Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie brzydzi was że tłuste dziewczyny noszą szorty ledwie na tyłek ?

Polecane posty

Gość gość
Polki nie dość że są najbrzydsze na tle wszystkich slowianek to jeszcze sie ubierają jak lumpiary bez klasy , wywalone wszystko na wierzch , po domu to po domu , w ogrodzie to w ogrodzie ale nie między ludzi bo to jest OBRZYDLIWE I NIE SMACZNE

Gość gość
Niech chodzi po prywatnej drodze, ewentualnie porusza się z szoferem w samochodzie, by móc zamknąć oczy. Mam urlop, nigdzie nie wyjeżdżam, wiec tu gdzie mieszkam chce poczuć wakacyjny luz. Ciało to ciało a nie jakieś tabu, najwięcej krzyczą ci, którzy sami dużo odsłaniają, patrz pani MKSDZ a może inaczej:/

Gość gość
Można czuć też wakacyjny luz nosząc piękną przewiewna sukienkę w kwiaty , mowi się tyle o rosjankach jakie one to źle nie są , a widząc wymianę z Rosji nie widziałam grubej rozebranej jak krowa rosjanki, wszystkie szczupłe ładne i ubrane ze smakiem

Gość gość
Tez mnie brzydza te szorto majtki które taplaja się w ludzkim kale w tyłku

Gość gość
ale co was to obchodzi co kto nosi, ja jakoś nie widzę tłustych krów bo się na nikogo nie gapię, a w kieckach to się dopiero nogi kleją do siebie i leci pot po d***e. ja tam chodzę w lekkich bawełnianych spodenkach i mam w d***e że ktoś może myśli że mam grube nogi

Gość gość
gość dziś Wytłumaczenie bab które pokazują doope w przestrzeni publicznej " jest mi gorącą " to załóż przewiewna spódnice do kolan , gwarantuje ze cyrkulacja powietrza pod spodem ochlodzi twój zad bardziej niż słońce które prazy ci spocona brzoskwinie pod jeansem albo innym materiałem na spodenki X Tylko jak ktos jest naprawde gruby to pod owa spodnice musi zalozyc krotkie spodnie, bo inaczej nogi sobie obetrze. Btw slyszalas o spodenkach krotkich z lnu?

Gość gość
a wy co zakładacie ?jak wam w jaja parzy?i bebech jeszcze zwisa :(

Gość gość
krótkie szorty pokazujące pół doopy wyglądają tanio i koorewsko na każdej, grubej i wysuszonej

Gość gość
Nie obchodzi mnie co noszą inni, niech se noszą co chcą :P ale gdybym miała grube nogi jak słupy i wielkie dupsko, na pewno nie zalozylabym szortow, wybrałbym estetyczna sukienkę lub spódnicę. Zresztą sama, mimo że jestem szczupła, w krótkich szortach chodzę tylko na wakacjach i na spacery. Do miasta ubieram raczej sukienki, lub bermudy. Nie zakładam również legginsow bez dłuższej tuniki.

Gość gość
koorewki w szortach

Gość gość
Jakie wy wszystkie porządne jesteście, możecie się pochwalić. Ja jestem stara i noszę krótkie levisy za pośladki i mało mnie obchodzi, czy komuś to się nie podoba, nawet bardziej mi to pasuje niż gdyby jeden z drugim.slinił sie, bo bardzo stara jeszcze nie jestem. Krytykujecie cnotki niewydymki tzw dziewice, nieruszencje i przeszkadza wam dziewczyna/kobieta w krótkim spodenkach na ulicy, czy to nie schizofreniczny objaw? Bo obłudy przejaw zdecydowanie.

Gość gość
Elegancka kobieta potrafi tak dobrać strój, żeby podkreślić i odkryć to co ma ładne i ukryć mankamenty. I taka kobieta zawsze będzie się podobać, niezależnie jaką ma sylwetkę. To samo dotyczy również makijażu.

Gość gość
Jakie to wszystko jest polskie, cały wątek na temat tego, co kto i na jakiej d***e nosi...

Gość gość
krótkie spodenki ledwo zakrywające doope wyglądają tandetnie i tanio na każdej doopie

Gość gość
Hooy was to jak kto ubrany jest. Tolerancji troche !

Gość gość
tolerujemy dlatego tak się d***** ubieracie obrzydza nas to wolność słowa k****o

Gość gość
Sa tak samo obrzydliwe jak faceci ze zwalami sadla. Kompletnie aseksualne.

Gość gość
Czego się spodziewać po polskich wiesniarach nie dość że brzydkie to jeszcze nie mają za grosz takiego instynktu samozachowawczego co wypada nosić a co nie , jak komuś widać pośladki to niech się nie spodziewa szacunku od faceta , koorewka będzie traktowana jak koorewka , zawsze jak jadę autem i widzę taką w krótkich szortach to mówię jakbym taka koorewke wypiertolil w ten zad , jak widzę porządnie ubrana dziewczynę ładna to mam więcej szacunku i mysle o niej już jako kobiecie do związku

Gość gość
wy na serio myślicie, że jesteście przystojni i ubieracie się z klasą? hahaha radzę wam spojrzeć w lusterko obleśne dziady z ryjem oderwanym od pługa i w dresiku

Gość gość
Dzisiaj kazda sie obnaza zreszta .ic innego do zaoferowania nie maja. Nie tylko polki ale kobiety calej zachodniej cywilizacji.

Gość gość
15.41 - Oj ciągnie Cię do tych, z których tak się śmiejesz, oj ciągnie...hipokryto jeden, dla mnie żeś taki sam jak te dziewczyny, które brzydko nazywasz, ale chętnie byś sobie z nimi poużywał. Twój język i Twoje poglądy to rynsztok i to ten najgorszy, bo obłudny, już bardziej szanuję tę dziewczynę co jest jaka jest, ale świętą nie zgrywa.

Gość gość
lubię oponkę u kobitki , całować brzusio i pupe przesłodką mmm

Gość Ana 345
Jestem po 40 i uwierzcie mi, że 20 lat temu dziewczyny miały więcej wyczucia stylu niż obecnie. Po pierwsze o wiele mniej było grubszych osób a jeżeli już ktoś borykał się z nadwagą to ubierał się tak żeby to zatuszować a nie eksponować. Naprawdę nie ma nic przyjemnego w pokazywaniu cellulitu czy tłustego brzucha. A co do mini szortów to pasują one tylko wysokim dziewczynom ze szczupłymi, zgrabnymi nogami i wysportowaną pupą. ☺

Gość gość
wiesz , że niektórych kusi więcej ciałka ? mnie tak i nigdy ze szczupłą nie byłem .