Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro faceci nie chcą płacić za kobiety

Polecane posty

Gość gość

I je traktować jak kobiety , to niech nie wymagają żeby kobieta umiała gotować i sprzątać , chcesz tradycyjnej kobiety bądź sam najpierw tradycyjnym facetem a nie tylko wymagania , żeby kobieta miała same obowiązki a żadnych kobiecych przywilejów

Gość gość
Ja chce ale co jak nie chcą randkować

Gość gość
Skoro faceci się zasłaniają rownouprawnieniem że nie będą za kobietę płacić , to kobiety powinny robić to samo , zasłaniać się rownouprawnieniem i mówić że zaganianie kobiet do gotowania i sprzątania to seksizm i brak równouprawnienia , zauważyłam że większość facetów to roszczeniowe cwaniaczki , którzy narzekają że kobieta nie umie gotować , no co równouprawnienie

Gość gość
Dokładnie!

Gość gość
Kolejna królewna z drewna z pasożytniczym nastawieniem założyła temat.

Gość gość
Won korniku j****y.

Gość gość
To facet który wymaga gotowania i sprzątania za nic jest PASOZYTEM , polaczki mają tylko wymagania a kobieta nie ma z nich żadnego pożytku , w Rosji kobiety gotują sprzątają ale ich faceci nie są tak skapi, byłam w związku z rosjaninem w Niemczech i oni robią wrażenie na polkach, kupują kwiaty zabierają do restauracji , jak byłam w sklepie chciał mi zapłacić za sukienkę bo mnie kochał , a polaczek pasożyt co ? Idź do pracy , ugotuj , posprzataj, wstawaj do dziecka a ja sobie będę męskim pasozytem w lista wymagań który nic od siebie nie daje

Gość gość
Ja Mam już 35 lat , kiedyś to był standard ze kawaler zeby się przypodobać kobiecie musiał jej coś kupić , postawić , dziś niestety widzę że większość facetów to cwaniaczki i nieroby, święte oburzenie jak taka młoda nie chce gotować ale sam dziad nie kupi jej nawet kwiatka czekolady czy głupiej torebki ze by dziewczynie było miło , skoro facet nie dba o kobietę nie stara się o nią , to czemu ona ma się starać i kochana ? Większość facetów to wygodnickie pasożyty dzisiaj , od kobiety wymagają pakietu usług a sami kalkuluja żeby jak najmniej na kobiecie stracić

Gość gość
Mezczyzni tez gotuja czy sprzataja wiec ogarnij sie autorko. Sprzata kazdy dla siebie nawet dzieci sprzataja w swoich pokojach.

Gość gość
Tak że ja się nie dziwię że młode kobiety traktują facetów jak traktują , skoro widzą ze delikwent sie nie stara i ciągle chce tylko korzyści od kobiety a samemu najlepiej nic nie stracić , młode ukrainki u nas w firmie gotują facetom sprzątają , są ciepłe miłe , ale jest jedno ALE ich faceci też się starają , pomagaja swoim zonom w pracy a nie jak Polacy lampi się taki polski debil i nawet własnej żonie nie pomoże , tak samo jak Ukrainiec wraca ze sklepu zawsze jakaś czekoladę czy paczka swojej oksanie przyniesie , Polak o swojej żonie nie pamięta , tak samo jak kiedyś się przewrocilam w firmie , Polak się gapił a Ukrainiec pomógł wstać , niska jakość kobiet bierze się z niskiej jakości facetów bo jedno na drugie oddziałuje

Gość gość
Jestem facetem, sam sobie gotuję, sprzątam, piorę, nie widzę w tym nic ani dziwnego ani trudnego. Na pewno nie chciałbym roszczeniowo nastawionej kobiety, która z góry zakłada, że obowiązkiem faceta jest za nią płacić. To najgorszy rodzaj kobiety, od takich należy trzymać się z daleka.

