Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Włażą tu bezdzietne, wyzywają nas, obrażają, ale oczywiście

Polecane posty

Gość gość
A o czym świadczy zakładanie wątku o bezdzietnych i zastanawianie się nad ich motywacjami? Czego im zazdrościsz autorko?

Gość gość
Te luzy po porodzie to jakiś mit. Na logikę to jakby kobieta po 2 porodach miała już luźno to niemożliwe by było urodzenie przez kobiet kilkanościoro dzieci, bo by facet nawet nie mógł dojść w takiej luźnej pochwie.

Gość gość
gość dziś O tym, że mam dość tego, że włażą tu nieproszone i zaśmiecają nasze forum. Gdyby tu nie przesiadywały i nie obrażały nas i naszych dzieci, nie musiałabym zakładać tego wątku. Taki mam problem :)

Gość gość
W najnowszych postach wyświetlają się wątki z wszystkich działów, a ja jakoś tam nie włażę usmiech.gif Ale może niektórzy mają zbyt wiele wolnego czasu... X Niektórzy wchodzą na interesujące ich tematy i nie przejmują się tym w jakim one są dziale. Zamiast wchodzić na jeden dział, patrzą cojest na głównej i wchodzą na wybrany temat. Ty rozumiem zaczynasz od działu macierzyńskiego i Twoja strategia jest oczywiście lepsza niż inne i czujesz swoją wyższość nad innymi z tego powodu???

Gość gość
Ogólnie założenie tego tematu mialo na celu znalezienie innych osób do poparcia tezy autorki. Musi mieć jakaś frustracje do bezdzietnych, skoro wytacza takie działa tylko po to żeby ktoś ja poparł. Musi sama nie wierzyć w swoje argumenty. I ogólnie słabe to ze niby taka szczęśliwa matka a musi się wyrzugac na forum

Gość gość
czasem was troIIuję, bo łykacie wszystko jak pelikany huh

Gość gość
gość dziś Wyższość :) Że też coś takiego przyszło ci w ogóle do głowy. Każdy sądzi swoją miarą. Trochę pokory kobieto.

Gość gość
gość dziś Frustrację? :) Tak, mam frustację, że nie mam ochoty czytać waszych obelg i wyzwisk w dziale MACIERZYŃSKIM. jedyne co potraficie to obrażać i to w sposób wulgarny. Gdybyście były kulturalne i miały trochę rozumu, zupełnie nie przeszkadzałaby mi wasza obecność. W realnym świecie mam wśród znajomych i bezdzietne i stare panny. W przeciwieństwie do was są normalne.

Gość gość
Autorko przecież ty tez byłaś bezdzietna. Uważasz ze to gorszy stan niz dzietność ze z taka pogarda o tym piszesz? Wiesz ze posiadanie dziecka nie zrobiło cię lepsza, tylko inna? Wiesz o tym ?

Gość gość
Ja tu przychodzę bo w większości są mądre i ciekawe tematy. I większość osób tu to rozsądne babeczki. Poza nielicznymi madkami. A dzieci nie mam. I Co, ktoś mnie za to stąd wyrzuci?

Gość gość
Sówka 1313. Uuu kolejna, która myśli, że po porodzie jest wiadro. Wystarczy rozmawiać z facetami, a nie tylko z babami o kremikach, no i wyciągać wnioski z obserwacji. Jeśli facetowi nie przeszkadza cudze dziecko, tzn, że jednak matki wiader nie mają, skoro faceci łapią się dzietnych bab. Jak już któraś ma, to rzadko która. X Bezdzietne na tym forum są naprawdę zabawne. Nie chcesz dziecka, to nie miej. Kogo to obchodzi, ale się nie czepiaj i nie rób analizy krocza i mózgu matki, bo raz guzik o tym wiesz, a dwa, nie kombinuj szukać na siłę pretekstu do własnej decyzji kosztem innych. Ja rozumiem, że niektóre matki mają jakieś pieluszkowe zapalenie mózgu, które przechodzi. Są matki co im odbija na punkcie dziecka i im to zostaje do końca życia, ale to co wy tutaj wypisujcie, to przebija wszystkie pierdzielnięte matki. Naprawdę.

EEEE do mnie to? Mam w nosie co macie miedzy nogami, po prostu to fascynujące że rozpytujesz wśród chłopów o luzy między nogami ich żon, ja to lubię o filmach pogadać.

