Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasi mężowie tez śpią bez bielizny w samej pizamie

Polecane posty

Gość gość

Moj maz (podobnie zreszta jak moj byly) spia w samych spodniach od pizamy bez bielizny plus koszulka. Wasi tez spia bez majtek? Ja sobie nie wyobrażam. Myje się wieczorem. Zakładam świeża bielizne, na to pizamka i tak spie.

Gość gość
Mój śpi bez majtek zresztą ja też ty chyba jesteś dziwna

Gość gość
Tu autorka. Bielizne zmieniam co dzien. Pizame co 5-7 dni. Pomijajac okres, bo to inna bajka, zawsze jest jakas mala wydzielina, dlatego czysciej dla mnie spac w bieliznie. Co ile pierzecie pizame?

Gość gość
W bokserkach śpi. Ja sypiam w szortach i staniku albo w koszulce z podtrzymaniem na biust i szortach. Oboje nie znosimy piżam.

Gość gość
Jak kobieta może spać bez majtek? Nie uwiera was szew w wiadomym miejscu? :D a z kolei w koszulce to ten śluz na udach. Ble

Gość gość
Maz śpi zawsze tylko w bokserkach

Gość gość
Ja spie nago, moj facet też. Jakos tak wygodniej jak we dwoje spimy. Ale jak spie sama to tylko w majtkach

Gość gość
Zaskoczę Cię! Mój mąż śpi nago!

Gość gość
Moj w spodenkach bez majtek pod spodem. Ja wolalabym gdyby spal w bokserkach bo wtedy jest seksi. Ja śpię w staniku i majtkach. W majtkach zawsze wkładka. Nie lubię piżam. W bieliznie jest swoboda. A bez stanika bym nie mogla, nie lubie jak mi cycki latają

Gość gość
Moj to mawet pizamy nie ma. Czasem spi nago a głównie w bokserkach :D Ja natomiast albo majtki i koszulka albo koszula nocna (nie taka od babci Stasi tylko seksowna :P ) albo pizame czyli krotkie szorty do ktorych wklejam wkładkę jak jest taka potrzeba i koszulka na ramiaczkach do tego ;)

Gość gość
A kiedy Twoja skóra oddycha jak zawsze masz dwie warstwy materiału na tyłku? Może stąd tyle wydzieliny?

Gość gość
Mój śpi w t-shircie i bokserkach. Ale ci otyli panowie rzeczywiście częściej śpią bez bielizny bo im niewygodnie przez nadmiar tkanki tłuszczowej. Może twój facet jest gruby?

Gość gość
Oboje śpimy bez bielizny w piżama które często są zmieniane ok 3-4 razy w tyg.Nie wyobrażam sobie w takie upały spać w kilku warstwach

Gość gość
Moj spi tylko w gaciach , ja tez ( w staniku bym nie usnela, no ale nie mam az tak duzych piersi, sieciowa rozmiarowka to 70C, wiec szalu nie ma :)

Gość gość
Mój śpi jak chłodniej w długich spodniach od piżamy, przeważnie śpi w bokserkach, ja się raz w piżamie raz w koszulce, żadnych matek żadnych stanikow. Oboje jesteśmy szczupli, moje piersi malutkie nie są, ale stanik to do noszenia w dzień. Żadnych majtek (okres wyjątek). A wogole to większość nocy śpię nago bo lubimy figielki.

Gość gość
Ja śpię nago jestem samcem

Gość gość
Obje śpimy nago. Jeśli już mi się zdarzy spać w pizamie to bez bielizny oczywiście. Niemam śluzu ciekawego po udach. Pizame zmieniam codziennie. W majtkach śpię tylko podczas okresu. Oboje szczupli i zdrowi :). Pozatym skóra musi kiedyś odpocząć od bielizny wiesz?

Gość gość
"Pozatym skóra musi kiedyś odpocząć od bielizny wiesz? " bzdura, wiesz?

Gość gość
08:01 porozmawiaj ze swoim ginekologiem ja niemam zamiaru ciebie uświadamiać.

Gość gość
Facet w piżamie jest aseksualny. Jak taki dziad stary wygląda, albo nastolatek, nie wiem co gorsze. Mój w bokserkach śpi.

Gość gość
"Pozatym skóra musi kiedyś odpocząć od bielizny wiesz? " bzdura, wiesz? x Jeśli usłyszałaś, że to bzdura od ginekologa, to go zmień.

Gość gość
Śpię w seksownej koszulce nocnej na cienkie ramiączka, oczywiście bez majtek. Mąż z reguły sypia w majtkach, a jeśli piżama to koszulka na krótki rękaw plus krótkie spodenki. Latem najczęściej sypiamy nago.

Gość gość
Gość 8.07 nie wiem jakie ty widziałaś piżamy

Gość gość
Wystarczy wpisac w google "piżama męska" i zobaczyć zdjęcia. Sorry, ale NIC z oferowanych piżam na rynku nie wygląda dobrze na mężczyźnie w wieku 20-50 lat.

Gość gość
Właśnie mój facet w spodniach od piżamy wygląda a sexi ma fajną dupke a i tam gdzie trzeba wyraźnie widać po za tym spodnie od piżamy są luźne szybciej się je zdejmuje.

Gość gość
gość wczoraj Jeśli tobie przez 7 h snu nic nie poleci to ja na twoim miejscu bym się przebadala bo to nie jest normalne

Gość gość
Mi nic nie leci. :( Prześcieradło jest czyste.:P Koszulka też. Dziewczyny, co z wami? Jak można spać w majtkach?

Gość gość
Mnie też obrzydzają piżamy, a już zwłaszcza jak ktoś śpi bez gaci, fuuuuj. Gacie się codziennie zmienia, a piżamy piorą co kilka dni, albo co gorsza raz w tygodniu i myślą, że dbają o higienę. Miałam współlokatora na studiach, który sypiał w piżamach. Jezu jak to obleśnie wyglądało, obrzydliwa sprana piżamka jak u dziecka, a nie u dorosłego mężczyzny. Ble.

Gość gość
gość dziś Myślisz, że twoja cipka widzi różnicę między bawełnianymi gaciami od piżamy a bawełnianymi szortami? :D Ja nie wiem, jak można spać w - de facto -spodniach? :o

Gość gość
Ja noszę koszulki,oczywiście bez majtek śpię, śpię w nich dwie noce czasami jedną i do prania.