Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skoro faceci nie chcą płacić za kobiety

Polecane posty

Gość gość
Nigdy jej o tym nie powiedzialem tak tylko sobie mysle o kobietach jakie wczesniej spotkalem teraz mam idealna dziewczyne. Kochamy sie na zaboj. A ona mi ostatnio powiedziala jak ja zaplace jeszcze raz za nia to sie rozstanie ze mna. Mowi za wszystkie rachunki ja mam placic nie chlopak i koniec. A ty trzymaj te pieniadze. Chowaj przedemna. Taks mam kobiete

Gość gość
10:27 a czy w twojej fantazji były smoki ? Nie ma takich kobiet ktore same chcą brać na siebie rachunki , żeby nikt za nie nie płacił a najlepiej żeby facet na nich pasozytowal ,fantazjujesz już od tego skapstwa synu

Gość gość
10:27 z twojej opowieści wynika że to ty jesteś pasozytem i to męskim , nie boli cię to na honorze ? Jesteś glapa i tyle , może ona ma ci drzwi jeszcze ciucmo otwierać ?

Gość gość
gość dziś Nie ma takich kobiet ktore same chcą brać na siebie rachunki , żeby nikt za nie nie płacił x Okej, tu nie masz racji, bo jestem taka ja na przykład i nie wyobrażam sobie być uzależniona finansowo od faceta. Poza tym, skoro mam pieniądze własne, to ich używam i nie wymagam od nikogo sponsoringu, mam godność i szacunek do siebie. A facet może się wobec mnie wykazywać nie stylem bankomatu, tylko wartości ludzkich i charakterem ;) oczywiście, to o wiele trudniejsze zadanie, niż z szastnąć hajsem :P

Gość gość
Nie sądziłam ze doczekam się czasów gdzie Ukrainiec czy ruski będzie miał więcej kultury od polaczka, smutne to

Gość gość
Nie wierzysz to twoja sprawa! A moze moj kobieta duzo zarabia kwoty nie podam. Miesiecznie 5cyfrowa liczba i nie ma co z kasa zrobic? Bo juz wszystko ma co jej potrzeba? Samochod duzy dom itd.

Gość gość
I dlatego nie chce ode mnie mojen pesji

Gość gość
10:34 tak tak i bogata ambitna kobieta wzięła sobie nieroba na głowę , meskiego utrzymanka, zamiast faceta na swoim poziomie , urodzonego z pasjami, który ma zainteresowania a nie tylko jojczy na kaffe , pewnie ma 70 lat i znalazła sobie młodą męska prostytutke

Gość gość
W zyciu sa rzeczy ktore fizjologom sue nie snily obije? Ja mam 25 ona 30 i niedlugo bierzemy slub koscielny. Ja chcialbym chociaz raz dolozyc sie do jej wydakow ale stwnowczo odmawia tez malo nie zarabiam.

Gość gość
Bo pewnie wygląda jak pół tyłka zza krzaka i jedyna szansa na małżeństwo to wzięcie sobie na głowę męskiego pasożyta, który nie czuję plamy na honorze ze kobieta go utrzymuje

Gość gość
Niestety pół-Rosjanki z chłopakiem Rosjaninem, nie do końca zdaje się rozumiesz język polski i co się do ciebie pisze. Albo może jesteś po prostu za głupia.

Gość gość
gość dziś Zazdrość, że kobieta ma więcej hajsu od ciebie i może sobie pozwolić na wszystko, czego chce? jak ja bym się zakochała w biedniejszym facecie, też bym go zabrała do swojej rezydencji i miałby ze mną dobrze. Naturalna ludzka postawa, biedaczko, która skąpi grosikiem, bo ma ich w portfelu trzy na krzyż ;)

Gość gość
Wole być głupia ale piękna niż wielce mądra wielce za siebie placaca tylko dlatego żeby się przypodobać jakiemuś nierobowi który śmie się nazywać mężczyzna , bo nawet nie umie zadbać o rodzinę , dlatego wolę wyjść za bialorusina pozwanego w Polsce , chociaż wielu Polaków chciało że mną być , mnie nie kręcą miękkie faje,uwieszone do damskiej kiecy

Gość gość
Jako kobieta chciałam tylko napisać, że kilka wygodnickich tutaj paniuś nie reprezentuje nawet procenta Polek. W większości Polki nie lecą tak na kasę i mają swoją godność, a na pierwszych randkach płacą za siebie, żeby nie być do niczego zobowiązane i stawiać się w złym świetle.