Gość gość
Tak samo jak najgorszego sortu jest facet który żydzi na swoją kobietę a później będzie zydzil na własne dziecko bo nastawienie się nie zmienia , dziś facet nie zapłaci za twoje żarcie jutro nie da na mleko czy pampersy dla dziecka , on sobie będzie pracował i miał swoje pieniądze na siebie a ona będzie musiała się prosić na drobne na podpaski albo będzie umierala z głodu bo całe 500 plus pójdzie na dziecko a skapy facet nie pomoże

Gość gość
a będziesz sprzątał, gotował, prał, prasował, zmywał, układał I PO KOBIECIE i nie marudził, nie narzekał, niee gderał, chwalił kobietę w towarzystwie? no właśnie.

Gość gość
Właściwie skapstwo u faceta nie przeszkadza tylko kobietom które nie chcą mieć rodziny ani dzieci , bo taka zawsze może pracować , i w razie czego kopnąć takiego faceta w doope kiedy chce , kobieta myslaca o rodzinie raczej szuka zabezpieczenia kiedy urodzi i będzie chciała mieć rodzinę , kobieta która chce mieć dziecko też nie weźmie byle skapca bo będzie wiedziała , że mając dziecko łatwo go nie kopnie w doope , cała filozofia

Gość gość
09.08 dokładnie dlatego od Polakow (tych skąpych) trzeba spier...c a tym bardziej nie robić sobie z nimi dzieci!

Gość gość
Jestes strasznym szowinista bo wymagam od kobiety by spuszczala po sobie wode w toalecie :(

Gość gość
Sorry, drogie pasożytki które bulwersują się w tym temacie, ale nie rozróżniacie pewnej kwestii. Myślę, że jest wielu facetów, którzy chętnie zapłacą także za kobietę np. w restauracji, ale w sytuacji, gdy ona tego NIE ŻĄDA, gdy zachowuje się z klasą, deklaruje, że płaci za siebie. Wtedy wielu z przyjemnością powie: nie, nie, ja zapraszam. Inna jest sytuacja, gdy siedzi pasożytniczo nastawiona kretynka i czeka aż facet za nią zapłaci, bo jej się rzekomo NALEŻY. Czujecie tę różnicę? Czy za trudne?

Gość gość
gość dziś Teraz to ty chcesz wykorzystywac mezczyzn czyli zachowujesz sie jak to co krytykujesz.

Gość gość
Ze skapym facetem to można żyć jak się nie mieszka razem i chodzi się tylko w sobotę na pizzę gdzie każdy zapłaci na pół , ale jak taki facet naciska na rodzinę to trzeba uciekać bo skończy się to tak jak u mojej matki , ojciec skapil na nią jak była młoda a po ślubie co ?? Dokładnie to samo ona musiała pracować na dzieci siebie , dom a on swoją kasę miał na swoje przyjemności i wielki pan i władca bo rachunki oplacil , jak ktoś myśli poważnie o życiu to na pewno nie brać skapego egoisty , który zdrowo myslaca kobietę nazywa uwaga PASOZYTEM bo chce dobrego życia dla swojego dziecka i żeby nic mu nie brakowało

Gość gość
Rownouprawnienie a robienie podstawowych rzeczy nawet jak jest sie samemu to co innego ale kobiety tego nie odrozniaja. W koncekwencji sprzatanie po sobie uwazacie za jakis ogromny dodatkowy wymog. A zeby myjecie bo maz od was tego wymaga czy dla siebie?

Gość gość
To zdecydujcie sie czego wy kobiety chcecie bo ani pracowac i wydawac nie chcecie ani nic robic w domu. Powiedzcie czego chcecie? My chcemy partnerstwa, wspolnego zarabiania, wspierania sie, wspolnej pracy w domu i przy dzieciach.

