Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przyznać się jej że chodziłem na dziffki?

Polecane posty

Gość gość

czy nie mówić nic?

Gość gość
Stracisz duzo w oczach kazdej normalnej kobiety mowiac takie rzeczy,nie warto.

Gość gość
Zwiaz się z podobną sobie, normalnej kobiecie daj spokój

Gość gość
Jesli chodziles na dziffki jesteś smieciem najgorszego sortu , weź sobie na żonę prostytutke albo cichodajke z klubu , niech cię ręka boska broni od dobrej kobiety bo cię spotka zemsta od samego Boga

Gość gość
Który gorszy? Ten, który korzysta z uslug profesjonalistek czy ten, który kobiety używa jak profesjonalistki z wyjątkiem opłat za usługę?

Gość gość
Każdy , prawdziwy facet szanuje kobiety a przede wszystkim siebie , jak facet roocha co popadnie to jest MESKA DZIFFKA , a męska dziffka powinna być z damska dziffka, a porządny z porządną

Gość gość
Jest jednak subtelna różnica jeżeli chodzi o relacje seksualna z jakąś normalną kobietą niż d****** która ma kilku czy kilkunastu klientów dziennie. Nie da się nie brzydzic facetem, który korzysta z tego typu usług.

Gość gość
Każdy , prawdziwy facet szanuje kobiety a przede wszystkim siebie , jak facet roocha co popadnie to jest MESKA DZIFFKA x Na szacunek sobie trzeba zasłużyć, jak puszczalska zdzira daje d*py takiej męskiej dziffce, to pasują do siebie :)

Gość gość
Nie da się nie brzydzic facetem, który korzysta z tego typu usług. x Każda zakompleksiona kobieta będzie się ''brzydzić'', a tak naprawdę obawiać, że w łóżku wyjdzie na gorszą. I tylko o to tu chodzi. Takimi niestabilnymi i niepewnymi siebie lepiej sobie głowy nie zawracać, bo same problemy potem

Gość gość
Na gorszą?? Haha. Weź przestań, człowieku. Nie wiesz sam co piszesz.

Gość gość
18:47 dobre :D tu nie chodzi o umiejętności lozkowe, tylko to, że ja po prostu się tym brzydze. Dla mnie facet musi mieć jakieś zasady i nie zachowywać się jakby znalazł ptaka na śmietniku

Gość gość
To skoro zwykła kobieta jest gorsza to weź sobie na żonę była prostytutke , ja bym takiego śmiecia na męża i ojca nie chciała nigdy bo sama jestem porzadna

Gość gość
A jeżeli tak bardzo upieralbys się przy swoim zdaniu zwiaz się z którąś ze swoich "kochanek". A może nie byłbyś tak dobry w łóżku

Gość gość
18:50 no najwyraźniej wiem lepiej, od ciebie ;) większość kobiet się nie brzydzi tylko zwyczajnie boi, w dodatku nie potrafią sobie tego nawet uświadomić, bo za niska samoświadomość. Możecie się zapierać i przerzucać bluzgi na faceta, ale prawda jest, jaka jest, na waszą niekorzyść ;)

Gość gość
Zakompleksione kobiety nie chcą faceta bo dziffce ? :D gratuluję 99 % kobiet jest zakompleksionych hahahah , ktoś kto chodził chodził dziffki upadł najniżej jak się da , to już jest wyrzut społeczeństwa , jedyne co ci zostało to poprosić o rękę jedną z pan które cię obdlugiwaly

Gość gość
DO AUTORA autorze jestem kobietą, ja bym nie chciała wiedzieć, tylko chciałabym być bezpieczna więc zbadaj się na różne choroby zanim odrzucicie gumę i nic jej nie mów i gites. W końcu nikogo nienie zabiłes a jak masz wyrzuty sumienia to ksiedzu powiedz ale nie ran swojej kobiety tym.

Gość gość
Dla mnie facet musi mieć jakieś zasady i nie zachowywać się jakby znalazł ptaka na śmietniku x Takiej cnotki niewydymki jak ty to żaden rozsądny b nie chciał :D co c*pe traktuje jak świątynię, a w łóżku kłoda, bo praktyki zabrakło :D

Gość gość
gość dziś gratuluję 99 % kobiet jest zakompleksionych hahahah x Brawo, w końcu jakiś fakt do ciebie dotarł ;)

Gość gość
18:56 a co cię to obchodzi ? Weź prostytutke na żonę a życie porządnej kobiety cię nie powinno obchodzic , ona znajdzie porządnego i będzie szczęśliwa , ty jesteś kurffiarzem więc poproś o rękę syfiare z burdelu

Gość gość
gość dziś Zmartwię cię, ale prostytutki są zdrowsze od tzw. 'normalnych kobiet z zasadami'. Badają się częściej i dbają o siebie lepiej, niż taka zapuszczona karyna jak ty ;) oj kompleksy pięknie wychodzą

Gość gość
Kobiety plują na profesjonalistki, bo się boją konkurencji. Wiadomo, że są pod każdym względem gorsze od doświadczonej kobiety, bez porównania. Każdy facet powinien choć raz skorzystać z divy by wiedzieć, czego wymagać od swojej partnerki.

Gość gość
Oczywiście powiedzieć, musi być świadoma na jakie problemy zdrowotne się naraża.

Gość gość
To zostaw tę zakompleksione karyny nieudaczniku któremu daja tylko za kasę i idź zakrec sie koło jakiejś na trasie kto ci broni

Gość gość
kłody w wątku już się zapluły widzę :D:D:D nie ma to jak swoją niższość maskować słowami jak porządna, normalna, przyzwoita i tym podobne bzdury, a tak naprawdę niedoświadczona, gorsza i nic nie warta w seksie.

Gość gość
A czego może wymagać syfiarz który dostaje tylko za kase? Ty normalnej kobiety nie znajdziesz nigdy bo każda ucieknie z krzykiem jak dowie się na jakiego odrzuta trafiła

Gość gość
Prawda, a faceci którzy nie chcą na żonę prostytutki są po prostu zakompleksieni.

Gość gość
Ty normalnej kobiety nie znajdziesz nigdy bo każda ucieknie z krzykiem jak dowie się na jakiego odrzuta trafiła x najzabawniejsze, że tak zwane normalne latają za mną z wywieszonymi ozorami :D nie dla psa kiełbasa, takiej beznadziejnej kłody sobie nie wezmę, choćby dopłacała :D

Gość gość
Powtarzam troglodyto bez mózgu , kto ci broni poslubic divke , nas to nie obchodzi , chodzi o to żeby tylko taki śmieć jak ty nie zniszczył życia dobrej normalnej dziewczynie , po co się męczyć z kłoda jak można stworzyć szczęśliwa rodzime z prostytutka

Gość gość
19:00 w punkt :D Swoją drogą jeżeli z nami jest coś nie tak... To dlaczego o swoich przygodach nie opowiesz swojej ukochanej? ;) Bo może to taka "zakompleksiona Karyna" jak my, czyt. 99% kobiet...;) A jak ten 1% z którymi ochoczo spedzales czas to raczej zaakceptuje bez problemu :)

Gość gość
gość dziś Ja nie mam nic przeciwko, chętnie przygarnę ;) dla mnie diva jest więcej warta niż okłamująca się zakompleksiona ''kobieta z zasadami''