Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xjwkwe

Rodzina myśli, że mam sponsora lub jestem dziwką

Polecane posty

Gość gość
Ratuj się, idź do pschologa, szukaj pomocy, to jest szokujące

Gość gość
Jeden rodzaj dziwek to oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, inne strony towarzyskie, drugi rodzaj dziwek, to te ukryte sprzedające sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują odpowiedniego standardu życia - kreatywny sponsor który wciągnie w wir życia, doktor z ponadprzecietną znajomoscią drugiego języka. Tworzone związki z mężczyznami okreslają powszechnie mianem miłości, dzieki zawoalowanej metodzie czerpania korzyści niewzbudzają sensacji, są przykładnymi sąsiadkami.

Gość gość
A tak swoją drogą to skąd masz pjeniądze?

Gość gość
Nie wracaj do rodzinnego domu, szukaj pracy tam gdzie studiujesz, usamodzielnisz się, może złożysz swoją rodzinę. Z wyjazdow i wyjść nie rozliczaj się, wiadomo że im się to nie podoba. Z siostrą nie utrzymuj kontaktu, może z czasem wyciągnie wnioski i zbudujecie zdrowe relacje. Smutne to, co piszesz, ale sama na to pozwalasz, u mnie nawet dzieci wiedzą, że nie dotyka się cudzej własności bez pozwolenia właściciela, więc grzebanie w torbie czy portfelu to niewyobrażalne zachowanie :-( Sciela Ci włosy nożyczkami do kurczaka? Nie wybaczylabym takiego zachowania. Ja w Twoim wieku miałam już dziecko, rodzinę, Ty nie masz, ale nie jesteś dzieckiem. Odizoluj się od nich, bo Cię osaczyli za bardzo.