Gość gość
10:44 tak tak żałosny fantazjujacy faceciku , udawaj jeszcze kobietę , weź się za robotę pajacu a nie podszywaj się pod kobiety i skończ już marzyć że każda kobieta z kasą marzy o niezaradnym doopowatym facecie , niezaradnisc to może być słodka o 20 letnich blondyneczek

Gość gość
10:46 czyli tak jak ktoś wspominał w kilku postach wyżej kobiety które płacą za siebie wykorzystują swoją niezaleznosc żeby w razie czego kopnąć takiego delikwenta w doope bez żadnych konsekwencji , to też jest wyrachowanie na swój sposób więc nie czuj się lepsza

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą kretynko... xD

Gość gość
10:50 jesteś facetem podszywajacyn się pod kobietę kretynie, łatwo idzie poznać po piśmie

Gość gość
Mentalność pasożytki nigdy się nie zmieni, a jak się takiej napisze prawdę, to będzie tupać nóżką ze złości i reagować agresywnie. Olewać takie i tyle.

Gość gość
czyli tak jak ktoś wspominał w kilku postach wyżej kobiety które płacą za siebie wykorzystują swoją niezaleznosc żeby w razie czego kopnąć takiego delikwenta w doope x Wykorzystują niezależność, by poradzić sobie, kiedy już zostaną kopnięte w doope. Jak każda świadoma jednostka, która chce być autonomiczna, zabezpieczona i nie musieć się przed nikim płaszczyć w razie czego. Roszczeniowe pasożyty, które nie dbają o siebie i nie zabezpieczają przyszłości są pełne podświadomych leków i skutkiem niestabilne emocjonalnie. A kiedy przyjdzie co do czego to płaczą i lądują na zasiłkach + alimentach z łaski rzucanymi przez byłego. Faktycznie, postawa godna pozazdroszczenia, roszczeniowym qrewnom działającym za banknoty faceta :D

Gość gość
10:53 mentalność pasożyta nigdy się nie zmieni , taki będzie tupac nozka że kobieta ma na takiego nieroba pracować i nie przetlumaczysz

Gość gość
Ona lubi jak ja nie place to ja kreci i w d***e mam wasze gadanjr jak kobieta chce niech placi tyle razy ile chce. Nie stawiam sie bo jestem pod odstrzalem rzuci mnie jak bede placil za nia i slubu nie bd

Gość gość
gość dziś Naprawdę je*nięta i ograniczona żeś :) jednak wiem lepiej, jakiej płci jestem ;)

Gość gość
10:54 tak się składa kretynie że nawet milionerkom się alimenty od faceta należą jeśli dziecko idzie z matką

Gość gość
Spoko jest ten koleś, co niby kobieta za niego płaci, fajnie pokazuje w krzywym zwierciadle pasożytniczą naturę kafeteryjnych kretynek.

Gość gość
10:55 " żeś " wracaj na swoją wieś swiniopasie i skończ kaleczyc język polski

Gość gość
gość dziś 10:54 tak się składa kretynie że nawet milionerkom się alimenty od faceta należą jeśli dziecko idzie z matką x Tak się składa, że żadna dojrzała rozsądna milionerka by tych alimentów nie wzięła, skoro nie potrzebuje ;)

Gość gość
10:57 to kto ci broni wziąć sobie nie "pasożyta " KRETYNIE ? Czyżby za mały poziom inteligencji żeby wziąć po prostu taką jaka ci odpowiada ?

Gość gość
Mentalność pasożyta nigdy się nie zmieni , taki będzie tupac nozka że kobieta ma na takiego nieroba pracować i nie przetlumaczysz x Ale wiesz, że bardzo nieudolnie to przerobiłaś, bo tu żaden facet nie pisze, że kobieta ma za niego płacić i żaden nie jest "nierobem"? Nie dość że pasożytka to jeszcze kretynka.

Gość gośćdva
A mialem kiedys dziewczyne ktora ona mi placila alimenty bo ode mnie nie chciala kasy