Gość gość
9:21 no tak męski nierobie , bo kobieta to ma zarabiać , prac gotować sprzątać i nic nie wymagać bihahhahahaa a ty tylko będziesz leżał do góry leniwymi smierdzacymi dzbukami i czekał na gotowe

Gość gość
Skoro facet skapi na kobietę i o nią nie dba to czemu kobieta ma wypełniać typowo kobiece obowiązki ?

Gość gość
dziś 9:21 no tak męski nierobie , bo kobieta to ma zarabiać , prac gotować sprzątać i nic nie wymagać bihahhahahaa a ty tylko będziesz leżał do góry leniwymi smierdzacymi dzbukami i czekał na gotowe x ja tak chce jakby jakaś była chętna to samotny 1,8m czeka :*

Gość gość
Autorce zal bo mezczyzni zaczynaja sie szanowac i korzystac z rownouprawniania, ktorego chcialy i wprowadzily kobiety. Wielki zal bo mezczyzni nie chca byc dluzej sponsorami i chca zwiazku partnerskiego zreszta w dzisiejszych czasach nie ma miejsca na patriarchat bo mezczyzni nie maja juz takiego dostepu do wyzszych stanowisk jak kiedys. Gadanie w stylu nie placisz za mnie to nie kiwne palcem w NASZYM WSPOLNYM domu, dziecku itd. jest zwyczajnie niedojrzale.

Gość gość
gość dziś Czy ty tak bardzo jestes niepelnosprytna, ze nie jestes w stanie zyc bez bycia sponsorowana? Nie rozumiesz co to partnerstwo? Dorosnij a potem wejdz w zwiazek.

Gość gość
9:30 tylko że ładna fajna kobieta i tak znajdzie takiego co będzie się nią opiekował i za nią płacił , te " partnerskie " kobiety to najczęściej brzydule aż oczy lzawia, ładnej fajnej kobiecie nikt łaski nie robi że z nią będzie , to te wybrakowane wprowadziły feminizm żeby jakoś sobie faceta przygr***** byle by był

Gość gość
9:33 tylko że ja jestem polski kartoflu w połowie Rosjanka , nie wstydzę się tego że jestem piękna i mogę sobie znaleźć bogatego faceta który mnie będzie utrzymywał a nie tylko sponsorowal a ty sobie weź swojego polskiego partnerskiego paszczura

Gość gość
Ja nie gotuję, nie lubię, sprzątam rzadko, balagan mi nie przeszkadza, płacę za siebie sama, zarabiam stać mnie. Jednak jeśli facet chcialby mnie zdobyć to musi udowodnić, że mu zależy, a jak inaczej niż poprzez "stroszenie piórek", czyli pokazanie jaki jest zaradny, że ma pieniadze, stanowisko, że chce wydawac na mnie kasę a nie tylko marnowac moj czas nic w zamian nie oferujac. Jak facet na pierwszej randce nie zaplaci to drugiej nie bedzie. Smieszne że pajace sie odzywaja i liczą na dalsza znajomosc. Skoro nie placisz to albo cie rodzicielka nie wychowala na gentlemena tylko na chama z sianem w butach albo jesteś skapy albo traktujesz mnie jak kolezanka. Żadna z trzech opcji nie jest atrakcyjna dla normalnej kobiety. Desperatka owszem, spotka sie kolejny raz twierdząc, że nie jest materialistka, ale zrobi to dlatego, że nie ma innego samca wokół siebie.

Gość gość
gość dziś Skoro facet skapi na kobietę i o nią nie dba to czemu kobieta ma wypełniać typowo kobiece obowiązki ? X W tym momencie pokazujesz jak wielka szowinistka jestes! Jakie kobiece obowiazki? Ludzie mamy XXI wiek. Kobiety zarabiaja, sa piesciarkami, polityczkami, mezczyzni sprzataja, zajmuja sie dziecmi itd. Tobie nie chodzi o to, ze kobiety robia w domu tylko o to, ze dzis nie bedziesz sponsorowana i musisz sama na siebie zarobic.