Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znęcanie się psychiczne

Polecane posty

Gość gość

Narzeczony Obraża mnie na każdym kroku, mówi że go zdradzam z kim popadnie, grozi mi że jeżeli odejdę i ułożę sobie z kimś życie to mnie zabije. Sprawdza mi telefon zakazuje kontaktów z znajomymi i rodziną twierdzi że jestem patologią i psychicznie chorą dziewczynką jeżeli mu coś powiem o jego zachowaniu. Wmawia mi rzeczy których nie było i udaje że jest wszystko okey. Mówi że zawsze to moja wina, że z mojej strony są prowokacje żeby się pokłócić i później wyjść do kochanka bądź że specjalnie się kłóce żeby się z nim nie kochać. Leżałam po porodzie w szpitalu z dwu dniową córeczką nie odbierałan tel bo wiecie zapewne jak yo jest po porodzie a on SMS że pewnie któż u mnie jest i się p*****le w szpitalu. Czy według Was to jest znęcanie się?

Gość gość
Jesteś skończona idiotką że zaciążyłaś z takim kretynem

Gość gość
Alez skad! To objawy wielkiej milosci! Jeszcze dziecko sobie zrobilas z tym debilem? A skoro nazywasz go narzeczonym to na kiedy macie date slubu?

Gość gość
To prowo tej samej idiotki która założyła temat o związku z facetem z trójka dzieci.

Gość gość
8:30 tez tak mysle, kretynka zaklada durne prowo od rana bo nie ma nic normalnego do roboty...

Gość gość
Termin ślubu mamy na 16 lutego 2019r. O to mój pierwszy temat dzisiaj a nie piszecie jakieś pierdoły i jakiejś trójce dzieci.