Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Kora jest w niebie czy piekle?

Polecane posty

Gość gość

Gdzie poszla?

Gość gość
Kora leży w lesie

Gość gość
Kora mi się śniła. Przekazała mi pozawerbalnie 3 rzeczy. - bardzo prosi żeby o niej pamiętać i sie za nią modlić, jest jej to potrzebne - nie da się opisać tego co teraz ogląda - widzi pasmo cierpienia jakim było i jest moje życie. Nie wiem czemu przyszła do mnie, nigdy się nie spotkałyśmy. Jeśli ktoś porafi się modlić, to niech podejmie tę modlitwę za duszę Kory.

Gość gość
Myślę że jest w czyśćcu

Gość gość
01:40 Może jest Twoją bratnią duszą?

Gość gość
Tego nie wiem :)

Gość gość
Osoba która skrajnie obrażała kościół, napewno jest tam najniżej i stamtąd już wyjscia nie ma.

Gość gość
01:45 Zdziwilbys się :)

Gość gość
Najwyżej zdziwiłAbym się ;)

Gość gość
To by było niesprawiedliwe wobec osób które były od niej po tysiąckroc spokojniejsze! Ale teraz popatrzmy na to z innej strony czy wegetacja olewanie życia, nie robienie prawie nic w życiu poza rzeczami niezbędnymi do przeżycia daje minimum czysciec???

Gość gość
Już wiem o co chodzi. Ja też uważam, że to nie jest powod do potepienia. A kościół jest ludzki, grzeszny i nie jest Bogiem, żeby z jego powodu zsyłać kogoś do piekła.

Gość gość
Podobno część żołnierzy którzy katowali Pana Jezusa dostało się do czyśćca więc tym bardziej taka Kora mogła się tam dostać :)

Gość gość
01:45, 01:48 a słyszaleś takie zdanie "Nie sądźcie, a nie będziecie sądzeni"? Nie do ciebie należy decydować gdzie kto pójdzie po śmierci.

Gość gość
1:48 To nie tak. Piekło to wybór. Jeśli nie będziesz chciał /chciała iść do piekła i będziesz żałować swoich grzechów, choćby dopiero po śmierci, dostaniesz się do czyśćca a stamtąd do nieba.

Gość gość
Ja tam mam nadzieje, ze nie pojde do nieba i nie biede musiala przebywac wsrod tych wszystkich swietojebliwych duszyczek. Jesli zalozymy, ze ta dwa koncepty istnieja, to w piekle znajda sie najciekawsi i najbardziej wartosciowi ludzie.

Gość gość
Jej dusza szykuje się do reinkarnacji czyli do ponownego wejścia w ciało.. Nie może ona odejść do Boga i połączyć się z Jego potężną masą boskiej energii na wieczność w stanie niekończącej się euforii (myślę, że tak wygląda raj) - ponieważ owa dusza, jako siła elektromagnetyczna jest fizycznie (tak, tak) zatrzymywana za pomocą specjalnego pola siłowego w obrębie naszej planety, za sprawą tadam ta dam: Reptilian! Tak jest,wygrał pan zegarek :P One żywią się naszymi duszami, a precyzyjnie naszymi uczuciami (głównie grozy i smutku, co wyjaśnia podtrzymywanie stanu wojny, chorób biedy i nieszczęścia na naszej planecie), uczucia i emocje dają im nadzwyczajną energię. To wyjaśniałoby zorganizowanie przez illuminatów kontrolowanych z kolei w całości przez reptilian (naszych stwórców) przesłanie islamistów do Europy, gdzie wskazniki bezpieczeństwa społecznego zaczęły wznosić się niebezpiecznie wysoko, po raz pierwszy w historii ludzkości...;) Reptilianie tworząc nas podrzucili prawdziwemu Bogu Stwórcy wszechświata kukułcze jajo.. :) dlatego też Bóg dał im pstryczka w nos (i to rozumiem, proporcjonalna kara za proporcjonalne wykroczenie, bo za nic innego nie mógł uznać takiego działania, tzn. za zabawę w Niego ;) Bóg to Absolut i ma tego świadomość, jest wszystkim, dobrem i złem jednocześnie, z przewagą w stronę dobra, dlatego we wszechświecie dzieją się takie rzeczy jak minimalna (ale jednak) wygrana jasnej materii nad ciemną ) I tak ofiarował nam duszę, by uczynić nas swoimi, duszę której oni nie mają i tak bardzo nie mogą się z tym pogodzić.. Wiedzą też, że za bardzo nie mogą przez to fikać :P Tak myślę :)

Gość gość
gdzie wskazniki bezpieczeństwa społecznego zaczęły wznosić się niebezpiecznie wysoko, po raz pierwszy w historii ludzkości...oczko.gif X Po tym jak, wskazniki bezpieczeństwa społecznego zaczęły wznosić się niebezpiecznie wysoko, po raz pierwszy w historii ludzkości...oczko.gif

Gość gość
OMG :) Połączenia reinkarnacji z reptilianami się tutaj nie spodziewałam :) Ale na kafe wszystko jest możliwe. :D

Gość gość
Wiele osób twierdzi, że przez te łaknienie naszej duszy i podrzeganie do wojen i złych poczynań reptilianie to demony.. coś w tym jest koło się zazębia coraz bardziej.. a Bóg.. Bóg na to pozwala, bo to Absolut i zdaje sobie z tego sprawę, straszy piekłem, a i tak wybacza tym okrutnie złym, bo wszyscy jesteśmy jego dziećmi? Oni też.. niesfornymi, ale dziećmi.

Gość gość
Ale pitolicie co sekunde umiera 100 tys ludzi na ziemi ikolejki na sąd są ogromne

Gość gość
W piekle nie ma wartościowych ludzi. Tam są zbrodniarze, Hitler, Mengele, Mao, Pol Pot, inkwizytorzy, ci którzy mordowali ludzi, często ze szczególnym okrucieństwem, torturowali ich, niszczyli im życie, dokonywali masowych zbrodni i nie podjęli żadnej próby nawrócenia. Celowo nie wymieniam Stalina bo ten się podobno wyspowiadał przed śmiercią.

Gość gość
gość dziś To błąd w myśleniu, pierwotnie wszystko jest ze sobą połączone, trzeba tylko znaleźć idpowiednie miejsca i łączniki w rozbudowanym środowisku ;) Poza tym chcę Was przestrzec, gdyż niebawem się objawią nam.. nawet zwierzęta wariują, małpy przeganiają tygrysa i ratują z jego paszczy ofiarę.. a kot boi się szczura i ucieka przed nim jak poparzony. Nie dajcie się zwieść, oni nie są nami mimo wszystko, nie ufajcie im, bo oni chcą naszych dusz dla siebie. Chcą stworzyć nową rasę, do tego potrzebują nas, naszego ciała i oczywiście duszy, której jeszcze nie są w stanie tworzyć sami.. i nigdy nie będą, bo to co boskie, oddaje się Bogu ;)

Gość gość
gość dziś Z resztą to dopiero, przynajmniej dla mnie wyjaśnia senso stricte, istotę reinkarnacji w ramach sztucznego przytrzymywania duszy.. tylko pomyśl ;)

Gość gość
A co na to psychiatra? :D

Gość gość
Od 3 lat sie leczena schizofrenie i ,biorę leki.

Gość gość
Współczuję :(

Gość gość
Ja mam schizofrenie

Gość gość
To kto się pomodli za Korę?

Gość gość
tyJesteś p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.a .

Gość gość
tyJesteś p.i.e.r.d.o.l.n.i.ę.t.a . i n.i.e.d.o.*******.n.a jakaś