Gość gość
no tematy fakt , bardzo madre np jak uprawiac seks w kawalerce, przy tesciowej, bardzo praktyczny temat , albo jak pomiescic 6 dzieci na 2 pokojach 30m2 , albo co zrobic zeby facet zlapany na dziecko byl kochajacym mezem i ojcem

Gość gość
gość dziś Skoro nie jesteś samotna to po co szukasz na forach innych osób do kontaktu? Chyba troszkę jednak ta samotność Ci doskwiera, co?

Gość gość
13:39 a obrażasz? No właśnie. Większość bezdzietnych wchodzi tutaj, żeby się utwierdzić w swojej decyzji nieposiadania dziecka. Obrażają inne kobiety, tylko dlatego, że posiadają dziecko. Tylko zapomniały, że ktoś je musiał urodzić i jak się obraża matkę, tylko dlatego, że jest matką, to obrażają też własne matki. Dokładnie jak sówka. Matka to inny gatunek. Powiedz to sówka własnej matce. x Tak nawiasem te bezdzietne, które mają wstręt do dzieci, to muszą być bardzo nieszczęśliwe osoby. Gdzie się człowiek nie obejrzy tam dziecko. To ohydne, obrzydliwe bahorzysko. Wam bezdzietne nienawidzące dzieci, to musi być wiecznie niedobrze. Ciężkie to życie, oj ciężkie mieć ciągle mdłości.

Gość gość
gość dziś Gdybyście im nie odpisywały to by tu nieprzychodziły. Ale masz problem...

Gość gość
gość dziś Sówka pisała o "madce"

Nie napisałam oszołomko że matka to inny gatunek. Napisałam że maDka to inny gatunek. Matka to np moja koleżanka Basia, matka trójki dzieci, świetna matka i świetna kobieta. MaDki natomiast to takie jak ty.

Gość gość
Sówka to co się odzywasz i pokazujesz swój brak inteligencji, jak cię to nie obchodzi? Wystarczy dobrze pomyśleć, wyciągnąć wniosek i nie trzeba wywiadu przeprowadzać, żeby ci facet powiedział, że mu z tą babą dobrze. Tak jak też napisała jedna z kafeterianek. Nie byłoby możliwe urodzić większej ilości dzieci mając wiadro, bo żaden facet tam nie dojdzie. Jesteście żenujące. Nie chcesz, to nie ródź, żaden przymus zachodzić w ciążę. Tak w ogóle to sobie zaszyjcie, bo jak zdarzy się wpadka, to wchodzicie dokładnie na ten dział i płaczecie. Dziewczyny pomóóóżcie... Gdzie kupić poronne...

Gość gość
gość dziś To ciekwe, że na podstawie własnych przemyśleń wiesz jak wygląda życie seksualne i fizjologia danej osoby. Zaiste, bardzo ciekawe.

Gość gość
Każdej kobiety dotyczy dział, bo albo jest matka, albo będzie,więc debilna autorka niech spada na pole, plewić buraki.

Gość gość
Forum jest dla kobiet, kazda moze wejsc i dyskutowac, byle bez wulgaryzmow i obrażania innych.

Gość gość
gość dziś czasem was troIIuję, bo łykacie wszystko jak pelikany huh x musisz miec starsznie nudne życie, ze to cie tak rajcuje

Gość gość
taaaak jaaasne.. Jestescie ciasne i atrakcyjne :) maz ci to wmawia jak sie urywa do kochanki :D

Gość gość
Nie każda chce być matką i nie każda będzie a już na pewno nie każda się nadaje

Gość gość
A ty majac dzieci masz czas zeby zakladac tak durne wątki? Czego mialyby ci zazdroscic

Gość gość
Na przykład tego że jestem mądrzejsza i lepsza

Gość gość
Też nie rozumiem tego fenomenu. Jak byłam bezdzietna to w głowie były mi inne działy. ;) Raczej nie wchodziłam na tematy po głównej, bo musiałabym tam siedzieć cały czas, gdyż tylko kilka pierwszych z rróżnych działów się wyświetla. Z reguły od razu pakowalam się w dział, który mnie interesował. Np w erotyczny, ogolny i tam sprawdzałam na pierwszej tematy. Macierzyński to dopiero odkryłam będą w ciąży. :) i jestem w szoku ile tu bezdzietnych pieniaczek, które próbują udowodnić, że są tu przypadkem i... walą tematy na wiele stron. ;)