pozdrawiam:)

Należy im się szczególnie szacunek bo noszą dar życia? Brednie. Szacunek należy się kobietom które swoje dzieci kochają i potrafią wychowac na ludzi. To że dały się zapłodnic to za mało, tyle się słyszy o kasiach waśniowskich czy mamach szymonka, o dzieciach w śmietniku, dzieciach zakatowanych itd... szanowac bo zaciążyły?Śmiech na sali

Gość gość
gość wczoraj Wybacz, ale wypisujesz bzdury. Owszem, elementarny szacunek nalezy się każdemu, ale każdemu KTO NA NIEGO ZASŁUGUJE. A masa osób, w tym kobiet w ciąży czy już rodziców robi wszystko, aby na ten szacunek nie zasługiwać. I ja nie będę szanować kogoś, kto jest chamski, nie respektuje zasad współżycia społecznego, wyżywa sie na innych etc. uznając fakt bycia w ciaży lub posiadania dziecka za wymówkę. I mówię to jako wkrótce podwójna matka (która w dodatku wcale nie uważa ciąży za coś pięknego bo niby co jest pięknego w wyglądzie jak hipopotam i czuciu się jak słoń?).

Gość gość
a mnie denerwują te kobiety jak najpierw narodzą dzieci a później narzekają jak im ciężko, nie rozumiem tego jak można być tak głupią i samemu siebie wkopać w taki zapieprz, także dla mnie takie kobiety to są osoby chore psychicznie, bo nikt o zdrowych zmysłach nie rodzi i narzeka

Gość gość
a ja codziennie się modlę o to aby szlag trafił pisowców przez to 500+ na które muszę zapieprzać i też nie lubię teraz przez to dzieci sama zarabiając najniższą krajową. Bo według mnie jak kogoś nie stać na dzieci to niech nie rodzi a nie inni niejednokrotnie też chorzy starsi po 50 zapieprzają na młodych zdrowych jak byk rozmnażających się rodziców.

Gość gość
Są tutaj nawiedzone pustki co to pod pretekstem bycia matką, nadają na babcie, teściowe jako na te co to nie wywiązują się z obowiązku bawienia wnuków, lub na odwrót, wyrywają::) dzieci z rąk:::). Takie tutaj matki i taki poziom, że nie da rady być kulturalnym, niestety

Gość gość
gość wczoraj Kult egoizmu? A czym jest rodznie dzieci jak nie egoizmem?

Gość gość
l

Gość gość
gość wczoraj O jakiej pogardzie ty mówisz? Mam pozwolić żeby ktoś nazywał moje dzieci "bachorami, gówniakami", jak również wyzywał mnie od najgorszych, bo jak nie, to znaczy, że kimś pogardzam? Coś ci się pomieszało. To wy nami pogardzacie i taki jest cel waszego pisania tutaj. Tak, byłam bezdzietną, byłam panną, ale nie wchodziłam na fora macierzyńskie i nie obrażałam tam matek! Nie wyzywajcie i nie obrażajcie nas i naszyh dzieci, to nie będziecie nikomu przeszkadzać.

Gość gość
gość wczoraj A przeczytałaś ze zrozumieniem chociażby temat wątku? Chodzi o osoby które "wyzywają i obrażają", więc raczej nie o Ciebie.

Gość gość
gość wczoraj Debilna, bo nie chce by na "macierzyńskim" wyzywano matki? To, że każda (nawiasem mówiąc NIE każda) będzie matką to wg Ciebie powód by innych wyzywać i obrażać? Przeciez w tym wątku chodzi o bezdzietne, które w wulgarny sposób obrażają matki, a nie o wszystkie bezdzietne. No tak, ale jeśli ktoś nie chce by go obrażano, to zaraz jest "debilny", bo to takie normalne jest wyzywać kogoś. Widać, że ten wątek Ciebie dotyczy.

Gość gość
gość dziś gość wczoraj Kult egoizmu? A czym jest rodznie dzieci jak nie egoizmem? x przestancie, prosze, przerzucac sie twierdzeniemi o egoizmie raz dzietnych, raz bezdzietnych. Jaki to ma sens? Kazdy czlowiek chce przezyc swoje zycie jak najlepiej, zreszta nie tylko w aspekcie dzietności.

Gość gość
Teraz dziewczyny w temacie o urlopie wychowawczym zdemaskowały jakąś bezdzietną. Pluła się najgłośniej, że taki urlop prowadzi do załamania kariery. Ja pierdolę to trzeba mieć tupet :D

Gość gość
Bezdzietne lambadziary obrażają xxx Odezwala sie ta co nie obraza :-D

Gość gość
PRECZ Z 500+, PRECZ Z 500+, każdy jak sobie naklepie bachorów to jego problem a nie nasz krajowy, nie stać to się ich nie klepie

Gość gość
Są tutaj nawiedzone pustki co to pod pretekstem bycia matką, nadają na babcie, teściowe jako na te co to nie wywiązują się z obowiązku bawienia wnuków, lub na odwrót, wyrywają:usmiech.gif dzieci z rąk::usmiech.gif . Takie tutaj matki i taki poziom, że nie da rady być kulturalnym, niestety X Serio nie zauważyłaś jeszcze, że 90% tematów tego typu i innych to prova nawiedzonych bab? :) Nie wiem czy są dzietne czy nie, ale ewidentnie są uzależnione i nudzi im się straszenie. Zresztą cyklicznie większość tematów powtarza się, bo kończą im się pomysły. To trollice. Po prostu trollice i z tymi prawdziwymi matkami, które szukają tu porad i rozmowy nie mają wiele wspólnego. Prócz działu. ;)